Originally Posted by
Lemonpie5
Εντάξει, φέρθηκε καλά από την άποψη ότι οπότε έλεγα όχι σε κάτι αυτός σταματούσε αμέσως. Κατά τα άλλα μπορούσε να μου φερθεί και καλύτερα. Το σπίτι του ήταν άνω κάτω όταν πήγα, και κάποια στιγμή που με είχε στριμώξει και είχα μήνυμα στο κινητό μου, δεν με άφηνε να πάω να το δω.
Remedy μα, ούτε εγώ θέλω συνέχεια. Νομίζω εσύ η ίδια είπες να κάνω πρώτα σεξ και μετά κάποια σχέση. Και αν απατήσει την κοπέλα του μαζί μου εμένα αυτό μου αρκεί, έχει δεν έχει συνέχεια.
Δεν καταλαβαίνω πάντως, γιατί δεν ήθελε εμένα; Επειδή δεν το κάναμε; Συνεχώς λέτε καλά για τις άλλες κοπέλες, που δεν ξέρουμε καν τι είναι, και λέτε ότι εμένα δεν με θέλει κανείς. Γιατί , δηλαδή, τόσο ανίκανη με θεωρείτε; Δεν είναι εφικτό να με προτιμήσει κάποιος από τη σχέση του; Δεν ρωτάω επιθετικά, το λέω μήπως παρεξηγείται ο τόνος μου.
Και δεν παρακαλαω άντρες να ο πηδηξουν, συνήθως αυτοί με παρακαλάνε για σεξ.
Απλά ο συγκεκριμένος είναι πολύ βολική περίπτωση για αυτό που έχω στο μυαλό μου , λόγω ότι είναι κάπως ασφαλής σαν περίπτωση, έχει μικρό σχετικά μέγεθος και επειδή έχει σχέση δεν θα δώσει συνέχεια οπότε θα μπορώ μετά να βρω κάποιον που να θέλω. Κι κυρίως γιατί κουράστηκα να γνωρίζω ξανά και ξανά από την αρχή κάποιον . Έχω γνωρίσει άπειρους τα τελευταία χρόνια και βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια ( γιατί είναι τόσο προβλέψιμοι οι περισσότεροι)