το μυνημα εινε ακομα εκει δεν σβηστικε
Printable View
το μυνημα εινε ακομα εκει δεν σβηστικε
Quote:
Originally posted by panikoula
οσο για τον κρινο γραψτε αθος δεν τον συμπαθω καθολου!!:P
χεστηκαμαν.....
:P:P:P
πατοκόρφως!!!!:P:P:P:P:P:P:D:D:D:D:D
λολμυρισαμεν κρινο
ε, όχι!!! :D:D:D:D:D:D:D
βλέπω να μου την λένε που χαχανίζω στο γραφείο κοιτώντας μια οθόνη!!
χαααχχαχα το γελιο κανει καλο.χαμογελατε ειναι μεταδοτικο :P:P:P
εμ..αυτές τις μέρες δεν κάνω και τίποτε άλλο...!!!
χαζό παιδί χαρά γεμάτο έχω καταντήσει!!!
:D
Arsi αυτό που συνέβη είναι καταδικαστέο και θα έπρεπε να απευθυνθείς εδώ http://www.dart.gov.gr/?q=node/28 . Η εκβίαση ή απειλή μέσω internet είναι εγκληματική πράξη και σκέψου για να εκδηλώνει τέτοιο σαδισμό ο άνθρωπος αυτός πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι έξω στην πραγματική ζωή. Υπάρχουν διάφοροι αμετανόητοι κανίβαλοι και πρέπει να τιμωρηθούν επιτέλους.
Quote:
Originally posted by vince
πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι έξω στην πραγματική ζωή.
εκτιμω οτι στην πραγματικη ζωη ειναι το αντιθετο,
δηθεν φιλησυχοι πολιτες.....
Μεχρι βεβαια να υπαρξουν οι παραμετροι για να γινουν κατι αλλο.
Τεσπα,
τετοια ζητηματα σε ιντερνετ μπορει κανεις να βρει συχνα μπροστα του, το προβλημα βεβαια υπαρχει οταν οι αποδεκτες δεν μπορουν να το διαχειριστουν οπως πρεπει - οπως ειδα οτι συνεβει.
Τετοια σκανεβασματα ομως στην ζωη μας θα βρουμε πολλα....
Πολύ σοφό αυτό που λες. Άλλωστε μερικές φορές άνθρωπος και τέρας είναι το ίδιο και το αυτό. Νομίζω krino πως το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε εναν άνθρωπο είναι να πάψει να ελπίζει. Η απελπισία μπορεί να οδηγήσει παντού...Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by vince
πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι έξω στην πραγματική ζωή.
εκτιμω οτι στην πραγματικη ζωη ειναι το αντιθετο,
δηθεν φιλησυχοι πολιτες.....
Μεχρι βεβαια να υπαρξουν οι παραμετροι για να γινουν κατι αλλο.
Κάνεις λάθος το πρόβλημα γενικώς υπάρχει.Quote:
το προβλημα βεβαια υπαρχει οταν οι αποδεκτες δεν μπορουν να το διαχειριστουν οπως πρεπει - οπως ειδα οτι συνεβει.
Τετοια σκανεβασματα ομως στην ζωη μας θα βρουμε πολλα....
Κανείς,μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί οποιονδήποτε είτε μέσω δικτύου,είτε τηλεφώνου,είτε με σημειώματα,είτε προσωπικά ούτε από πουθενά.
Δε γουστάρω να ξυπνάω κ να βλέπω τέτοιο μνμ κ να αναρωτιέμαι πόση τρέλα μπορεί να έχει κάποιος κ αν όντος μπορεί να με βρεί με G3(το G3 πλάκα..).Είναι φως φανάρι πως ο άνθρωπος δεν πάει καλά.Έχει ξεφύγει.Με το χαρακίρι κ τις βλακείες.....Αλλά είμαι τόσο μανιακή με την κακοποίηση κ τις απειλές που μου τη βιδώνει στον εγκέφαλο.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.Συνηθισμένη είναι κ η ενδοοικογενειακή βία...πρέπει δλδ να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας ή να κάνουμε μια περιποιημένη καταγγελία.
