Originally Posted by
Sonia
Μάνο να σε ρωτήσω κάτι; Δεν παίρνει η μάνα σου κάποιο ηρεμιστικό; Το ρωτάω γιατί έχεις ξαναγράψει για φωνές ουρλιαχτά κτλ; Επίσης αν είναι τόσο βαριά άρρωστοι οι δικοί σου μήπως θα ήταν καλύτερα σε κάποια σχετική δομή; Δεν το θες για ηθικούς/συναισθηματικούς λόγους ή δεν γίνεται για οικονομικούς/πρακτικούς;[/QUOTΕ Της δινω λεξοτανιλ,δυστυχως τα αντιψυχωσικα που ειναι πιο αποτελεσματικα (πχ risperdal,seropin)της τσακιζουν την πιεση και λιποθυμαει στο καροτσι απανω...το λεξοτανιλ καποιες φορες την πιανει,καποιες οχι ,δεν μπορουμε να δωσουμε πολυ διοτι μπορει να παθει πνευμονια απο εισροφηση...δεν καταπινει καλα μετα τα εγκεφαλικα.Εχουμε δοκιμασει αρκετα φαρμακα...Οσο μπορουμε το παλευουμε απλα καποιες φορες δεν την πιανει τιποτα...Οσο για δομη...αστο καλυτερα...ζητανε πολλα λεφτα (τουλαχιστον 900 ευρω+ φαρμακα γιατρους,αναλωσιμα)και ουσιαστικα δεν περιποιουνται τους ασθενεις.Βλεπεις ανθρωπους να ανοιγουν και να κανουν τρυπες μεχρι το κοκαλο...εγω εχω μια μακρινη συγγενη που ερχεται σπιτι μας μαγειρευει ,καθαριζει και με βοηθαει λιγο με πλυσιματα,αλλαγματα με τη μανα μου.Ο πατερας μου εχει ΧΑΠ,και περυσι επαθε καταγμα ισχιου,κινειται με Π.Εχω μπλεξει δυστυχως ασχημα...