Originally Posted by
Art_Phil
Από τη μία, φυσικά και είναι σημαντικό να σε ελκύει ο άλλος ερωτικά, αλλιώς δεν θα μιλάγαμε για έρωτα αλλά για φιλία.
Στον έρωτα κεντρικό ρόλο παίζει η έλξη. Και η εμφάνιση είναι σημαντική για το πρώτο βήμα. Το τι θεωρεί ο καθένας βέβαια όμορφο όμως δεν είναι πάντα και ομόφωνο. Αλλιώς οι κούκλες/κούκλοι θα άρεσαν σε ό λ ο υ ς και οι άσχημες/άσχημοι σε κ α ν ε ν α ν. Κάτι τέτοιο, όμως δεν ισχύει φυσικά. Όλοι οι άνθρωποι τρώμε απορρίψεις στο ερωτικό παιχνίδι ανεξαρτήτως εμφάνισης. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Αλλά το να σε ελκύει αυτό που βλέπεις είναι σίγουρα σημαντικό.
Ωστόσο,
ερωτεύσιμο δεν σε κάνει η εμφάνιση κατά την γνώμη μου από αυτά που έχω βιώσει και βλέπω γύρω. Ερωτεύσιμο θα σε κάνουν άλλα στοιχεία όπως το στιλ, ο τρόπος που κινείσαι στο χώρο, η φωνή σου, ο τρόπος που μιλάς, το βλέμμα, οι εκφράσεις του προσώπου σου, το και χίλια δύο.
Υπάρχουν άνθρωποι που αντικειμενικά δεν τους λες κούκλους και όμως έχουν κάτι ιδιαίτερο, είναι γοητευτικοί και ερωτεύσιμοι.
Για μένα σημαντικό είναι όχι το να γίνεις άλλα το να είσαι.
Όσο πιο αυθεντικός είναι κάποιος, τόσο πιο ερωτεύσιμος.
Πάνε οι άντρες σε μπαρ και προσεγγίζουν τις γυναίνες με πολύ στημένες ατάκες. Αυτό δεν είναι ερωτεύσιμο. Ερωτεύσιμο είναι να προσεγγίσεις μία κοπέλα αυθόρμητα.
Φυσικά και να μην συμβιβαστείς σε αυτό που ξέρεις ότι δεν σου κάνει. Όμως, μην πας και στο άλλο άκρο να ψάχνεις το τέλειο.
Ο στόχος είναι να είσαι ευτυχισμένος. Κανείς δεν θα μετρήσει τις επιτυχίες και αποτυχίες σου όταν έρθει το τέλος.
Όσο για τις γυναίκες, και ΄από αυτό που καταλαβαίνω στο πρώτο ποστ ότι θα ήθελες και εσύ να κάνεις μία σχέση, θα σου πω πως προσπάθησε να παρουσιάζεις τον εαυτό σου που η αλλη θα ενδιαφέρεται να σε μάθει αλλά ταυτόχρονα να είσαι εσύ αυτός που παρουσιάζεις. Επίσης μπορεί να προσπαθείς να έρχεσαι και λίγο πιο κοντά συναισθηματικά εφόσον μιλάμε για ερωτικές σχέσεις. Όσο και να ενδιαφέρεσαι άμα αντιμετωπίζεις την γυναίκα σαν στόχο και όχι σαν άνθρωπο το καταλαβαίνει και φεύγει.
Εγώ με χαρά θα σου έγραφα την γνώμη μου σε απορίες για το άλλο φύλο. Όχι, φυσικά, πως είμαι ο θεός, αλλά θεωρώ πως η ανταλλαγή απόψεων είναι πολύ σημαντική.