Δεν είναι απαραίτητο να πάνε σε ημιδιαμονής.
Printable View
Δεν είναι απαραίτητο να πάνε σε ημιδιαμονής.
Ξέρω ότι δεν το είπα ξεκάθαρα ενώ θα πρέπε και αυτό ίσως δημιουργεί παρεξήγηση. Δε δικαιολογεί το να μην απαντήσει όμως. Και πάλι θα εξηγούσα τι εννοώ.. Όπως και τώρα που αυτό λέω να κάνω.Για μένα η οποία συζήτηση σε γίνεται από τα μηνύματα, γιατί δεν βγαίνει άκρη έτσι. Θέλω να πάω από κοντά και να τα λύσω όλα. Αν όμως απ τη μία μιλάμε και από την άλλη δεν απαντάει εγώ τι συμπέρασμα να βγάλω? Ανοίγει μια συζητηση, λέει κάποια πράγματα και μετά απλα κλείνεται πάλι. Πόσο λάθος αντιμετώπιση είναι αυτή? Θέλω να τον πλησιάσω να τα πούμε και έτσι που κάνει κι εγώ φοβάμαι.
Γιατί μιλάτε με μυνήματα κατ΄αρχήν; Πάρτον ένα τηλέφωνο και συνεννοηθείτε.
Αυτό σκέφτομαι να κάνω. Δε γίνεται έτσι να συννενοουμαστε.
6μηνες σχέση και μιλάτε ακόμα μόνο από μνμ..........αλλα λέει ο ενας και άλλα ο άλλος.......εκεινος φάσκει και αντιφάσκει........σου πετάει την πρόταση να πάτε εκδρομη και μετά δεν σου απαντάει στα μνμ............
Το ενδεχόμενο να είναι απασχολημένος με άλλη και να σε έχει για καβατζα σου έχει περάσει από το μυαλό;;;;;;;;;;;;;;;
Είναι ότι δε ξέρει τι θέλει. Μια έτσι και μια αλλιώς. Το. Έχω σκεφτεί όπως κι αυτός που έλεγε αν θέλω να ξαναγυρίσω στον πρώην μου.
Ναι το κατάλαβα ότι είναι μια έτσι και μια γιουβετσι .....και αυτό σου είπα στο προηγούμενο μνμ ......οτι πέφτεις σε άντρες που δεν ξέρουν τι θέλουν και που δεν έχουν συνέπεια και σταθερότητα απέναντι σου
Γιατί δεν προτιμάς άντρες που ξέρουν τι θέλουν και που σε διεκδικούν συστηματικά;
Ξενερώνεις όταν κάποιος σε θέλει πολύ και στο δείχνει;;; θες να σε παίζουν λίγο;; να είναι απρόβλεπτο το τι θέλουν από σένα;;
Γιατί σε φοβίζει να ξέρεις ότι κάποιος είναι εκεί σταθερά για σένα;;;;;;;;
Όχι δε με φοβίζει αυτό. Πόσο μάλλον είναι ότι καλύτερο.. Ούτε μπορούσα να ξέρω τι θα σκέφτεται και τι θα πιστεύει πριν μου πει όλα αυτά.
Εχμ,ένα 10χρονο παίζει να είναι πιο ώριμο από αυτόν.
Θέλω να τα λύσω όλα από κοντά. Δε μπορώ μ αυτά τα παιχνίδια πλέον.. Ούτε έχω τόσες αντοχές
Μαριλεν αν ειναι εκει σταθερα για σενα χωρισ να σε ξερει θελει 20 χρονια να μαθεισ εναν ανθρωπο ειναι βλακασ εν προκειμενω κι αν καταλαβα καλα εσυ παιρνεισ ενδιαφερον εδω κ 30 χρονια κι η στελλα εδω και 10 κι ο λογοσ ειναι οτι ποτε δεν κανατε κατι να πληγωσετε τον αλλο αρα ειστε αξιαγαπητεσ κ καλοψυχεσ και σασ αξιζουν ολα τα παλατια του κοσμου αυτα για να ξηγιομαστε
Αν νομιζεισ οτι ο παπαντζησ ειναι βλακασ ο παπαντζησ τουσ βλεπει και τουσ κρινει ολουσ και αναλογα κρινει και μαλιστα καποιοι τον ακουνε λιγοι βεβαια
Ακομα και τα νευρα σασ ειναι αξιαγαπητα θαρρω πωσ οπωσδηποτε πρεπει να παντρευτειτε αυτα
Όχι δεν έκανα κατι να το πληγωσω. Και για μένα το ενδιαφέρον πρέπει να είναι αμοιβαίο.. Κι όχι να λέει δεν έστειλα όλη μέρα να δω αν θα κάνεις κάτι. Αυτά ειναι μαλακιες.
Γινόμαστε δυσάρεστοι Στέλλα, αλλά τουλάχιστον είμαστε ειλικρινείς και στην πορεία όταν θα είσαι νηφάλια από έρωτα θα μας θυμηθείς και θα μας καταλάβεις.
"Να στείλω-να μη στείλω" είναι ερώτηση που γίνεται τον πρώτο μήνα γνωριμίας. Αφού περάσει ο χρόνος, υπάρχει οικειότητα.
Το να είστε σε φάση τέτοια πλέον είναι ό, τι πιο αφύσικο.
Συμφωνώ με τα υπόλοιπα μέλη. Οπότε προσπάθησε να δεις την αλήθεια.
Αν αρνείσαι να δεις την αλήθεια, θα την ψάχνεις μέσα στο ψέμα, στα ζώδια, στα βουντού και στα ταρώ.