σχωρμενη απλα συνεχισε σε σωστο τοπικ τον προβληματισμο σου να πουμε και εμεις το κατιτις...
Printable View
σχωρμενη απλα συνεχισε σε σωστο τοπικ τον προβληματισμο σου να πουμε και εμεις το κατιτις...
φτου φτου φτου!! ορίστε άνοιξα καινούργιο...
Quote:
Originally posted by nature
Dodis, τι κάθεσαι και κουράζεσαι? Αφού δεν μας ρωτάει πως να κάνει μία σχέση. Μόνο το θέμα γοβάκι τον απασχολεί. Κατά τα άλλα είναι κομπλέ.
Aκουσε γλυκιά μου κυρία, δεν έχει νόημα να ρωτήσω γυναίκες να μου δώσουν συμβουλές στο πως θα ρίξω μια γυναίκα ή θα κάνω σχέση.
Ο Λόγος είναι έχει ως εξής.
Μίλησα και μιλώ με γυναίκες. Κάποιες είχανε το θάρρος να παραδεχτούν πως οι γυναίκες είνα \"μαζοχίστριες\", αψυχολόγητες και \"ανώμαλες\". Ειναι πολύ ευάρεστο να έχουν τέτοιο θάρρος κάποιες γυναίκες και να λένε τέτοια πραματα.
Μιλώντας με γυναίκες θα έλεγα πως και εγώ παρατήρησα πως οι γυναίκες είναι αψυχολόγητα πλάσματα. Έτσι φαίνεται δηλαδή....
Οπότε δεν έχει νόημα να ρωτώ γυναίκες να μου πουν πως να φλερτάρω κτλ. Αφου είναι αψυχολόγητες, και μάλιστα ούτε οι ιδιες δεν μπορούν να προβλέψουν τις δικές τους ψυχικές διαθέσεις.
Οι γυναίκες είναι πλάσματα τα οποία ζουν με το συναίσθημα και το δράμα στη ζωή τους. Καθοδηγούνται από τα συναισθηματα τους και δεν μπορούν να ελέγξουν τις ψυχοσυναισθηματικές τους διαθέσεις.
Ο ορισμός του φλέρτ έχει ως εξής: η προσπάθεια πρόκλησης του ερωτικού ενδιαφέροντος (κάποιου), συνήθως με κομψό και λεπτό τρόπο {με συζήτηση, με χιούμορ, με κοπλίμεντα(όχι όμως για την εμφάνιση), με κατάλληλο ύφος και κινήσεις, κτλ...}
Άρα συνεπώς, το να προκληθεί ερωτικό ενδιαφέρον στα τρίσβαθα της ψυχής μιας γυναίκας πρέπει να λάβουν χώρα ψυχοσυναισθηματικές διεργασίες. Από τη στιγμή που οι γυναίκες δεν είναι σε θέση να προβλέψουν/ελεγξουν/κατευθύνουν τις ψυχοσυναισθηματικές τους διαθέσεις, δεν μπόρουν και να προβλέψουν για το πότε θα νιώσουν ερωτική ελξη για έναν ανδρα.
Θα είναι απολύτως βέβαιες μονάχα όταν αυτό συμβεί στην πράξη, εκείνη τη στιγμή.
Οπότε όταν ενας άνδρας ρωτά μια γυναίκα για το πως της αρέσει να την πλησιάζουνε, πως της αρέσει να την φλερτάρουνε κτλ, λαμβάνει απαντήσεις οι οποιές αποτελούν μονάχα μια \"μικρογραφία\" του όλου.....
Και επειδή η μικρογραφία ειναι ελλιπής και λειψή μπροστά στην ολότητα, δεν έχει νόημα να ρωτάμε συμβουλές από τις γυναίκες για το πως θα ρίξουμε μια άλλην γυναίκα κτλ.......
Δεν προσπαθώ να βγάλω άχρηστες τις γυναίκες. Απλώς προσπαθώ να αιτιολογήσω τη θέση μου που λέγει οτι πολλές γυναίκες είναι αναρμόδιες να δώσουν συμβουλές/νουθεσίες/ορμηνίες σε έναν ανδρα σχετικά με το φλέρτ και τον έρωτα.
