το παιδι σου λεει οτι δεν τον νοιαζουν οι εξοδοι και εσυ του λες ποτε εχει?
ειμαστε με τα καλα μας
δεν ειναι αργα ζητα εξεταση απο ψυχολογους παλι,εκτος και αν θελεις να εισαι ενοπλος και να μην κανεις υπηρεσιες για να λουφαρεις
Printable View
Φιλε παλι οι γιατροι στο 424 με εβγαλαν ΕΥ..οποτε μεχρι παρασκευη που θα ξαναερθω καμια
Αν τους πω αυτα που σας λεω θα μ δωσουν αναβολη..και δεν θελω αν δεν σιγουρευτω οτι θα γινει η μεταθεση μου..αυτοι με βγαζουν ευ γτ περιμενουν να βγουν κατι οτμονικες εξετασεις
Εβαλα βυσμα..σημερα μιλησα μαζι του και ειπε θα γινει..αλλα δεν πιστευω κανεναν πλεον
Στο κεντρο ειμαι ακομα...δεν εχω φυγει απο δω..σβεν σπεν ειδικοτητα και ξεμεινα εδω.
υπομονη φιλε μου!! κανε υπομονη! προσπαθησαι να εχεις σκεψεις θετικες, να σκεφτεσαι οτι ειναι κατις που ολοι το περασαν ,που δεν μπορεις να το αποφυγεις!! σρ μην παλευεις να βρεις τροπους να το γλυτωσεις ααλλα τροπους πως να το περασεις οσο πιο απαλα μπορεις! Μη σκεφτεσαι την αυτοκτωνια! μην σκεφτεσαι ασχημα πραματα, μπορει να σε παρατησει η κοπελα σου, δυστυχως αυτο γινετε πολυ συχνα οταν ειμαστε φανταροι! ακομα και φιλοι μπορει να σε ξεχασουν, θυμαμαι οπου ενας φιλος μου εμαθε οτι η κοπελα του πηγε με τον ξαδερφο του! ολα μπορει να γινουν το θεμα ειναι να εισαι οσο μπορεις πιο δεκτικος σε καθε δοκιμσια!! θα περασει, το καλοκαιρι θα εισαι σπιτακι σου
Παιδοα ειμαι καθετος..για την ψυχικη μου υγεια θα κυνηγησω το ι5..
Όχι βρε! Εγώ που είμαι εσωστρεφής και δεν την πάλευα στο στρατό έσφιξα τα δόντια και τον έβγαλα! Λίγοι μήνες μείνανε, μετά θα θυμάσαι τις στιγμές του στρατού και θα γελάς! Καλύτερα όχι ι5. Βέβαια εσύ παίρνεις την τελική απόφαση και εσύ ξέρεις την ακριβή σου κατάσταση. Απλά να θυμάσαι ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο δείχνουν τώρα.
Αδερφε ειμαι πολυ καθετος ακριβως γτ βλεπω την κατασταση μου...ι5 για να ειμαι εγω καλα μεσα μου