εγώ αυτό το \" όπου με βγάλει\" φοβάμαι...δεν τα μπορώ τα κρυψίματα, το άγχος, τις τύψεις και τα σχετικά...με φρικάρουν, με αποδιοργανώνουν μου δημιουργούν απίστευτη σύγχυση..
καλά κάνεις ντεαρ κρίνε....!!!
Printable View
εγώ αυτό το \" όπου με βγάλει\" φοβάμαι...δεν τα μπορώ τα κρυψίματα, το άγχος, τις τύψεις και τα σχετικά...με φρικάρουν, με αποδιοργανώνουν μου δημιουργούν απίστευτη σύγχυση..
καλά κάνεις ντεαρ κρίνε....!!!
Quote:
Originally posted by dodis
δεν τα μπορώ τα κρυψίματα, το άγχος, τις τύψεις και τα σχετικά...με φρικάρουν, με αποδιοργανώνουν μου δημιουργούν απίστευτη σύγχυση..
δεν κρυβομουν ποτε σε οτι εκανα, δεν ειχα ποτε αγχος ουτε τυψεις.
Οτι εχω κανει στη ζωη μου, ειμαι υπερηφανος για αυτο και δεν χρωσταω σε κανενα.
Αντιθετα οι ψευτιες και τα μουλωχτα με ενοχλουν οσο τιποτα αλλο.
ε χρυσέ μου αν έχεις σχέση και έχεις και πάθος πως να μην κρυφτείς...γίνεται? οοοοοοχι!!!
άρα επειδή δεν μπορώ κι εγώ τα μουλωχτά μάλλον πρέπει να κάτσω στ\' αυγά μου που λες κι εσύ...κοκοκοκοκοοοοο!!!
δεν ξερω τι θ ακανεις με τα αυγα σου... :P
εκεινο που βλεπω ειναι οτι εισαι αναγκασμενη να καταπιεσεις τα παθη σου και τα θελω σου.
Εσυ και εκατ. ακομα ανθρωποι....
;)
Κι άμα κάποια στιγμή διαπιστώσεις ότι ο...κόκορας κοίταζε και άλλες κοτούλες, δεν θα πεις \'τι ηλίθια που ήμουν που καθόμουν στ\' αυγά μου\'? χεχε...Quote:
άρα επειδή δεν μπορώ κι εγώ τα μουλωχτά μάλλον πρέπει να κάτσω στ\' αυγά μου που λες κι εσύ...κοκοκοκοκοοοοο!!!
Quote:
Originally posted by marina38
Κι άμα κάποια στιγμή διαπιστώσεις ότι ο...κόκορας κοίταζε και άλλες κοτούλες, δεν θα πεις \'τι ηλίθια που ήμουν που καθόμουν στ\' αυγά μου\'? χεχε...Quote:
αμεσως εσυ να βαλεις φωτιες....
:P
χαχα....για να είμαι ειλικρινής, αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός!Quote:
Originally posted by krino
αμεσως εσυ να βαλεις φωτιες....
:P
μπα, δεν έχω πρόβλημα, ποτέ δεν είναι αργά....
μαρίνα??? κρατάω κουβά με νερόοοοοο!!!!!!!!!
μην ξοδεύεις το νερό για τον εαυτό σου, θα χρειαστεί μελλοντικά για το κεφάλι του κόκορα! :)
χαχα...δεν πειράζει...θα βρω με κάτι να τον λούσω....azax με αμονιαζόλ....κάνει τον κόκορα...αόρατο...!!!:P
μαρινα, ο καθενας παει που αντεχει, οπως το αντεχει...
και χμμμ τελικα το αντεχει δεν το αντεχει...
χιχιχι παλι το μπερδεψα ε?
Η δοδις ειναι κλασικη γυναικα και θα κανει τα κλασικα που κανουν συνηθως ο κοσμακης.
(για να μην μεινεις και εσυ ανεργη.... :P )
κλασική με δόξα και τιμή βεβαίως βεβαίως.....:P
δεν ξέρω αν είμαι κλασική ή όχι....δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοι..κλασικός άντρας, κλασικός λαλάκας...και γενικά δεν υπάρχουν κλασικά πράγματα και κλασικοι άνθρωποι...υπάρχουν διαφορετικοι άνθρωποι, απόψεις, πράξεις, σκεπτικά, φιλοσοφίες....είμαι μια γυναίκα που κάποια στιγμή γνώρισε το τέλειο που δεν μπορεί να έχει και της ήρθε κεραμίδα....αυτό.- θα ήθελα να αφεθώ έστω και για λίγο...αλλά μάλλον είναι κάτι που δεν θα μπορέσω να το αντέξω....
Quote:
- θα ήθελα να αφεθώ έστω και για λίγο...αλλά μάλλον είναι κάτι που δεν θα μπορέσω να το αντέξω....
οριστε ποιο ειναι το κλασικο.
Αποδεξου το δεν ειναι κακο, αλλιως θα φρικαρεις.
τουλαχιστον ας φρικαρεις αργοτερα οχι τωρα.
μου την δίνεις!!!!!!!!!!:P:P:P:P
δεν θέλω να το παραδεχτώ, αν το παραδεχτώ θα αφεθώ και μετά γαμ...τα....!
εχω ήδη φρικάρει...αλλά να σου πω και κάτι....? έχω περάσει χειρότερα, σε αυτό θα σκαλώσω?
οοοοοοχι!!!;)
Πάντως σκέψου ότι το \'τέλειο\' είναι προς το παρόν μόνο εξ\' όψεως και στο μυαλό σου. Για φαντάσου λέει να αφεθείς και να βγει \'μάπα το καρπούζι\'...χεχε...και τύψεις και απογοήτευση!