μαξ αστες αυτες να παμε για ταβλι....
;)
Θα ήθελα να πούμε 2 λογάκια για το θέμα του τσαλαπατήματος/ταπείνωσης από περίκομψα γυναικεία υποδήματα.
Quote:
Σύμφωνα με δηλώσεις της Τάπι Όουενς, επικεφαλής της οργάνωσης «Συμμαχία για τη Σεξουαλική Ελευθερία», στην εφημερίδα \"Observer\", η εξάπλωση του BDSM είναι το αποτέλεσμα της όλο και πιο ενδελεχούς προσέγγισης της κοινωνίας στο θέμα του σεξ. «Οι γυναίκες δεν ανέχονται πια μια ζωή με κακό σεξ και οι άνδρες εξερευνούν τον εαυτό τους περισσότερο» υποστηρίζει η Όουενς, συνδέοντας την εν λόγω πρακτική στο σεξ με τη χειραφέτηση των γυναικών κατά τη δεκαετία του ’90.
Πιστεύετε πως όταν ένας άνδρας λέει στη ερωτική του σύντροφο \"Θέλω να με κάνεις να σέρνομαι κάτω από τις γόβες σου!\" θέλει να εξευρενήσει νέες ατραπούς βαθιά μέσα στον ευατό του?
Ή κάτι άλλο: όπως υπήρχε η σειρά με τίτλο \"Της Αγάπης Μαχαιριά\", μπορεί να υπάρξει και \"Της Αγάπης Τσαλαπάτημα\" μέσα σε μια σχέση??
Εμένα δε θα με χάλαγε να τσαλαπατώ τον άντρα με τα γοβάκια μου και να του βρωμίζω τα σεντόνια. Αλλά δε με φτιάχνει κιόλας. Σαν παιχνίδι θα το βλεπα, εύκολο στην πραγμάτωσή του.
Εκτός απο τσαλαπάτημα παίζει και καμμιά κλοτσιά στα πισινά? Για να ανέβει το θερμόμετρο
P.S. Δεν εννοώ μαζί σου φίλε με το νικνέιμ μαξιμίλιαν. Γενικά μιλάω, οκ? Μη μ αρχίσεις στα π.μ.
Quote:
Originally posted by imagine
Εμένα δε θα με χάλαγε να τσαλαπατώ τον άντρα με τα γοβάκια μου και να του βρωμίζω τα σεντόνια. Αλλά δε με φτιάχνει κιόλας. Σαν παιχνίδι θα το βλεπα, εύκολο στην πραγμάτωσή του.
Εκτός απο τσαλαπάτημα παίζει και καμμιά κλοτσιά στα πισινά? Για να ανέβει το θερμόμετρο
Μα αυτό είναι και η ουσία του θέματος. Να το δει η γυναίκα ως παιχνίδι έτσι για λίγο χαβαλέ. Για να σπάσει και λίγο η μονοτονία του σεξ, σεξ, σεξ και πάλι σεξ μέσα στη σχέση...
Κοίταξε εαν μια γυναίκα έχει καλή διάθεση να υλοποιήσει τον φετιχισμό, γιατί να της χαλάσουμε το χατίρι εαν θέλει να δώσει και καμιά κλωτσιά στο ποπουλίνι του άνδρα της?...
Για τάισμα δεν με είπες. Εννοείται από καθαρές γόβες/μπότες
Ε, ρε σύντεκνοι πότε θα βρούμε κάποια δεσποινίδα για γευματίσουμε από καθαρές σόλες?
Μου\'ρχεται να σκάσω....
Η Jessica πολύ καλή, έτσι?...
http://www.youtube.com/watch?v=oVKxR_mXg2w&fmt=18
καλή σου μέρα...
καθώς διάβαζα το θέμα σου με το λίγο μυαλό που έχω μου ήρθε μια ερώτηση στον μικρό και στενό μου εγκέφαλο....
αν τυχόν το φετίχ που έχεις εσύ με τις γόβες το είχε κάποια σύντροφός σου με τα αντρικά παπούτσια και σου ζητούσε ακριβώς τα ίδια πράγματα που ζητάς εσύ από μία γυναίκα σε ότι αφορά τα υποδήματα πώς θα αντιδρούσες;