Τέλος πάντων δεν φοβάμοι εννοείται αλλά αν ξανακάνει κίνηση δε θα το αφήσω έτσι με τίποτα.Μια φορά μου έτυχε πάλι μια μεθυσμένη-γκολ ν\'αρχίζει να βρίζει,να απειλεί,να κλοτσάει την πόρτα,να την έχει ακούσει όλη η πολυκατοικία επειδή μάγκωσε το ασανσέρ στην πόρτα μου κ ανέβηκε με τις σκάλες...κ την πήγα αυτόφορο.Πέφτω κ γω σε κάτι περιπτώσεις....μαγνήτη έχω που λέει κ η Πάνια.....
δεν ειπα οτι εχει κανεις δικαιωμα να τρομοκρατει οποιονδηποτε.
Φυσικα και προκειται περι (δια)ταραγμενης προσωπικότητας.
Δεν αντιλεγω βεβαια, οτι αν θες να διαφυλαξεις την ηρεμια σου εχεις καθε δικαιωμα να το κανεις με οποιο τροπο σου δινει η πολιτεια να το κανεις.
Εγω προσωπικα δεν θα ασχολιομουν οπως και δεν ασχολιεμαι στην προσωπικη μου ζωη με τετοια συμβαντα, ειτε τα εννοει ειτε οχι.
Θεωρω αν θες μεγαλυτερη την φθορα να ασχοληθω, παρα να το αγνοησω.
Εγώ είμαι πάλι της άποψης πως αν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια κατάσταση (εννοώ νομικά) και δεν την αγνοήσουμε για να μη φθαρούμε, ίσως έτσι καταφέρουμε και αποφύγουμε στο μέλλον πιθανά επεισόδια από μια τέτοια διαταραγμένη προσωπικότητα εναντίον άλλων - προφανώς με σοβαρότερα αποτελέσματα.Quote:
δεν ειπα οτι εχει κανεις δικαιωμα να τρομοκρατει οποιονδηποτε.
Φυσικα και προκειται περι (δια)ταραγμενης προσωπικότητας.
Δεν αντιλεγω βεβαια, οτι αν θες να διαφυλαξεις την ηρεμια σου εχεις καθε δικαιωμα να το κανεις με οποιο τροπο σου δινει η πολιτεια να το κανεις.
Εγω προσωπικα δεν θα ασχολιομουν οπως και δεν ασχολιεμαι στην προσωπικη μου ζωη με τετοια συμβαντα, ειτε τα εννοει ειτε οχι.
Θεωρω αν θες μεγαλυτερη την φθορα να ασχοληθω, παρα να το αγνοησω.
Νομίζω πως είναι καλύτερα (αν υπάρχει τρόπος), η υπόλοιπη κοινωνία να είναι προετοιμασμένη για το τι μπορεί να συναντήσει από τύπους που για χίλιους δυο λόγους, μπορεί να ξεπεράσουν τελικά τα όρια της απειλής και να προβούν σε πράξεις τραγικές - βλέπε τις τελευταίες πράξεις ένοπλης βίας από μαθητές σε διάφορα σχολεία του πλανήτη. Οι γνώστες της προσωπικότητας των δραστών, αγνόησαν την όποια προγενέστερη συμπεριφορά και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ξέρουμε...
Για όλα αυτά βέβαια που λέω υπάρχουν μέτρα και σταθμά...
Κατά πόσο όμως είναι αδιάφορη η συμπεριφορά ενός ηλίθιου, που δίνει οδηγίες σ\' ένα φόρουμ ψυχολογίας για το πως μπορεί κάποιος να κάνει χαρακίρι ?
στην πραγματικη του ζωη παω στηχοιμα ειναι χεστης και ανανδρος.ο μακακας.
Σαββα,
εχω διαβασει σχετικα με τα τελευταια θλιβερα κρουσματα βιας στα σχολεια, θυμαμαι οτι καθε χρονο υπαρχει ενα σχετικο ζητημα στην αμερικη (μια εξαιρετικα βιαιη κοινωνια).
Θελω να πιστευω οτι η ελλαδα διαφερει κατα πολυ απο ολα αυτα.
Το να κινηθω νομικα εναντια σε μια τετοια απειλη ειναι το πιο ευκολο.
Αρκει να δοθει εισαγγελικη εντολη και το εχω την ψηφιακη ταυτοτητα την επομενη μερα.....
Ομως.......
προτιμω εφοσον μπορω να ερθω σε συνεννοηση - συζητηση οπως θες πες το.
Προτιμω τον διαλογο απο τα κατασταλτικα μετρα εν ολιγεις.
Πιστευω οτι με επιμονη και υπομονη μπορεις να μετακινησεις βουνα αποψεων....