το μυαλο χαλαει και ο κουβας,
το πηγαδι ποτε.
:P
Printable View
το πηγαδι ποτε.
άντε πάλι με τα πηγάδια....!!!
χαχα...δεν παλεύεσαι με τιποτα!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
δεν έχεις δει πηγάδια να στερεύουν?!!:D:D:D
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑQuote:
Originally posted by krino
το πηγαδι ποτε.
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ........ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ
ο κρίνος να κρατηθεί?!!! τι λες πουλάκι μου...!! αν δεν το πει θα σκάσει παιδάκι μου, θα σκάσει.......!!!:D:D:D
άλλωστε γι\' αυτό τον ρωτάω πάντα, τον ακούω ακόμα κι αν δεν ακολουθώ τις συμβουλές του πάντα...
ξερεται τι θελει να πει με τα πηγαδια ε?οτι και καλα μαςεγινε πηγαδι.προσεχε τι λες κρινο μην φωναξω τον αλλο με τα χαρακιρια.χααχαα
Οχι ρε συ πανικουλα, δεν εννοει αυτο, απλα θελει να κλαψουρισει λιγο οτι του χαλαμε τον κουβα. και τοτε τι κανουμε; παιρνουμε καινουριο κουβα!!!!Quote:
Originally posted by panikoula
ξερεται τι θελει να πει με τα πηγαδια ε?οτι και καλα μαςεγινε πηγαδι.προσεχε τι λες κρινο μην φωναξω τον αλλο με τα χαρακιρια.χααχαα
χιχιχιχιχιιχ
χμ....το έχουμε ξαναπει για τα πηγάδια και τους κουβάδες....
όχι paniκουλα , δεν θέλει να πει αυτό!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Quote:
Originally posted by boubourina
Οχι ρε συ πανικουλα, δεν εννοει αυτο, απλα θελει να κλαψουρισει λιγο οτι του χαλαμε τον κουβα. και τοτε τι κανουμε; παιρνουμε καινουριο κουβα!!!!Quote:
Originally posted by panikoula
χιχιχιχιχιιχ
συγνώμη εκ των προτέρων για την λέξη.....
Μπιμπι μου....Γαμάτη!!!συνήθως έτσι πάει το στόρυ...
αχ...με κάνετε και γελάω, πως μου φτιάχνετε την διάθεση....:D:D:D:D
υγ: ταυτόχρονα το γράψαμε !!!!
Quote:
Originally posted by Δοδις
δεν έχεις δει πηγάδια να στερεύουν?!!:D:D:D
μονο αυτα που δεν μπορουν να ανατροφοδοτηθουν....
ωστοσο τετοια πηγαδια καλως στερευουν.
μπα δεν νομίζω πως είναι μονο αυτά που στερεύουν....υπάρχουν και άαααλλα που υπερεκτιμούν τις δυνατότητες του και την καίνε την φλαντζούλαααα κάποια στιγμή...!!!
μπιμπι που είσαι ρε γαμώτο.....?!
την 3η την παντρεύτηκα.
από τότε είμαι καλά εδώ που είμαι.
όσον αφορά τις καμμένες φλάντζες,δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα. ποτέ δε ήμουν. δεν θέλω να είμαι. αρκούμαι στην ελπίδα.
xaxaxa ελεοσ μα τι αλλο θα δω εδω μεσα..:-)
με περισσοτερες απο οσες θα θελα
χερομαι π υπαρχουν κοπελες π με εχουν ξεπεραι στο νουμερο χιχιχιι yes!!
Δε θα ταν καμμια δεκαπενταριά??? Δε θυμάμαι πια, περάσανε και χρόνια... (επιλεκτική μνήμη - αυτοί που ήταν χάλια περασαν στη λήθη)