Χαχαχαχαχα ναι όποιος θέλει ας δώσει παραγγελία τα ονόματα και θα καθαρίσω παιδιά γίνομαι πολύ άγρια :cool:
Printable View
Χαχαχαχαχα ναι όποιος θέλει ας δώσει παραγγελία τα ονόματα και θα καθαρίσω παιδιά γίνομαι πολύ άγρια :cool:
Το γρουσούζεψα παιδιά. Ήμουν για πολυ καιρο καλα σημερα ολη μερα με αυξημένους παλμούς και ειμαι μονος μου τωρα και δεν ξερω τι να κανω. Ούτε το χαπάκι το ομοιοπαθητικο εχω για να με ηρεμίσει. Να ανάψω ενα σανδαλοξυλο; Να πιω και ενα χαμομήλι; Φοβάμαι να σηκωθώ τωρα γιατι πριν με έπιασε πολυ άσχημα. Πολυ το γκαντεμιασα
Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να έχεις βαλεριάνα και πασιφλωρα..είναι χαλαρωτικά πολύ.Κανε ένα ζεστό μπάνιο πιες και ένα χαμομήλι και άραξε στο κρεβάτι.
Τι πρέπει να κάνεις? Να μην το φοβάσαι.. Μόνο έτσι τα νικάς αυτά.. Είναι Ψυχοσωματικο.. Είχα βρει ένα άρθρο τότε που ήμουν χάλια ψυχολογικά - κατάθλιψη.. Εξηγούσε τα πάντα.. Και από τότε είδα την κατάθλιψη με άλλο μάτι.. Φοβόμαστε κάτι που δεν ξέρουμε τι είναι.. Όταν ξέρεις. Δεν το φοβάσαι..
Τι είναι κατάθλιψη?
Τι είναι Ψυχοσωματικος πόνος?
Τι μπορώ να κάνω να ηρεμήσω?
Μπορώ να τον αγνοήσω?
Είναι δυνατόν το μυαλό μας να έχει τόση δύναμη?
Σημερα ξύπνησα μια χαρά ολα οκ έκανα και κάποιες δουλειές. Μετα άραξα στον καναπέ πηρα απο εξω να φάω γιατι η αρραβωνιαστικιά μου εκανε γενική και πήραμε απο εξω. Μετα έφυγε για κάποιες δουλειές και έμεινα μονος και ξαφνικά σηκώθηκα απο τον καναπέ να παω τουαλέτα και είχα αυξημένους παλμούς. Μετα μιλούσα στο τηλ και κοκκινισα παλι ζεστάθηκα δεν ξερω. Ετσι στο άκυρο. Δεν τα έδωσα σημασία έκανα ενα χαμομήλι και άραξα. Έφαγα και κατι λιγο και εντάξει. Απλά είχε πολυ καιρο να με πιασει κατι και τωρα με έπιασε στα καλα καθούμενα!
Καλημέρα. Ξέρω πως νιώθεις. Τα έχω περάσει... Μπορώ να πω ότι ακόμη τα περνώ.. Αν βρω το άρθρο που σου λέω πιο πάνω θα στο στείλω με προσωπικό μήνυμα. Γενικά σαν άνθρωπος ψάχνω για πολλά που με απασχολούν και έτσι μπορώ να ξεπεράσω μια κατάσταση... Αν μάθεις τι είναι όλα αυτά που περνάς, θα τα αποδεχτείς, θα σταματήσεις να τα φοβάσαι και θα τα νικήσεις..
Εχει δυο μερες απλά στο άκυρο τα παθαίνω. Μετα απο εκείνη τη μερα που περασα μια στεναχώρια και στο καπάκι νεύρα και αγχωθηκα! Χθες δεν ξερω ολη μερα ταχυπαλμίες είχα γενικά αυξημένους παλμούς και μετα ζεσταινόταν το πρόσωπο μου. Τελείως στο άκυρο! Τα αγνοώ για να φύγουν απο μόνα τους όπως είχαν φύγει τοσο καιρο!
Δεν ξερω. Ομοιοπαθητικο ειναι και λεγεται Aconitum. Πάντως με ηρεμεί μετα απο λίγη ωρα και δεν εχει παρενέργειες ούτε ειναι εθιστικό! Πάντα εχω ενα μαζι μου για σιγουριά. Είχα παρει 2 εδω και μήνες και σκέψου τωρα τα είχα παρει που είχε γινει το σκηνικό. Ενα πηρα πριν που πηγα ταξίδι οδικώς και ενα τωρα που εγινε αυτο. Μεσα σε αρκετό καιρο πηρα δυο! Τωρα θα παω να παρω να εχω. Αν δω οτι αγχώνομαι πριν το ραντεβού θα παρω ενα να παω πιο ήρεμος! Θα δω πως θα παει μεχρι εκείνη την ωρα και αν χρειαστεί θα παρω. Χωρίς λόγο δεν παίρνω παρόλο που δεν κανουν κακό.
Σου έχω πει.. Εχω πάρει αλάτι.. Το οποίο πήρες κι εσύ.. Ιγνατια για τις κρίσεις πανικού. Και μου έδωσε ψευδαργύρο αλλά δεν το πήρα ποτέ.