Στο γιατρό σήμερα γιατί πήγες?? Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
Printable View
Μαλλον δε γινεται
Λια κοριτσι μου παρε τωρα τηλεφωνο σε εναν ψυχολογο. Ψαξε σε αυτο το σαιτ εναν
Οκ προσπάθησε να ηρεμησεις αν και είναι πολυ δύσκολο. Εγώ θα σου δώσω τις επιλογές που έχεις και εσυ σιγά σιγά θα σκεφτείς τι θα κάνεις. Καταρχην ο γιατρός σου έγραψε καποιο ηρεμιστικό; Πηγαινε σε ένα φαρμακείο να αγοράσεις ένα τεστ για να το επιβεβαιωσεις αυτο που σου είπε ο γιατρός. Δεν ειναι μηδαμινές οι πίθανοτητες όταν 5 τέρατα σε εκμεταλλεύονται και τυχαίνει να συμβεί τις γόνιμες μέρες. Ξεκίνα λοιπόν από το τεστ και πήγαινε σε ένα ψυχίατρο ή ψυχιατρείο να σου γράψουν φάρμακα τα χρειάζεσαι ειδικά τώρα. Αν τυχον χρειαζεσαι ηρεμιστικά αυτά τα παιρνεις μονο με συνταγη δεν τα δινουν τα φαρμακεία έτσι. Η ψυχολογία του ανθρώπου είναι πολύ εύθραυστη και γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας μπορούν να προκαλέσουν ψυχικές διαταραχές. Πίστεψε με το τελευταίο που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή στη ζωη σου είναι να επιβαρυνθείς και με αυτό. Έχε υπ όψιν σου πως αν σου γράψουν αντικαταθλιπτικά θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο με τρεις εβδομάδες για να λειτουργήσουν και όσο το καθυστερείς τόσο χειρότερο γιατί θα κληθείς να πάρεις καποιες αποφάσεις στη ζωή σου.
Όσον αφορά τη σχέση σου, αργά ή γρήγορα θα επικοινωνήσει για να μάθει τι έγινε και αν ήμουν στη θέση σου θα έστελνα αυτό το λινκ. Η φίλη σου έμαθε την εγκυμοσύνη σήμερα, εσύ μας τα έλεγες από χθες οπότε θα το πιστέψει αυτό που σου συνέβη
Λια βρες ειναι μια ομαδα ψυχιατρων που κανουν online συνεδριες σε ενα νησι εχουν εδρα
Για αρχη και αμεσα εγω θα προτεινω τα εξης:
Πας σε ενα φαρμακειο, παιρνεις τεστ εγκυμοσυνης και ζητας φυτικα σκευασματα που σε ηρεμουν. Πες πως χρειαζεσαι κατι που θα σε ηρεμησει μεχρι να πας σε ψυχιατρο για να σου δωσει συνταγη.
Δευτερο βημα, ψαχνεις για ψυχιατρο και κλεινεις ραντεβου. Ολο αυτο ειναι παααρα πολυ βαρυ για να το αντιμετωπισεις μονη σου. Δεν θες να πεις την αληθεια; Δεν αντεχεις; Πες απλα τα συμπτωματα και αυτος θα ξερει τι να δωσει.
Τριτο βημα, κλεινεις ραντεβου με ψυχολογο. Δεν νιωθεις ανετα να μιλησεις; Τωρα λογω καραντινας γινονται και online οι συνεδριες. Αν δεν μπορεις ουτε με καμερα, την απενεργοποιεις και απλα ακουει την φωνη σου.
Με τους γονεις σου τι σχεση εχεις; Συγγνωμη αν το ειπες καπου και δεν το προσεξα. Αν εχετε καλη σχεση, να τους το πεις.
Με την κοπελα σου συμφωνω κι' εγω να της στειλεις το λινκ. Το χειροτερο εγινε. Εφυγε. Της το στελνεις, βλεπει ακριβως τι συνεβη και αποφασιζει εκεινη. Αν δεν θες, εξηγησε της με ενα μηνυμα. Αν δεν γυρισει και δεν καταλαβει τοτε δεν ηταν ο ανθρωπος σου. Καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο και πως σε αυτη την φαση χρειαζεσαι στηριξη. Κανε ομως τα βηματα που πρεπει για να βοηθησεις εσενα. Σιγα σιγα. Και οταν και αν νιωσεις ετοιμη, κανε καταγγελια. Το ιδανικο θα ηταν τωρα που φαινονται τραυματα κτλ αλλα αν δεν θες και δεν μπορεις, περισσοτερο απο κατανοητο. Τωρα προεχει να γινεις εσυ καλα.
