οχι γιατι και να σου ελεγα σκασε, δεν θα το εκανες....
σιγα μην χαλαω και τσαμπα θερμιδες.
Printable View
οχι γιατι και να σου ελεγα σκασε, δεν θα το εκανες....
σιγα μην χαλαω και τσαμπα θερμιδες.
ουστ βρε
το \"σκάσε\"μάλλον για εμένα προοριζόταν.έλα όμως που το λίγο μυαλό που έχω δεν μπορεί να σκάσει...:D
δηλαδή διαφωνείς το ότι υπάρχουν άνθρωποι που συμβιβάζονται με μία σχέση μόνο και μόνο για να μην είναι μόνοι;και δεν μιλάω για σεξουαλική σχέση.μην επαναλαμβάνομαι....
γιατί εγώ γνωρίζω αρκετούς..
δεν μίλησα για τον εαυτό μου...
λιτσα πριν αραδιαζεις αοτι αραδιαζεισ δεν παραπανω τα αισθηματα μου γιαυτον,και αν αυτο δεν ειναι ερωτας τοτε η γιαγια μου ειχε πατινι λολ
Quote:
Originally posted by λίτσα
το \"σκάσε\"μάλλον για εμένα προοριζόταν.
δεν προσδιορισα αποδεκτη, οποιος νομιζει οτι του ταιριαζει ας το υοθετησει.
έλα όμως που το λίγο μυαλό που έχω δεν μπορεί να σκάσει...:D
ειπαμε, ο καθενας παει οπου και οσο μπορει....
δηλαδή διαφωνείς το ότι υπάρχουν άνθρωποι που συμβιβάζονται με μία σχέση μόνο και μόνο για να μην είναι μόνοι;
που το ειδες αυτο???
οχι φυσικα δεν διαφωνω, υπαρχει και αυτη η εκδοχη.
και δεν μιλάω για σεξουαλική σχέση.μην επαναλαμβάνομαι....
μωρε και για σεξουαλικη η και για μη σεξουαλικη αν θες.
Ολων των ειδων οι σχεσεις ευδοκιμουν....
το παραμυθι ευδοκιμει πιο πολυ απο ολα τα φρουτα ομως....
Quote:
Originally posted by λίτσα
το \"σκάσε\"μάλλον για εμένα προοριζόταν.έλα όμως που το λίγο μυαλό που έχω δεν μπορεί να σκάσει...:D
δηλαδή διαφωνείς το ότι υπάρχουν άνθρωποι που συμβιβάζονται με μία σχέση μόνο και μόνο για να μην είναι μόνοι;και δεν μιλάω για σεξουαλική σχέση.μην επαναλαμβάνομαι....
Λίτσα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, έτσι είναι και το βλέπουμε συνεχώς γύρω μας.
Κρίνο, το να σου κάνει κλικ και να πας να πηδηχτείς με κάποιον που γουστάρεις είναι απόλυτα υγιές. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις μου.
Μαρία, φόκους: έχουμε αλλάξει συζήτηση, δεν μιλάμε για σένα.
Αν θες πάντως τη γνώμη μου, μια που τσακώνεται με τον φίλο της και τον αποκαλεί μικροτσούτσουνο και με αφροδίσια, μόνο ερωτευμένη δεν είναι....
εγω ξερω αν ειμαι καλυτερα απο σενα.κριν που την βρισκεις την ορεξη να απαδ=ντας σε καθε απορια λολ αχχαχα
μαρία δεν αναφερόμουν σε εσένα.μιλούσα γενικά για τις σχέσεις των ανθρώπων...Quote:
Originally posted by maria...
λιτσα πριν αραδιαζεις αοτι αραδιαζεισ δεν παραπανω τα αισθηματα μου γιαυτον,και αν αυτο δεν ειναι ερωτας τοτε η γιαγια μου ειχε πατινι λολ
οκ :P
Quote:
Originally posted by krino
το ενα δεν εχει σχεση με το αλλο, απλα εχουν καποια κοινα στοιχεια συμπτωσης.Quote:
Originally posted by anoiksi
εγω απλα πιστευω οτι το σεξ ειναι βιολογικη αναγκη, με αυτον τον τροπο ικανοποιηται το σωμα, μετα αν προχωρησει το πραγμα ερχεται η αγαπη.
συμφωνω μαζι σου
και σε βλακειες απανταω μην στεναχωριεσαι....Quote:
Originally posted by maria...
εγω ξερω αν ειμαι καλυτερα απο σενα.κριν που την βρισκεις την ορεξη να απαδ=ντας σε καθε απορια λολ αχχαχα
δεν εχω ακριβως ορεξη, απλα ειμαι καλος ανθρωπος.
:P:P:P:P
:P:P:P:P
βρε Μαρια πως γινεται να τον αγαπας και να εισαι ερωτευμενη μαζι του και να κανεις ερωτα με συναισθηματα και να τον βριζεις πως γινεται;Δεν το καταλαβαινω...βοηθησε με!!!
κοιτα δεν τον εβρισα,κατι για γαριδακι ειπα πανω στα νευρα μου.ελεος.δλδ εσεις ποτε δεν λετε κατι πανω στην απελπισια σας και τα νευρα σας?ειστε θεοι?
Μαρια δεν απορω με το γαριδακι και δεν κολλαω σε αυτο και εγω το εχω πει....Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι φοβοσουν να μην ειχες κολλησει τπτ που αυτο θεωρω εγω ως βασικο και φανερωνει πολλα πραγματα αλλα το κυριοτερο οτι δεν υπαρχει εμπιστοσυνη και εφοσον δεν υπαρχει αυτο πως υπαρχει τοτε αγαπη.
Ξερεις μαλλον το προβλημα ειναι οτι δεν μας περιεγραψες καλα την σχεση σου με αυτον τον ανθρωπο.Συγγνωμη αν σε ενοχλω.
alo h agaph kai alo o erotas omos.