Originally Posted by
Remedy
1. χαιρομαι που συμφωνουμε τουλαχιστον οτι στον ενα μηνα δεν μιλαμε για "σχεση", αλλα για μια περιοδο γνωριμιας.
συμφωνω μαζι σου ΚΑΙ στο οτι το καλον και σωστον ειναι να πεις στον αλλον οσο πιο ευγενικα γινεται, οτι δεν βλεπεις να τραβει.
μην μου μιλας ομως για ειλικρινεια.
γιατι η ειλικρινεια μπορει να ειναι οτι ξενερσες. οτι γνωριζοντας τον καλυτερα, δεν σου αρεσει για να ειστε μαζι, οτι τον βαριεσαι και χιλια δυο αλλα πολυ στεναχωρα.
ε, ατα, ΔΕΝ τα λες, για να εισαι ειλικρινης..
παρ ολα αυτα, αν καποιος δεν πειλεξει τον πιο σωστο δρομο που ειναι το ξεκαθαρισμα, και το δειξει με την σταση του, οφειλουμε να ερμηνευουμε και την σταση του, να μην κανουμε σαν να μην τρεχει τιποτε...
κι αντε σου λεω εγω, γινεται στραβα το πραγμα, δηλαδη ο αλλος απομακρυνεται χωρις να ξεκαθαρισει.
απο που προκυπτει οτι ειναι οκα να επφτεις στα πατωματα και να τρελενεσαι ενω δεν εχεις σχεση, για ενα διαστημα γνωριμιας ενος μηνα;
2. μα ΣΑΦΩΣ και ο τροπος του ηταν για να αφησει την πορτα ανοιχτη, συνειδητα κατα την γνωμη μου, γι αυτο που ηδη ειπε ξκεκαθαρα (κατα την γνωμη μου, επισης), δλδ για να το πανε χαλαρα, χωρις δεσμευσεις. χαΛΛαρα, οπως θεσσαΛονικη.
οταν μιλησαν, αυτο το ειπε ξεκαθαρα.
επομενως, αυτος φεροταν συμφωνα με αυτο που ηθελε. να μην χαθουν, αλλα να ειναι χαλαρα μεταξυ τους , οχι σε σχεση.
εαν η κοπελα ηθελε ή σχεση ή τιποτε, επρεπε κι εκείνη να κάνει αυτο που υπαγορευει η επιθυμια της. δλδ, ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ.
οταν ο αλλος ειναι εκει μονο για χαΛΛαρα, εγω φευγω, αν θελω σχεση. δεν οφειλει να μου κανει τον μπαμπακα και να μου πει "βρε κοπελα μου, εγω σου λεω οτι σχεση δεν θελω. εσυ, θελεις ομως. τι θες μαζι μου; αντε, στο καλο"...
και δεν το ελω τυχαια οτι καποιοι και καποιες ψαχνουν για μπαμπακες και μαμακες. οταν επριεγραφε την γνωριμια τους μας ελεγε οτι την προσεχε, την φροντιζε, την εκανε να αισθανεται βασιλισσα.
μια ταση δλδ να ψαχνει καποιον να την υιοθετησει και οχι μια ισοτιμη σχεση.
αν δεν εχεις εσυ τον εαυτο σου βασιλισσα, κανεις δεν προκειται να σε κανει.
ο καθενας τον εαυτο του εξυπηρετει, στα θελω του, οσον αφορα τα ερωτικα..