Originally posted by keep_walking
Quote:
Kηπ,
κι εγώ προτιμώ οχι μόνο να διαβάζω, αλλά να προσθέτω και την προσωπική μου άποψη, πάνω στο οτιδήποτε έχει να πει ο κάθε ειδικός.
Και στα πλαίσια της άποψής μου αυτής, είναι και το τι μερίδιο ευθύνης φέρει ένας ψυχολόγος που διατυπώνει τις εκφράσεις του δημοσίως, όχι τόσο ως προς αυτά που λεει, αλλά ως προς τον τρόπο με τον οποίο τα λεεί.( ο οποίος μπορεί πχ να δείχνει απαξίωση για κάποιες μορφές ψυχοθεραπείας, εκφρασμένη με απόλυτη μορφή)
Οσο για το τσούγκρισμα εγκεφάλων που αναφέρεις, το θεωρώ ατυχες να χαρακτηρίζεις έτσι την συζήτηση που κάνουμε με τον Πετράν, αλλά αν το βλέπεις έτσι, αυτό δεν σημαίνει οτι είναι κι έτσι.
Καλή συνέχεια και καλό ξεμέθυσμα.
Δεν ηθελα να προσβαλλω κανεναν απλως δεν θα ηθελα ο καθενας ειδικος που καταθετει τη γνωμη του να δεχεται επιθεση γιατι απλουστατα δεν ειπε και κατι τραγικο.
Εχεις αυτο...καλο ειναι να κανεις αυτο και οχι οτι να\'ναι ψυχοθεραπεια...σωστο.
Μπορει καλλιστα και να ειναι λαθος γιατι βρισκομαστε σε φορουμ.
Εδω που τα λεμε δεν ξερουμε καν αν ο PETRAN ειναι αυτος που ισχυριζεται οτι ειναι (πραγμα που πιστευω οτι ειναι).
Υπαρχουν προσεγγισεις και προσεγγισεις μεχρι και αρωματοθεραπεια,μουσικοθε� �απεια ή δεν ξερω τι και ολοι θα προσπαθησουν να σε πεισουν αυτο ειναι για σενα.
Απο σενα εξαρταται ουσιαστικα (οχι εντελως γιατι δεν εχεις τις γνωσεις καλο ειναι να πεσεις σε καλο γιατρο).
οχ δεν μπορο σινεχιζω μετα