κανεις λαθος ελισαβετ ειδικα ο @vox φαινεται ενημερος και μου εχει λυσει πολλες αποριες
Printable View
κανεις λαθος ελισαβετ ειδικα ο @vox φαινεται ενημερος και μου εχει λυσει πολλες αποριες
Πάνο έχεις τελειώσει το σχολείο? Έχεις επαφές με κάποιον συμμαθητή σου? Βγαίνεις καθόλου για καφέ ή ποτό ή μπάλα ή παιχνίδια σε ίντερνετ καφέ ή οτιδήποτε κάνουν τα αγόρια σε αυτή την ηλικία? Μέχρι κιεγώ ο μη κοινωνικός μόλις είχα τελειώσει το σχολείο τα έκανα όλα αυτά κατά καιρούς. Αν δεν κάνεις τίποτα από όλα αυτά, ξεκίνα να κάνεις κάτι. Ο άντρας πρέπει να περάσει από διάφορα στάδια για να μπορεί μετά να την πέσει επιτυχημένα σε μια γυναίκα. Αν ήσουν γυναίκα εμφανίσιμη, και μόνο τότε, θα μπορούσες να βρεις σύντροφο χωρίς να κάνεις τίποτα. Έλα όμως που δεν είσαι!
είμαι 21 χρονών λες να μην έχω τελειώσει το σχολείο? όχι δεν έχω επαφές με κανέναν και δεν θα ήθελα μην με ρωτήσετε γιατί
ναι με αθλητισμό ασχολούμαι
ή επώνυμος άντρας θα μου την έπεφταν γυναίκες δεν το έβαλες αυτό
Και γω πραγματικά πιστεύω ότι τρολαρει. Δεν νοείται να υπάρχει άνθρωπος που κάνει αυτές τις ερωτήσεις. Η έστω άνθρωπος που κάνει τέτοιες ερωτήσεις και ακόμα δεν έχει πάει σε ψυχολόγο!
Πάνο συγγνώμη κιόλας,αλλά μερικές σου ερωτήσεις παραείναι κάπως...
Και μόνο που ρωτάς πως θα καταλάβεις το γενετισιο ένστικτο τα λέει όλα πανό! Προσπαθείς να μάθεις για τον έρωτα και το σεξ από ένα φόρουμ. Βγες έξω και γνώρισε κόσμο. Ζήτα βοήθεια στο ξαναπά αν δεν μπορείς. Η ηλικία μου δε ξέρω που κόλλα αλλά είμαι 26.
Πανο πρεπει να απευθυνθεις αμεσα σε ψυχολογο,μη πω καλυτερα σε ψυχιατρο,ζεις μια καθημερινοτητα η οποια εναν φυσιολογικο ανθρωπο θα τον ειχε τρελανει.Δεν εχεις καμια επαφη με τον εξω κοσμο και αυτο δε σε ταρακουναει και δε σε ενοχλει.Ολη η καθημερινοτητα σου ειναι ανοητες ερωτησεις,σεξουαλικου κυριως περιεχομενου μεσω ενος φορουμ.Δε προσπαθεις ουτε στο ελαχιστο να αλλαξεις την καθημερινοτητα σου,δεν εχεις κανενα ενδιαφερον για τη ζωη.Δε θες να σπουδασεις τιποτα,δε θες να ασχοληθεις με τιποτα,δε θες να βρεις κοπελα,δε θες να βρεις παρεες,αλλα ακομα και αν τα θελεις ολα αυτα,δεν επιδιωκεις τιποτα.Δεν ειναι κακο που περνας μια τετοια φαση(και γω εχω περασει και περναω ανα χρονια διαστηματα παρομοιες φασεις)το κακο λοιπον δεν ειναι οτι βρισκεσαι σε αυτη τη κατασταση,το κακο ειναι οτι εισαι ανενδοτος και δε θες να την αλλαξεις.Εγω προσωπικα δεν εχω ξαναδει πιο απραγο και απαθες 21 χρονο.
φιλε πανο βρες μια κοπελα και θα δεις πως ολα κομπλε θα ειναι......
Που να τη βρει στο σπιτι?ουτε τον απασχολει το θεμα,ολο λεει τη δικαιολογια οτι η ευρεση σχεσης απαιτει χρονο,λες και αυτος δεν εχει ελευθερο χρονο,ενω δεν ασχολειται με τιποτα,εκτος απο το φορουμ
Πάντως δεν είναι υποχρεωτικό να βρεις κοπέλα, ειδικά αν είσαι εσωστρεφής όπως σε κόβω δεν την έχεις ανάγκη. Ρώτησε και τον Vox που λες ότι σε έχει βοηθήσει. Πιο πολύ επείγει να βρεις κάτι που σου αρέσει να κάνεις, ή έστω φίλους. Θα δεις, θα βελτιωθεί η καθημερινότητά σου έτσι!
βικυ, επειδή δεν ξέρω κάποια πράγματα τι πρέπει να πάω σε ψυχολόγο ή μήπως να πάω σε κάποια κλινική του εξωτερικού καλύτερα?
μα αφού δεν μου αρέσει κάτι ωστε να σπουδάσω τι με το ζόρι για να λέω ότι σπουδάζω, δεν θα με γεμίζει ψυχολογικά, εσείς θα ξερετς κάτι παραπάνω απο μένα
γιατί eagle guy μόνο οι εξωστρεφής έχουν κοπέλες? και οι εσωστρεφης δεν έχουν ανάγκη από αγάπη και έρωτα?
αφου δε θες να σπουδασεις κατι,γιατι δε βρισκεις μια δουλεια του ποδαριου να δεις την γλυκα?Γιατι μονο τετοιες δουλειες θα κανεις στη ζωη σου χωρις σπουδες(σερβις και ντελιβερι).Μηπως νομιζεις οτι μια ζωη θα σου πληρωνουν οι γονεις τα εξοδα σου?Μηπως εχεις σκοπο να μεινεις με τους γονεις σου μεχρι τα 50?Επισης δε σε ρωτησε κανεις αν θελεις να σπουδασεις,υποχρεωτικο ειναι!Αλλωστε καποια κλιση δεν εχεις για να κανεις ενα επαγγελμα που δε χρειαζεται σπουδες(πχ πρωταθλητης,καλλιτεχνης κλπ).Εγω σε ενα πραγμα εχω μεγαλη απορια,οι γονεις σου δε σου λενε τιποτα?
δουλειά του ποδαριού οπως?
ποιος σου είπε ότι είναι υποχρεωτικό να σπουδασεις?υπάρχει νόμος?