Originally Posted by
Sonia
Τι να σου πω ρε Μίλιβα, ανάλογα την περίπτωση, αλλά ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ο άλλος είναι χάνος και δεν έχει πάρει γραμμή ότι θες να κάνεις κάτι μαζί του, κατ'αρχήν του υπενθυμίζεις ότι έχει γυναίκα απέναντι του.Αυτό είναι το βασικότερο. Εννοώ εκείνη τη στιγμή το μυαλό του μπορεί να πηγαίνει στο ότι έχει απέναντί του την τάδε τη συνάδελφο, ή την τάδε που προχθές μιλούσανε για τα γατιά τους και πολύ γουστάρει γιατί είναι κι αυτή φιλόζωη σαν εκείνον, αλλά εσένα εκείνη τη στιγμή δεν σε νοιάζει να σε βλέπει σαν αρχειοθήκη ή γατόφιλη, σαν γυναίκα και μάλιστα θελκτική σε νοιάζει να σε δει. Αυτό και πάνω στη συζήτηση μπορείς να το καταφέρεις πετώντας τεχνιέντως κάποια σχόλια και με οπτική επαφή και με μικρές κινήσεις τύπου στρώνω ναζιάρικα το μαλλί μου, φιάχνώ το μπατζάκι/καλτσόν μου (αν έχω ωραία γάμπα), αφήνω να φανεί λίγο το σουτιέν μου πάνω στην κίνηση (αν έχω ωραίο ντεκολτέ). Κλισεδούρες, το ξέρω, αλλά πιάνουνε συνήθως. Το πιο ψαρωτικό από όλα αν θες να το κάνεις, είναι να πετάς αμφίθυμες ατάκες που ο άλλος θα τις έπαιρνε σίγουρα για υπονοούμενα αν δεν τις πετούσες με τόσο αθώο ύφος. Κάνει τον άλλο να αναρωτιέται και να ξυπνάει στο ότι κάτι μπορεί να παίζει εδώ αν είναι τόσο χαλβάς και δεν το έχει καταλάβει ως τώρα. Και συνήθως εκδηλώνεται αυτός πρώτα.
Επίσης σημαντικό, ιδιαίτερα όταν το πας κυρίως στο σεξουαλικό, η σωματική επαφή. Μα εντελώς τυχαία εκεί που γελάτε του ακουμπάς τον ώμο, μα αγγίζεις το χέρι του όπως του δίνεις το μπωλ με τα φυστίκια, το κόλπο είναι αρχικά να το κάνεις εντελώς "φυσικά".