χααχα ασε ασε κατι για μασωνους μιλουσαν για τον Παντελιδη
Printable View
Παιδια μεγαλη θελω οχι τεραστια ομως...εχω μυωπια και δεν βλεπω καλα απο την μικρη οποτε καταληγω στο ταμπλετ μου...εγω μονο μαστερσεφ βλεπω δεν πολυβλεπω κατι αλλο αλλα μια με ενσωματομενο γιουτουμπ κ νετφλιξ δε με χαλαγε...ρε εγω με κατερινα γελαω πολυ...θελω νικητη η Σταυρη η Σταυρο...
Από όλους εκεί μέσα θες νικητη ένα Κύπριο που μιλάει άσχημα για όλους και λέει ότι θα είναι ο νικητής (ναι ίσως να ισχύει ότι ξέρει να μαγειρεύει καλύτερα από όλους) και θες νικητή ένα που ο ιδρώτας του είναι πάντα στο φαγητό που φτιάχνει (είναι ντροπή να έχεις μια πετσέτα εκεί να σκουπιζεσαι).
Αυτή κααααποτε λέει και αλήθειες.. Εγώ θα ήθελα Δημήτρη ή Τζον. Φέτος μάζεψαν πολλά φρούτα.. Ή να το θέσω καλύτερα: Φέτος μας δείχνουν περισσότερο χαρακτήρες και συμπεριφορες και όχι μαγειρική. Σίγουρα κι άλλες χρονιές είχαμε τέτοιους απλά τότε βλέπαμε μόνο μαγειρική.
Αν ηταν και η Σπυριδουλα τωρα μεσα<εγω το βλεπω τελειο χαχα> θα ηταν ενα ολοκληρωμενο προγραμμα μαγειρικης
οταν σου λενε πχ η 32 εχει 250 ευρω η 40 εχει 280 ευρω ε δεν θα παρεις την σαρανταρα? Ας καλυψει και τον τοιχο χαχ Παντως περα απο την πλακα δε βολευει καθολου σε μικρους χωρους. Πηγα σε ενα σπιτι που ηταν σε κοντινη αποσταση τα ματια μου πηγαιναν δεξια και αριστερα
Κι εγω προτιμω τις πιο μικρες εχουν αυτη την οικειοτητα οταν καθεσαι κοντα... Οκ αν ειστε 2-3 ατομα λιγο μεγαλυτερη αλλα οχι και προσοψη κτιριου που λεει και η ντιντι λολ
Το μαγαζι ηταν 1000 τετραγωνικα