Originally Posted by
giorgos panou
δδεν ειμαι αξιος να γινει μοναχος.Μα και ως λαικος μπορει καποιος να ζησει την χαρη του αγιου πνευματος εν ζωη.Το θεμα Αντα ειναι να κανει απλα και με πιστη καποια πραγματα.Δυστηχως εγω δεν ειμαι τοσο πολυ πιστος,μπορει να φταει οτι μεγαλωσα σε οικογενειακο περιβαλον αριστερων -αθεων , επισης ενα αλλο προβλημα ειναι η ψυχικη μου αστεθια, δυστυχως η καταθλιψη οπου με ακολουθει απο την εφηβια μου και οπου με δικη μου ευθυνη δεν εχω καταφερει να την ξεπερασω.
Δεν ειναι αναγκη να γινω ο πιο σωστος πιστος! δεν ειναι αναγκη να γινω ιερεας! Εαν μπορουσα να ακολουθω τις ιατρικες οδηγιες, εαν μπορουσα να καμω μια φυσιολογικη ζωη μακρια απο ναρκωντικες ουσιες ,εχωντας μια δουλιτσα, μια κοπελιτσα και μια απλη συνηθες καθημερινοτητα ολα τα προβληματα μου θα ειχαν σχεδον λυθει, θα ζουσα φυσιολογηκα μεχρι καποια ημερα στα βαθια γεραματα μου θα αφηνα το γερικο αυτο κορμι μου!
Σημερα ομως!!!!! σημερα δε ξερω τι επαθα ρε παιδια?? σηκωθικα το απογευμα , πηγα και πειρα ναρκωντικα λες και ειμουν την εποχη οπου επινα καθημερινα, προ χρονια δλδ, γυρησα σπιτι, δεν εφαγα! πεταξα τα φαρμακα μου παλυ! πειρα ενα μαχερι που εχω και το ζεστανα με φωτια στην λαμα του, ανοιξα παλυς την πλυγη μου, βγηκε αιμα παλυ! αλλα δεν ειχα κουραγιο και γρηγορα το παρατησα,εβαλα λιγο μπενταντιν κι το αφησα για αργωτερα, εχθες εκανα μια αλλη πλυγη στο αλλο ποδι μου και εχει πρηστει, σκεφτομαι να το τρυπισω και να το ανοιξω οσο μπορω! τωρα που εχω πιει ηρωινη δεν θα ποναω αρα ειναι καλη ευκερεια να σκισω τις σαρκες μου! και σαν μοληνθω! και σαν παθω καμια γαγκρενα θα μου κοψουν και το ποδι μετα! και ολα θα ειναι φανταστικα!!!! αυτες τις αρρωστημενες σκεψεις κανω παιδια!! κλαιω σαν τις διαβαζω μετεπειτα! αφηνομενος τις γραφω με παθος και μετα σαν τις διαβαζω κλαιω για την καταντιαμου!! κλαιω για το οτι χανετε η ζωη μου μεσα απο μια βλακωδεις σημερινη αποφαση μου να τα κανω ολα "λιμπα" στην ζωη μου!!!!