ασε τωρα βρε δοδιον,
υπερβαλεις και το ξερεις.
Με συζητηση ολα λυνονται.
Printable View
ασε τωρα βρε δοδιον,
υπερβαλεις και το ξερεις.
Με συζητηση ολα λυνονται.
ναι, ναι....στου κουφου την πόρτα.....!! μιλάω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου..ένταξει αγάπη μου...όλα μελι γάλα, μετά του την σβουρίζει(ακόμα και για άσχετο λόγο,ας πούμε μπορεί να έχει πλακωθεί μετ την μάνα του, με το γραφείο) και φτου κι απ\' την αρχή!
Και εσύ τι δίνεις σημασία που έχει πλακωθεί με την μάνα του, τον πατέρα του και όλο του το σόι?
άσε και τίποτα να πέσει κάτω
Μην γεμίζεις το κεφαλάκι σου με τα πάντα!
ναι αλλά εγω την πληρώνω. σε μενα ξεσπάει ο porky!!!και τι να κάνω να το βουλώσω? δεν μπορώ αν δεν μιλήσω, θα σκάσω...σιγά μην κάθομαι να ακούω την κάθε παπα...ια του και να κάνω την μουγκή!
και εσένα για τι σε έχει;για σάκο του μποξ;όποτε του φταίνε οι άλλοι να ξεσπάει πάνω σου;
πάρε τα ίσα σου και μην κολώνεις πουθενά όσο είναι το δίκαιο με το μέρος σου πάντα θα έχεις τον τελευταίο λόγο.
φιλάκια:):)
ματσ.....μουτσ....
Ε που να ξεσπάει ο άνθρωπος?
Πάντως αν είναι κάτι που δεν σε αφορά, ναι κάνε την πάπια
Αν είναι κάτι δικό σας, συζητήστε το χωρίς φωνές και τσακωμούς
\"Ξέρεις αγάπη μου ενοχλήθηκα από το τάδε.Τι μπορούμε να κάνουμε γιαυτό?\"..
Πάντως ειλικρινά, θεωρώ ότι υπεραναλύεις τα πάντα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν.
Αν θεωρείς ότι έχετε standar προβλήματα που σας ταλανίζοθυν, μπορούμε να τα συζητήσουμε μαζί σου;)
χμ...κάπως έτσι...άσε που εγω πρέπει να έχω τις λύσεις για όλα...και δεν κάνει βήμα χωρίς εμένα, παντού μαζί, δεν κάνει τίποτα μόνος του, όχι ότι αυτό με χαλάει...εννοείται! σιγά μην κολώσω!!!
;););) και ότι και να γίνεται σε μένα πρέπει να ξεσπάσει...θα μου πεις, δεν έχει και κανέναν άλλον...αλλά..
νοράκι έχεις u2u.
αλλά....εσύ θα είσαι αυτή που θα υποστεί την γκρίνια από το όποιο πρόβλημα έχει αυτός είτε σε αφορά είτε όχι.εσύ το κάνεις αυτό;ξεσπάς επάνω του για διάφορους λόγους;γιατί αν το κάνεις έχει και αυτός τα δίκια του που ξεσπάει σε εσένα.αν δεν το κάνεις όμως τότε συγνώμη αλλά είναι αδικαιολόγητος.
στην τελική κάνε αυτό που έκανα και εγώ και όχι μόνο με τον σύντροφό μου αλλά με όποιον ήθελε να μου φορτώνει τα προβλήματά του.όταν δεν με ενδιαφέρουν αυτά που μου λένε κουνώ απλώς το κεφάλι μου συγκαταβατικά και λέω συνέχεια ναι...ναι...δίκιο έχεις...ναι....σοβαρά;!;!..ναι ....ναι...
έτσι σπάνε τα νεύρα του άλλου χωρίς να σπάσουν τα δικά μου και είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι.και αυτός λέει το πρόβλημά του και εγώ τον ακούω με τον τρόπο μου πάντα.
λιτσα :and finally .... Λιτσα gets our twelve points!!!!
xaxaxxa....ωραίο αυτό!!!
εγω προσπαθώ να μην τον φορτώνω με τα δικά μου, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, ακόμα και να έχω πρόβλημα υγείας, υπάρχουν φορές που πάω στον γιατρό γιατί έχω ένα πρόβλημα και αυτός το μαθαίνει μετα, άλλες φορές και καθόλου..! δεν θέλω να του περνάω τα διάφορα προβλήματα που με απασχολούν...
δοδιον,
και αυτο λαθος ειναι.
ταπροβληματα υπαρχουν για να μοιραζονται και στο τελος να λυνονται οχι για να τα κραταμε για την παρτη μας.
μπορώ να τα λύσω μόνη μου...δεν υπάρχει λόγος να τον φορτώνω και να τον στεναχωρω, να τον αγχώνω.
ευχαριστώ ευχαριστώ τους αφιερώνω στην οικογένειά μου στον παππού μου στην γιαγιά μου μα πάνω από όλα σε εσάς το κοινό μου χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!
σοβαρά τώρα.κάνεις πολύ καλά που δεν δημιουργείς πρόβλημα από το πουθενά.οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως πρέπει να του μιλήσεις όμορφα και ήρεμα για αυτό που σε προβληματίζει κατά κάποιο τρόπο.και είμαι σίγουρη πως θα το καταλάβει και θα το διορθώσει θα το δεις.σου εύχομαι όλα τα προβλήματά σας στην κοινή ζωή που αποφασίσατε να έχετε να είναι τόσο απλά.
ρε κρίνε????? κοίτα με!!! άλλαξα!!!!