κατω απο 10 η γυρω εκει ειναι παρθενα τι θελει αυτοσ αγνο αμολυντο περιστερακι
Printable View
κατω απο 10 η γυρω εκει ειναι παρθενα τι θελει αυτοσ αγνο αμολυντο περιστερακι
Μα είναι ανούσιο να ρωτάς για το παρελθόν, για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να σου πει ότι θελει. Για τον μονο λογο που θα ρωτησω, γιατί θα το φέρει η κουβέντα στις αρχές της σχέσης, είναι για να δω με ποιον τρόπο θα το.πλασαρει. Άλλο να σου πει είχα χ σχέσεις με τις 2 πέρασα μετρια και με τους υπόλοιπους οκ κτλ κτλ και άλλο να μπει σε λεπτομέρειες χωρίς να ρωτήσεις, κάθε ποτέ πηδιοντουσσν και πόσο τον είχε η όπως μας λέει εδώ ότι την χρησιμοποιούσε ο άλλος για πήδημα επειδή αυτή ήταν εξαρτημένη, γιατί αυτό λέει στην ουσία και αυτό είναι που τον τρελαίνει γιατί ξέρει ότι μπορεί να γίνει το comeback αν το θελήσει ο τύπος η ότι είναι επιρρεπής η γυναίκα του να το ξαναπάθει με κάποιον άλλον, όπως την έπαθε και τώρα με τον ίδιο που την κακοποιεί και δεν φεύγει. Στην ουσία αυτό που τον χαλάει είναι ότι η γυναίκα του δεν έχει αυτοεκτίμηση και δεν μπορεί να ελέγξει και να προστατεύσει τον εαυτό της από κάποιους τύπους ανδρών που κυκλοφορούν έξω και κατά συνέπεια θα πάρει κι αυτόν η μπάλα.
Το οξύμωρο της υπόθεσης και η απόδειξη σε αυτό που σου λέω είναι ότι ΚΑΙ αυτός είναι τέτοιος τύπος άνδρα.
Προσωπικά δεν βρίσκω παράξενο να θέλει κάποιος που είσαι μαζί του να μάθει για το παρελθόν σου γενικότερα...οπότε αναπόφευκτα θα μαθει και για προηγούμενες σχέσεις. Και εγώ θέλω να μαθαίνω. Είναι ένας τρόπος να γνωρίσεις καλύτερα τον άλλον το να δεις αν είχε μακροχρόνιες σχέσεις ή όχι πχ, για ποιους λόγους χώριζε συνήθως...σου δίνει μια εικόνα για το τι τύπος είναι. Αλλά το να θες να μάθεις με ακρίβεια με πόσους/ες πήγε...είναι άλλο θέμα. Εκεί μιλάνε τα κομπλεξιλίκια σου όταν έχεις τέτοια ανάγκη. Θα θέλα να ξέρω πχ ήταν αν ήταν τύπος που πήγαινε απτη μια σχέση στην άλλη ή του παίρνε χρόνο να μπει στην επόμενη μετά από έναν χωρισμό....το αν έχει πάει με 20 ή 30 δεν μου κάνει καμιά διαφορά! Οι αντρες που επιμένουν στον αριθμό και ρωτάνε και ξαναρωτάνε επιμένω ότι το κάνουν καθαρά από κομπλεξιλικι και είναι επικίνδυνο. Ο ίδιος άντρας συνήθως στην σχέση του θα είναι κτητικός, ζηλιάρης κι όλα αυτά τα ωραία.
Οπότε σε αυτό που λες, ναι ωραία η ανάλυση σου αλλά νομίζω κι αυτό να μην του λεγε η κοπέλα για τον πρωην που πηδιόταν, αυτός θα έβρισκε κάτι άλλο να τον ενοχλεί στο παρελθόν της. Τον ενοχλεί που έχει παρελθόν. Τον ενοχλεί ότι μπορεί να απολάμβανε το σεξ με κάποιον άλλον. Τον ενοχλεί ότι ο άλλος την είχε ως "σκευος ηδονής" προφανώς γιατί ο ίδιος αυτή την εικόνα έχει για τις γυναίκες που κάνουν σεξ εκτός σχέσης. Ο, τι προσβλητικό έχει σκεφτεί ή έχει πει με φίλους του για όσες γυναίκες πήγε χωρίς να έχουν σχέση θεωρεί ότι το σκέφτεται ή το λέει τώρα ο άλλος άντρας για την δική του γυναίκα. Αυτό είναι που δεν αντέχει.
εγω εχω μια λαμπρη ιδεα...
φιλε να πας στην Αννιτα Πανια να ζητησεις νυφη παρθενα...
αλλα οταν το κανεις, σε παρακαλω γραψε μας εδω στο φορουμ για να στηθουμε με ποπ κορν....
χααχαχαχα! αντε απο κει θες να σε παρουμε κ σοβαρα....χααχαχαχχα
Δηλαδή εσύ που θες να μάθεις αν είχε πολλές η όχι και πόσο τις είχε, ώστε να κρίνεις αν είναι προβληματικός η όχι είναι οκ? Και αν μαζί σου είναι μια χαρά? Έκανε το κομμάτι του, έζησε και τώρα θέλει να κάνει μια οικογένεια, που το.προβλημα? Δεν μπορείς να βλέπεις μόνο κόμπλεξ όταν θέλει να μάθει ο άντρας.
