Το εν τέταρτο αν σ εδωσε αυτο π αυτη ειναι η μικρότερη δόση δε θα σ ριξει καθόλου τη πιεση, καθολου ομως εμενα π ειμαι κ εγω υποτασικη δν μ την ακουμπησε καθολου... Μη το φοβασαι
Printable View
Το εν τέταρτο αν σ εδωσε αυτο π αυτη ειναι η μικρότερη δόση δε θα σ ριξει καθόλου τη πιεση, καθολου ομως εμενα π ειμαι κ εγω υποτασικη δν μ την ακουμπησε καθολου... Μη το φοβασαι
Nαι, το ένα τέραρτο. Μου είπε ότι υπάρχει και συσκευασία των 2.5 και να κόβω αυτό, αλλά έψαξα στο φαρμακείο και μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη, οπότε απλά θα κόβω τον 5.
Εσένα παρόλο που δεν σου ρίχνει την πίεση, πόσο σου ρίχνει τους παλμούς όταν παίρνεις τη μικρή δόση;
Ελπίζω να είναι έτσι και σε μένα και να μην πέσει. Πχ και το ζάναξ που λένε ότι ρίχνει την πίεση, εμένα σπάνια μου τη ριχνει οπότε ίσως στη μικρή δόση να μην μου κάνει τίποτα τρελό. Τις τελευταίες μέρες είναι και σχετικά καλή η πίεση μου, ακόμα και ξαπλωμένος είναι 94/64 ενώ άλλες φορές πέφτει στο 85. Σήμερα στο ιατρείο ήταν 100/75, καλή.
Μου είπε βέβαια να μην το ξεκινήσω τωρα που θα παίρνω την αντιβίωση (βιμπραμισίν) για το λάιμ. Δεν ξέρω αν κάνει κάποια αλληλεπίδραση και μου το είπε, θα το κοιτάξω. Αλλά απο Παρασκευή ανεβαίνει πάλι ο υδράργυρος και ανοίγουμε σε λίγο στο ξενοδοχείο, άρα δεν έχω άλλη επιλογή, αλλιώς δεν θα μπορώ να μετακινούμαι. Όχι τόσο όσο είμαι στη δουλειά, το μόνο μου πρόβλημα είναι όταν θα πηγαίνω από το σπίτι στη δουλειά, γιατί και τις προάλλες έτσι με έπιασε, ενώ είχε ζέστη, ήμουν πάνω στο πατίνι και πήγαν 160 παλμούς και ζαλίστηκα. Στη δουλειά δεν θα έχω θέμα, είμαστε κοντά στη θάλασσα, εχει δροσιά.
Ουτε εγω βρηκα τη συσκευασια των 2.5..των 5 κοβω, αυτη η ελαχιστη δοση μ κρατα τιυς παλμους 60 ως 70 κατι αν κανω κάποια δραστήριο τητα τωρα με τη ζέστη ίσως παει κ 110 αλλα δε το νιωθω καθολου
Α ωραία, μια χαρά. Στους 100-110 κι εγώ μπορώ να το διαχειριστώ, δεν με πειράζει, όταν πάνε γύρω στους 125 και πάνω αρχίζω να νιώθω άβολα.
Σήμερα έκανα γυμναστική παιδιά.
Καλά, "γυμναστική" τρόπος του λέγειν, έκανα μερικές επαναλήψεις με μπάρα και λίγα στεπ. Αλλά λέω να το καθιερώσω κάθε πρωί, λίγες ασκήσεις σταδιακά. Ίσως με βοηθήσει εντέλει. Οι παλμοί μου δεν ανέβηκαν τραγικά, γύρω στους 120 και μετά όταν σταμάτησα έπεσαν γρήγορα. Λίγο η πίεση μου έπεσε όμως και τώρα νιώθω κάπως ζαλισμένος.
Μπραβο Αντωνη!
Ωραίος....αρχισε ξανά και τ περπάτημα και ίσως πας καλύτερα. Με τ βάψιμο τι έγινε, τα κατάφερες? 120 παλμοί για γυμναστική μετά από καιρό εινσι φυσιολογικό.