Λια γραφε να φτασεις στο 50 μηνυματα να δεχεσαι προσωπικα μηνυματα. Θα βοηθηθεις περισσοτερο
Και πες λίγο αν μπορείς τα πράγματα με την σειρά για σήμερα..Από την στιγμή που ξεκίνησες για το γιατρό και μετά..
Ναι πηγα στο νοσοκομειο ηρθε μαζι μου και η κοπελα μου της ειπα οτι ποναω κατω και θελω να το ψαξω οποτε ηρθε μαζι μου (πολυ κακωςς) μπηκα μονη μεσα με.εξατασαν μου οηραν αιμα βγηκαν μονο τα ουρα μου ειπε οτι ειπε στην αρχη εγκυμοσύνης και μου ειπε να παω Σπίτι μου ..και οτι θα αργησουν να.βγουν τα αλλα αποτελέσματα...ο γιατρος το ανήγγειλε και στην.κοπελα μου...παρα πολυυυ κακωςςς δεν.κερω καν αν ειχε δικαιωμα..και εφτασα.εδωω να.γραφω
Στείλε της το λινκ εδώ να διαβάσει τι συμβαίνει και θα πιστέψει.. Αν όχι είναι επιλογή της!
Πρέπει να μιλήσεις με κάποιον ειδικό για να σε ηρεμήσει λίγο για να δεις πως θα προχωρήσεις. Μόνη σου ειναι δύσκολο..
Να πας να τους καταγγείλεις τωρα που μπορείς ακομα να το αποδειξεις! Συγνώμη αν επιμένω αλλα πρεπει να τιμωρηθουν γι αυτο που σου εκαναν, πριν ειναι αργα και δεν μπορείς να αποδείξεις τιποτα. Ειναι δυσκολο για σενα τι καταλαβαίνω φυσικα αλλα τωρα που μπορείς νομιζω πρέπει να το κάνεις .Οταν μαθει η κοπέλα σου την αλήθεια θα καταλαβει, αν δεν καταλάβει δν ειναι ανθρωπος για μενα. Μετα βλέπεις πως θα το χειριστείς με την εγκυμοσύνη, αν ειναι θετικο δλδ. Κανε ενα τεστ.. Για ψυχολογο κλπ μη τα ξανα λεμε. Θα τον χρειαστείς θες δε θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Δεν είχε το δικαίωμα αλλά άν πήγες στα επείγοντα σε δημόσιο...μη το ψάχνεις πολύ..Συμβαίνει...
Πρέπει τώρα να ηρεμήσεις..Για να μπορούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά..Η κοπέλα σου είναι αναστατωμένη και με το δίκιο της..Άκουσε κάτι που δεν το περίμενε..Θέλει χρόνο..Στείλε της όμως κάποιο μήνυμα να της εξηγήσεις..Και αν δεν καταλάβει ή αν δεν πιστέψει δεν είναι το τέλος του κόσμου..Τώρα πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου..Μετά όλα τα άλλα..
Lia και που μιλάς εδώ έκανες μια γενναία και καλή αρχή. Συγγνώμη αλλά θα σου πω κι εγώ για τον ψυχολόγο. Το να τα πεις είναι αυτό που προέχει. Μετά θα δεις για αγωγή (αν χρειαστεί) ή οτιδήποτε άλλο. Αν δεν υπάρχουν χρήματα πάρε σε μια τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης και πες όσα έχεις να πεις. Είναι απόλυτο φυσιολογικό να νιώθεις όπως νιώθεις. Μη φυσιολογικό θα ήταν να ένιωθες αλλιώς. Να ήσουν καλά. Απλά καλά είναι να μιλήσεις τώρα που είναι νωπό ακόμη. Δε λέω ότι θα βρεις αμέσως γιατρειά. Αλλά θα πάρεις ανάσα. Για μια μέρα, για ώρες... για όσο. Είναι πολύ σημαντικό.