Originally Posted by
Antonis8
Κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να πεταγεστε ορισμένα άτομα σε όλα τα θέματα που απαντώ και να πείτε κάτι που αφορά τον ευαυτό μου, πρέπει να σταματήσει γιατί καταλήγει σπαμ,γιατί το παρόν ποστ σου δεν έχει σκοπό να βοηθήσει κανέναν. Ας πούμε ότι ισχύει και ότι είμαι αρρωστοφοβικός, που δεν είμαι γιατί δεν έχω διαγνωστεί και δεν φοβάμαι τις ασθένειες, έχω συγκεκριμένα ΚΑΡΔΙΟΦΟΒΙΑ λόγω ΙΔΨ που τριγκάρεται από θέμα υγείας μου, το έχω πει δέκα χιλιάδες φορές, δεν φοβάμαι καμία άλλη ασθένεια. Ακόμα λοιπόν και να ισχύει το ότι είμαι αρρωστοφοβικός, πιστεύεις στα αλήθεια ότι δεν ξέρω πώς λειτουργεί η αρρωστοφοβία και μου το διευκρινίζεις; Λέω στον χρήστη πολύ απλά ότι δεν έχει βάση αυτό που σκέφτεται, πού κολλάω εγώ ; Εγώ τουλάχιστον όταν ΦΟΒΑΜΑΙ (και όχι ΠΙΣΤΕΥΩ) ότι παθαίνω έμφραγμα, έχω τουλάχιστον κάποια βασική συμπτωματολογία, αυτό που μου κάνει εντύπωση στην παρούσα περίπτωση είναι ότι δεν υφίσταται κανένας απολύτως σύμπτωμα, γιατί 36.9 σαφέστατα δεν είναι πυρετός. Και επίσης δεν καταλάβα πώς του δόθηκε αντιβίωση και για ποιο λόγο εφόσον δεν εξετάστηκε από κανέναν. Μου κάνει εντύπωση όσον αφορά τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα με αφορμή τον ιό. Από κει και πέρα προσπαθώ να βοηθήσω τον χρήστη γιατί τζάπα μένει μέσα και τζάπα χάνει τη δουλειά του (εκτός κι αν θέλει τις διακοπές οπότε μια χαρά