Εμένα το ελαφρύ τρέξιμο με βοήθησε πολύ στους παλμούς όπως και τ χάσιμο λίγων κιλών(αλλη η δικη σου περίπτωση, απλά το αναφέρω). Τν ώτα του τρεξίματος μπορεί να φθάνω και 150 αλλά τν υπόλοιπη μέρα και ιδιαίτερα τ βράδυ οι παλμοί είναι αισθητά χαμηλοί.
Σας ευχαριστώ.
Περπάτημα κάνω Alexes όλο αυτό το διάστημα. Δεν θα έλεγα ότι είναι φυσιολογικό 120 παλμοί, για μένα τουλάχιστον στην κατάσταση που ήμουν πριν την ορθοστατική (85 στην άσκηση πχ) και για ασκήσεις που δεν είναι αερόβια, τύπου βάρη. Δεν ήμουν αγύμναστος πριν με πιάσει η ορθοστατική (τον Σεπτέμβρη) το αντίθετο, ήμουν σε άριστη φυσική κατάσταση. Αλλά πλέον ακόμα και στους 100-110 να ρίξω τους παλμούς μου στο περπάτημα θα είμαι ευχαριστημένος και διάβασα ότι μπορεί να βοηθήσει την ορθοστατική για αυτό και θα το καθιερώσω σταδιακά.
Σήμερα έκανα λίγες κάμψεις. Κάνω λίγα πράγματα, δεν το θεωρώ καν γυμναστική στην παρούσα φάση, απλως για να μπω σε αυτό το mode να δοκιμάσω πάλι το σώμα μου και πώς αντιδρά. Στις κάμψεις ήμουν εντάξει, έκανα δέκα, δεν ανέβηκαν πάνω από 100 οι παλμοί. Ίσως λόγω της θέσης του σώματος δεν επηρεάζεται ο καρδιακός ρυθμός. Και με την μπάρα δεν ανεβαίνουν πολύ, περισσότερο όταν κάνω συνδυαστικές κινήσεις. Έκανα ένα δίλεπτο στεπ, 120 πάλι.
Για τα κιλά που λες ναι βοηθάει, εγώ όμως έχω το αντίθετο πρόβλημα και χάνω κιλά χωρίς να το θέλω, οπότε με τη γυμναστική ελπίζω να αυξηθεί και η όρεξη μου για να πάρω γύρω στα 4-5 κιλά.
Σήμερα έκανα ακόμα ένα βήμα και ξύπνησα 8 το πρωί, προκειμένου να αλλάξω τον κύκλο του ύπνου μου. Θα δείξει αν θα πετύχει και αν θα κοιμηθώ νωρίτερα σήμερα. Χθες κοιμήθηκα στις 2.30 οπότε δεν συμπλήρωσα τις ώρες ύπνου που είναι ιδανικές για μενα αλλά είναι θετικο το ότι κοιμήθηκα νωρίτερα από άλλες νύχτες.
Το βάψιμο καλά πάει, είμαι στη σκιά οπότε δεν έχω θέμα.
Με τα φάρμακα λίγο ανησυχώ, γιατί λόγω της τραχειήτιδας που μου έκανε η παλινδρόμηση παίρνω πάλι το αντιόξινα κάθε μέρα και παράλληλα παίρνω και την αντιβίωση για το λάιμ και πρέπει να ξαναρχίσω και το σίδηρο που το είχα διακόψει λόγω παρενεργειών στο έντερο, αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να τα ξεκινήσω πάλι όλα.
Το τεστ κοπώσεως πραγματικά μου άλλαξε την προοπτική στα πράγματα και με βοηθήσε. Κρίμα που έχω αυτή την υποτροπή στο στομάχι και το θέμα του λάιμ, αλλά ελπίζω να με βοηθήσουν τα αντιόξινα για καμιά δεκαριά μέρες. Το στομάχι είναι το χειρότερο γιατί και την Κυριακή πήγε να μου φέρει κρίση πανικού επειδή ήμουν και πιασμένος στην πλάτη, είχα και φοβερό πόνο στον οισοφάγο και βάρος στο στομάχι, ένιωθα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Για αυτό θα παίρνω πάλι την αγωγή για το στομάχι, μήπως υφεθούν κάπως αυτά τα συμπτώματα.