Originally Posted by
andreas86
Απαράδεκτη η κοπέλα, έπρεπε να την διώξετε, τώρα τι να σου πω ότι έχεις άδικο όχι!! Απλός εγώ μπορεί να είναι έτσι ο χαρακτήρας μου, αλλά τι να κάνω δεν μπορώ ακούω δουλειά και τρέμω, εμένα μου έχει τύχει κάποιος εργοδότης στην πρώτη μου δουλειά δούλευα μέσω ΟΑΕΔ σε κάτι ασανσέρ, εκεί το αφεντικό είχε έναν υπάλληλο, ήταν η πρώτη δουλειά που είχα κάνει, σπούδαζα ηλεκτρολόγος και δεν μου άρεσε και ο υπάλληλος εκείνος με κορόιδευε επειδή δεν ήξερα τι είχε πινακας ο ηλεκτρικός με ρωτούσε πως λέγεται αυτό ηλεκτρολόγος είσαι δεν ξέρεις και έπρεπε να κουβαλήσω πόρτα από ασανσέρ στην πλάτη μου μόνος μου σε νέο χτειστατη οικοδομή, εκεί έπρεπε να αντιδράσω και ας ήταν ο παλιός ήταν για την υγεία μου αλλά μια ζωή έτσι είμαι. Πάμε μετά στο μαγαζί στο αφεντικό και αυτός λέει ααα και ο Ανδρέας ήταν μαζί σας!! Οπότε πήγε καλά η δουλειά, με κάπως ειρωνικό ύφος. Και ρωτώ στο τι έφταιγα στο ότι ήμουν (ακόμα είμαι) αργοστροφως;; Το ότι δεν είχα την δύναμη για να σηκώσω μια πόρτα και να έχω σκολίωση και είμαι στα πρόθυρα βουβοκυλης;; Φταίω στο ότι δεν ήμουν γρήγορος στην δουλειά, χωρίς να την ξέρω έπρεπε να πηγαίνω με τον Ρυθμό τους και να σηκώνω τα βάρη τους; Και να έρχεται μετά από δύο μήνες ο εργοδότης και να λέει ψέματα ότι δεν πατούσα στην δουλειά, που δεν έλειψα μια φορά και ότι δεν με θέλει, άσε που μου χρωστούσε λεφτά πρέπει να ήταν πάνω από 50 ευρώ νομίζω και μου έδωσε 20 γιατί μόνο αυτά δούλεψα!!. Φεύγω από εκεί και μπαίνω ΔΕΗ μέσω ΟΑΕΔ εκεί με ακεφια στεναχώρια, πως θα πάει η δουλειά, είχα φόβο κάθε φορά μην βγω έξω για δουλειά, γιατί βγαίναμε με τεχνίτες της ΔΕΗ για βλάβες στους δρόμους, σπίτια, διακοπές ρεύματος κ.α. πάλι δεν μου έκοβε αργοστροφως εγώ μερική δεν λέγανε τίποτα, ένας πρέπει να με είχε πει μαλ..α, αυτά. Και εδώ να πω που έφταιγα, ορισμένες φορές καθόμασταν μέσα δεν βγαίναμε έξω, αυτό το καλύτερο για εμένα κανένας να μην με ενοχλεί. Όταν ήταν για να δοθούν οι δουλειές έλεγε ο πιο ανώτερος θα πας εκεί και μας έβλεπε και έλεγε θα πάρεις και αυτό το παλικάρι ήμασταν 3 άτομα, αλλά αν δεν μας έβλεπαν μας ξεχνούσαν και γλιτωναμε το έξω και την δουλειά, να σου πω την αμαρτία μου ότι κρυβομουνα για να μην βγω και δουλέψω. Προτιμούσα να κάτσω μέσα και να κάνω δουλειές αλλά δεν θα είχα στον κεφάλι μου κανέναν και βέβαια όχι αγχος, άλλες φορές καθόμασταν μονο χωρίς δουλειά. Το ξέρω ότι δεν είμαι αθώος αλλά τι να κάνω που δεν μου έκοβε, δεν μου κόβει το μυαλό το θέλω;;; Πολλοί θα πείτε όλο γκρινιάζεις, εντάξει έχετε δίκιο, αλλά δουλειά ίσον εφιάλτης δεν ξέρω στο μέλλον κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Αλλά στο τώρα δεν θέλω δουλειά το λέω και πείτε με τεμπέλη είμαι τεμπέλης κάνεις τέλειος!!