Originally Posted by
giorgos panou
φιλικα θα σου πω μια μικρη συμβουλη.Νομιζω οτι εχεις πεσει στην παγιδα της ανεμφισβητιτης εξυπναδας σου, η οποια εχει πολλες κατηγοριες Πιστευω οτι εισαι αρκετα εξυπνη ως προς την ταχυτητα σκεψεων και ταυτοχρωνα σκεψεων,αν κι ειναι συνηθες στις γυναικες μαλον εσυ εισαι λιγο παραπανω.
Κι οπως συνηθως οι εξυπνες κοπελες τυρανιοντε στον ερωτικο τομεα! το εχω ψαξει, προσωπικη ερευνα πεστω,χαχα. Νομιζω οτι εαν προσπαθουσες να τα ριξεις λιγο στην μοιρα , να παρεις αποφαση δλδ οτι η ζωη δεν γινετε να παει οπως θελουμε εμεις.Επειδη εσυ το εχεις ισως καταφερει σε καποια προσωπικα σου στοιχειματα μαλον νομιζεις οτι μπορεις να ελενξεις το μελον σου, στο λεω με αγαπη και με αφελεια! Προσπαθουσ και εγω καπωτες να το καμω, μαλιστα επειδη ειχα καταφερει σε νεαρη ηλικια να καταφερω κατι -για το φτωχο μου μυαλο εκεινα τα χρονια- να βγαλω καποια λεφτα, την ψωνισα! κι νομιζα οτι μπορουσα να ελεξω το μελον μου, κι οταν εχεις λεφτα ο δυαλος σε βοηθαει , κι μερικα τα καταφερνα! ομως οσο αναιβαζα την "ψωναρα" μου τοσο επεφτε η ευαισθησια της καρδιας μου.Οσο πιο πολυ εβαζα το μυαλο να αποφασιζει τοσο πιο λιγο χρονο κι χωρο εδινα στην καρδια! Ομως εφαγα κατι "χαστουκια" κι καταλαβα οτι δεν μπορεις να κανεις σχεδια ουτε για αυριο το πρωι ! αν δεν το θελει το συμπαν, και οτι επειδη ενδεχετε να ειναι το τελευταιο βραδυ καθε βραδυ μου , προσπαθω να σκεφτομαι κι να κανω οσο πιο απλα πλανα, ειδικα οταν αφορουν αλλους.
Εσυ ομως επειδη εισαι πιο εξυπνη απο εμενα, και δεν θα την πατησεις, αρα δεν θα φας κι το "χαστουκι" ενδεχετε να καταφερεις να ελενξεις το μελον σου! αλλα και παλυς η κουρασει στην σκεψη νομιζω οτι θα σε βαραινει, αρα ασε τις σκεψεις τις πολλες και μπες στα συναισθηματα.
Οτι σου λεω , ενδεχετε να ειναι βλακειες, διοτις αλλο το δικο μου μυαλο , αλλοι οι δικοι μου δαιμωνες! οπου με κατεκτησαν! και αλλο εσυ, οπου δειχνεις πολυ πιο συνετος χαρακτηρας.