Αισθανομαι κατα καποιο τροπο \"μοιραιος\" και αυτο μου σπαει τα νευρα πολλες φορες.
Δεν ξερω αν ειναι κατι το φυσιολογικο εσεις νοιωθετε ετσι?
Ναι Σοφια εχεις δικιο υπαρχουν ομορφοι ανθρωποι εκει εξω,οπως και εδω απο οτι βλεπω.
Printable View
Αισθανομαι κατα καποιο τροπο \"μοιραιος\" και αυτο μου σπαει τα νευρα πολλες φορες.
Δεν ξερω αν ειναι κατι το φυσιολογικο εσεις νοιωθετε ετσι?
Ναι Σοφια εχεις δικιο υπαρχουν ομορφοι ανθρωποι εκει εξω,οπως και εδω απο οτι βλεπω.
Keep κανένας μας όπως είπαν και τα παιδιά προηγουμένως δεν το έχει κάνει και καλά κάνει που δεν το κάνει να αποκαλύπτει δεξιά και αριστερά το πόσο δύσκολα πέρασε... Επομένως καλά κάνεις και είσαι επιλεκτικός.
Λίγοι είναι οι άνθρωποι που ο κάθε ένας θα επιλέξει ότι αξίζουν να μοιραστεί μαζί τους το γολγοθά που πέρασε.
Μετρημένοι. Πάλι κάποιοι από αυτόύς μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα, κάποιοι δυσάρεστα. Η προσπάθεια αξίζει, ειδικά για τους πρώτους. Το μοίρασμα φέρνει τους ανθρώπους κοντά, η ουσιαστική επαφή και επικοινωνία μας θρέφει και μας ελευθερώνει από τα περιττά βάρη μας...
Πάνο μόλις και καταφέρω να σταματήσω να γελάω θα σου απαντήσω!
:)))))))))))))))))))))))))
Κατι που ειναι διαφορετικο ειναι οτι η \"σχιζοφρενεια\" ειναι πολυ \"ξενη\" αρωστια στο κοινο νου.
Οταν λες καταθλιψη ολοι εχουν περασει καποια περιοδο της ζωης τους πολυ down και κουνουν το κεφαλι με κατανοηση,αλλα αν αρχισεις και λες την πραγματικη εμπειρια της σχιζοφρενειας ειναι κατι εντελως ξενο προς τους πολλους.
keep εγω πιστευω πώς υπάρχουν ανθρωποι που θελουν να σε ακουσουν. Κι εγω απο εδω, μεσα εστω απο εδω θελω να σ ακουσω. Στο λεω στ αληθεια. Αλλα πρεπει να μου δανεισεις τα ματια σου, να με αφησεις να σε \"δω\". Αν δεν μ αφησεις ομως πώς θα γινει? Αν δεν ρισκαρεις εκει εξω πώς θα γινει?
Ναι, η σχιζοφρενεια μπορει να φοβιζει. Δεν ειναι κατι που ακουγεται καν ευηχα...αλλα καθε τί στεναχωρο προκαλει φοβο... Εχεις παρατηρησει ανθρωπο να ακουει για καποιον που εχει καταθλιψη? ποσο μαλλον για σχιζοφρενεια....ναι, πολλοι κοροιδευουν, αλλοι λυπουνται, αλλοι κανιβαλιζουν το θεμα, αλλοι αλλαζουν θεμα....κοινος παρανομαστης?ο φοβος....
Δεν θα σου πω πώς δεν με ενοχλει η \"κοινη\" αντιληψη, ή η μαζικη. Το χα γραψει σε ξεχωρο post τις προαλλες...Η δυσκολες στιγμες, αποτελουν ταμπου. Δεν τις επιτρεπει η κοινωνια μας. Ειναι αληθεια πώς μεταξυ των υπολοιπων, υπάρχει κ η δικτατορια της απολυτης ευτυχιας.
Αλλα θα σου πώ, πώς ο καθενας μας, μπορει να κανει την δικη του ζωη πιο ομορφη. Πιο αληθινη. Κ να χαρισει στον εαυτο του στιγμες μαγικες για τις οποιες θα πει \"αξιζει που ηρθα στη ζωη\". Μα για να το πει αυτο χρειαζεται να μοιραστει, να ανοιχτει, να ρισκαρει, να αγαπησει κ να αγαπηθει κ να παλεψει για ενα ενα βημα. Το πιστευω απολυτα αυτο.
