Τι παρενεργειες; εγω νοιωθω χειροτερα ναι νοιωθω στεναχωρια ανχος και το αισθημα οτι τρελενομαι πολυ πιο εντονο..εμενα το αντιθετο μ κοπηκε η ορεξη δν τρωω σχεδον καθολου
Printable View
Τι παρενεργειες; εγω νοιωθω χειροτερα ναι νοιωθω στεναχωρια ανχος και το αισθημα οτι τρελενομαι πολυ πιο εντονο..εμενα το αντιθετο μ κοπηκε η ορεξη δν τρωω σχεδον καθολου
Ποσο υπομονη δν αντεχω ειμαι χάλια ξυπνησα σημερα νοιωθω τελειως στα χαμενα πολυ παραξενα σαν να το χανω..περνω και bespar 3 φορες την ημερα αλλα περνω και χαναξ αλλιως δν μπορω να βγάλω την ημερα
Σε καταλαβαίνω σε 10 μέρες θα αρχίσεις να ηρεμεις. Σε ένα μήνα θα είσαι άλλος άνθρωπος.. Εγώ είμαι στην 20μερα και από εχθές έχω δει μια πολύ μικρή διαφορά προς το καλύτερο. Έχω μειώσει λίγο και το xanax. Μέτρα τις εβδομάδες. Έτσι κάνω εγώ.. κάθε εβδομάδα που περνάει είσαι πιο κοντά στον στόχο σου.
Αυτο κανω ειμαι ηδη στα 10 μερες στα 10 mg πρεπει να το παω στα 20mg αυτες τις μερες αλλα φοβαμαι μν νοιωθω χειροτερα
Και εγω αυτο φοβαμαι οτι δεν θα κανουν τπτ παλι και αυτα...και εχω δοκιμασει ενα σωρο χαπια αντικαταυλιτπικα αντιψυχωσικα τα παντα και τπτ..μαλλον ετσι θα ζησουμε δν θεραπευονται ποτε αυτα τι να πω ...
Και τι σκεφτεσαι να κανεις ; να τα κοψεις;
Και εγώ πάλι μία από τα ίδια. Εκεί πού έλεγα ότι άρχισα και στρώνω ξανά έπεσα. Είμαι στο τρίτο αντ . περίπου 2 μήνες άλλα δεν βλέπω διάφορα εστο και λίγο.
Εμένα νομιζω αρχίζει και με βοηθάει τις τελευταίες μέρες. Απλά δεν αρκεί μόνο η αγωγή, θέλει και προσπαθεια από εμάς τους ίδιους.