Originally Posted by
Yugi m
Δελφίνι καλησπέρα. Έριξα μια γρήγορη ματιά στα θεματα που έχεις ανοίξει στο προφίλ σου και θέλω να σου πω κάποια πράγματα.
Αρχικά, φαίνεται να έρχεσαι εδώ στο φόρουμ μόνο για να μιλάς. Δεν έχεις κάποιον να μιλήσεις? Να πεις τα προβλήματα σου? Την καθημερινότητά σου? Άνοιξες θέμα πχ για το ότι έχεις πάρει κιλά η πως θα κλείσεις το σκαιπ η αν είσαι χαζή και τέτοια. Ειλικρινά, νομίζω ότι δεν έχει κάποιον να μιλήσεις ούτε καν φιλικά. Δεν έχεις κάποια κοινωνική γνωριμία?
Δεύτερον, βλέπω ότι έχεις βάλει πάνω από όλα την οικογένεια σου. Πχ γιατί παίρνεις άδεια από τον αδελφό σου αν θα πάρεις άδεια από τη δουλειά? Τι σου είναι, ο εργοδότης σου? Προισταμενος? Και στην ανάγκη αν φοβάσαι να του το πεις, πάρε άδεια και λέγε ότι δουλεύεις κανόνικα. Και τις εργάσιμες ώρες στέλνει μήνυμα για άσκηση και βγες έξω και κάνε βόλτες. Είναι και κλειστά τα ακάρεα αλλιώς θα σου έλεγα να κάτσεις εκεί.
Τρίτον, νομίζω προσωπικά ότι έχεις βολευτει σε όλην αυτήν την κατάσταση και δεν θες να ξεφύγεις. Αν το ήθελες, και σε παγκάκι στον εθνικό κήπο θα εμένες για να μην βλέπεις όλα αυτά που βλέπεις σπίτι σου
Τέταρτον, να σηκωθείς να φύγεις και να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου έχεις σκεφτεί ποτέ? Δεν έχεις καθόλου λεφτά η από τη δουλειά σου δεν μπορείς να νοικιάσεις ένα σπίτι? Λυπάμαι αλλά όπως τα περιγράφεις ο μόνος τρόπος είναι αυτός. Πει να μάθεις να αγαπάς τον ευατο σου και μόνο και να καταλάβεις ότι αυτά τα πράγματα είναι τοξικά για σένα. Μπορείς να πηγαίνεις καμία φορά σπίτι να βλέπεις και τους δικούς σου. Θα σε συμβουλευα φιλικα, να πηγαίνεις όταν δεν είναι εκεί ο αδελφός σου