Ας ελαφρωσουμε λιγο το κλιμα,η ζωη μου εχει αποκτησει τωρα τελευταια πολυ ενδιαφερον,δεν περιμενα να γινει ποτε τοσο ενδιαφερουσα και μαλιστα χωρις να εχει γινει καποιο \"κοσμικο\" γεγονος:))))))))))))))))
Εις αναμονη του \"κοσμικου\" γεγονοτος λοιπον lol.
Συμφωνώ απόλυτα.Quote:
Originally posted by Sofia
keep εγω πιστευω πώς υπάρχουν ανθρωποι που θελουν να σε ακουσουν. Κι εγω απο εδω, μεσα εστω απο εδω θελω να σ ακουσω. Στο λεω στ αληθεια. Αλλα πρεπει να μου δανεισεις τα ματια σου, να με αφησεις να σε \"δω\". Αν δεν μ αφησεις ομως πώς θα γινει? Αν δεν ρισκαρεις εκει εξω πώς θα γινει?
Ναι, η σχιζοφρενεια μπορει να φοβιζει. Δεν ειναι κατι που ακουγεται καν ευηχα...αλλα καθε τί στεναχωρο προκαλει φοβο... Εχεις παρατηρησει ανθρωπο να ακουει για καποιον που εχει καταθλιψη? ποσο μαλλον για σχιζοφρενεια....ναι, πολλοι κοροιδευουν, αλλοι λυπουνται, αλλοι κανιβαλιζουν το θεμα, αλλοι αλλαζουν θεμα....κοινος παρανομαστης?ο φοβος....
Δεν θα σου πω πώς δεν με ενοχλει η \"κοινη\" αντιληψη, ή η μαζικη. Το χα γραψει σε ξεχωρο post τις προαλλες...Η δυσκολες στιγμες, αποτελουν ταμπου. Δεν τις επιτρεπει η κοινωνια μας. Ειναι αληθεια πώς μεταξυ των υπολοιπων, υπάρχει κ η δικτατορια της απολυτης ευτυχιας.
Αλλα θα σου πώ, πώς ο καθενας μας, μπορει να κανει την δικη του ζωη πιο ομορφη. Πιο αληθινη. Κ να χαρισει στον εαυτο του στιγμες μαγικες για τις οποιες θα πει \"αξιζει που ηρθα στη ζωη\". Μα για να το πει αυτο χρειαζεται να μοιραστει, να ανοιχτει, να ρισκαρει, να αγαπησει κ να αγαπηθει κ να παλεψει για ενα ενα βημα. Το πιστευω απολυτα αυτο.
Σοφία το εκφράζεις πολύ ωραία... Ο καθένας έχει τη δυαντότητα να επιλέξει την πορεία του ακόμα και μέσα/ή ενάντια στη μάζα και την επιτακτική ανάγκη της \"απόλυτης ευτυχίας\"
Keep σου εύχομαι πολλά κοσμικά γεγονότα στη ζωη σου:)
Πάνο κοίτα πάνω δεξιά... ;)
Στην οθονη Πανο οχι στο ταβανι (διευκρινηση lol).
και εγω περα απο τα κοσμικα γεγονοτα, ευχομαι να εκτιμησεις οπως φαινεται οτι κανεις κ τις μικρες χαρες της ζωης:) κ να κανουν τη ζωη σου εξαιρετικα ενδιαφερουσα:)
Σε όλους μας βέβαια να ευχηθώ κοσμικά γεγονότα:)
Αν και δε χρειάζεται να είναι κοσμικά πάντα για να εκτιμήσουμε την αξία τους:)
Keep ο Πάνος μάλλον κοιτώντας πάνω είδε την αράχνη στο ταβάνι και προσπαθεί να την πιάσει:)
Εγώ σας στελνω πολλά καληνύχτας φιλιά γιατί με περιμένει πρωινό ξύπνημα (το γράφω και χασμουριέμαιιιιιιιι)