Εγώ επιμένω δεν ρωταμε τίποτα, αν είμαστε οκ μαζί τελείωσε. Λες και όταν έχει εμπειρίες ο άντρας και πήγαινε από μια φωλιά στην άλλη και εσένα ας πούμε τώρα σε θέλει να ζήσει μαζί σου, θα σου πει τι έκανε, αμ δεν είναι χαζός όπως ούτε και οι γυναίκες, οπότε θα ακούσεις αυτό που θέλει να ακούσεις. Οποτε επιμένω ότι είναι παντελώς ανούσιο, αν και ξέρω ότι μπορεί να μπω στον πειρασμό να ρωτήσω αλλά το θεωρώ ανούσιο, δεν μαθαίνεις τίποτα.
Ποιος μίλησε για προβληματικό; Δεν είπα ότι τον περνάω από ερωτηματολόγιο για να δω αν είναι προβληματικός. Αλλά όταν γνωρίζεις κάποιον στα πλαίσια μιας σχέσης φυσικά και θες να μάθεις γιαυτόν. Με το ίδιο ενδιαφέρον που θα άκουγα πώς ήταν σαν παιδί πχ, αν είχε φίλους αν ήταν ατίθασος ή παραπονιάρης ή οτιδήποτε...το ίδιο φυσικό μου φαίνεται κάποια στιγμή η κουβέντα να έρθει και στις ερωτικές σχέσεις, δεν με ενοχλεί να ακούσω οτιδήποτε. Όταν είσαι καιρό με κάποιον το βρίσκω αφύσικο σχεδόν κάποια στιγμή να μην έρθει η κουβέντα εκεί. Τι θα παριστάνουμε δηλαδή; Οτι φυτρώσαμε χθες;
Αυτό που εντοπίζω ως πρόβλημα - και αυτό πολύ πιθανό να το κάνουν και γυναίκες, δεν ξέρω- είναι όταν ο άλλος ρωτάει επίμονα και ζητά να μάθει λεπτομέρειες με το καλήμερα. Δεν το βρίσκω νορμαλ στους 2-3 μήνες πχ που καλά καλά δεν έχουμε γνωριστεί μεταξύ μας να αρχίσει να με ρωτά για πρώην. Και να ρωτά όχι αν ήμουν καλά, αν ήμουν ερωτευμένη ή δεν ξέρω γω τι, αλλά να επιμένει στον αριθμό. Αυτό είναι καθαρό κομπλεξιλικι.
ΧΩΡΙΣΑΜΕ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ..ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ..ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ.
ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ .
Έχουμε κάτι μέσα στην ζωή μας.. Τα κάνουμε μαντάρα και μετά κλαίμε..
Κάνε κάτι να βοηθήσεις τον εαυτό σου.. Να γίνεται κάποιος βιαιος επειδή η γυναίκα του είχε σχέσεις πριν από αυτόν; ελπίζω να βλέπεις και εσύ το λάθος σου και να κάνεις κάτι για να αλλάξεις.. Για σένα. Όχι για τους άλλους.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ...
ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ.
ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΑΥΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
Το παρελθόν μας είναι αυτό που διαμόρφωσε αυτό που είμαστε τώρα.. Αν αγαπάς κάποιον, τον αγαπάς και για το παρελθόν του. Μπορώ να καταλάβω ότι σου κάθισε άσχημα όλο αυτό.. Αλλά εσύ την έκανες να νιώσει π.... Δικό της σώμα είναι, δικές της ανάγκες. Το θέμα είναι τι γίνεται όσο είσαστε μαζί. Είναι πιστη? Προσπαθεί για εσας? Δεν γίνεται να μηδενιζουμε αυτά που μας δίνει κάποιος επειδή δεν μας αρέσει το παρελθόν του.
Το άλλο που είναι εντελώς κουφό.. Είναι ότι εσύ είναι εντάξει να πηγες με πολλές γυναίκες. Μπορεί να το θεωρείς και μαγκιά. Ενώ μια γυναίκα να πάει με πολλούς άντρες είναι ανήθικη.
Εισαι τετοιος τυπος, κι αυτο γιατι 1) το εκανες και 2) εκ των υστερων παντα το δικαιολογεις ως ψιλοαναμενομενη συνεπεια του "σοκ" που περασες επειδη η πρωην φιλη σου εχει παρελθον και αυτονομια ως ανθρωπος.
Καποιος που πραγματικα εχει μετανιωσει που βιαοπραγησε οπως εσυ, θα εβαζε αυτο στον τιτλο, και για αυτο θα ζηταγε βοηθεια, οχι για να ξκεπερασει το "σοκ" του να ειναι βιαιο, τοξικο αρσενικο.
Εισαι τετοιος τυπος.
δεν υπαρχει "επειδη" οταν σηκωνεις χερι και μαλιστα σε μια γυναικα.
και μονο που δικαιολογεις τονε αυτο σου, ειναι αποδειξη οτι θα το ξανακανεις μολις δοθει ευκαιρια.
δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για να σηκωσεις χερι, ο,τι κι αν σου κανει.
επειδη δεν το εχεις καταλαβει ακομα αυτο, εισαι επικινδυνος και ακταλληλος για σχεσεις.
δεν ηταν "χαζομαρα". ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
και μονο που διαλεγεις την λεξη "χαζομαρα" και χαιδευεσαι γι αυτο που εκανες, ειναι αποδειξη οτι και το δικαιολογεις και θα το ξανακανεις.
τι θα πει αν θα αντεχε κανεις ενα παρελθον; αν δεν το αντεχεις, τσακιδια! ποιος σου ειπε οτι μπορεις να χτυπας μια γυναικα επειδη δεν αντεχεις; σηκω φυγε!
αν δεν αντεχεις, χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο.
μακαρι να μην την εχεις, μακαρι να σε διωξει και να μην σου δωσει αλλη ευκαιρα.
δεν σου αξιζει καμια γυναικα, οσο εισαι κακοποιητικος.
κι αυτο, δεν αλλαζει μονο του.
πρεπει να πας για ψυχοθεραπεια.