Originally Posted by
giorgos panou
Αντα,καλησπερα, υπηρξε καμια κουβεντα πιο βαθια με τον συζηγο? Αντα, δεν μπορω να χονεψω το πως γινετε μα γυναικα να μην καταφερνει να υπαρχει ενδιαφερον για αυτην σε ενα γαμο! εισαι αρκετα εξυπνη, μπορεις να το κανεις. Αν καταλαβα καλα εχεις εν παιδακι που ειναι γυρο στα 0 με 1 χρονων? και οπως λες ο υζηγος σου ειναι υπερ του σταθερου γαμου! αρα εχεις δυο τερατια υπερ ατου για σενα! Μπορεις λοιπον να κουβεντιασεις χωρις να αυτολογοκρινεσαι, χωρις να φοβασαι να σου πει κατις.
Το να σου κανω την ρωτηση σαν τον γνωρισες δεν καταλαβες το τι θα σε περιμεναι? ειναι ασκοπη ερωτηση αφου πλεον ειναι αργα! Ετσι απο την στιγμη οπου ξεχναμε το ενδεχομενο να χωρησετε ,σκοπς πρεπει να γινει η καλητερευση της σχεσης σας! Κατα την γνωμη μου πρεπει να του μεταφερειις σιγα σιγα τις ευθηνες της οικογενειας , δεν λεω ολοκληρωτικα ,αφου δεν γινετ πρακτικα αυτο ,αλλα θα ρεπει να του δωσεις να καταλαβει οτι πρεπει να ασχολειται πιο πολυ μαζι σου! Δεν νομιζω να μην εχει γνωση της αξιας σου,εδω την καταλαβαινουμε εμεις που δε σε ξερουμε!! δεν μπορει να σε παντρευτηκε ,ετσι, επειδη μπορει να εισαι απλα ομορφη! .Κατα την γνωμη μου σε εσενα βρηκε κι στοιχεια σταθεροτητας χαρακτηρα, οτι δεν θα εκανες τρελες ! οτι θα εισουν υπευθυνη ως μητερα! κι αλλες αρετες σου! Πιστεψεμε και δεν εχω κερδος, ειναι τυχερος και σπανιζουν αυτες οι ευκεριες, αρα καλα θα ειναι να νιωθεις πολυ πιο υπερηφανη για τον εαυτο σου! ,να καταλαβεις οτι αυτος ειναι που του ετυχε μεγαλη ευκερεια !