Quote:
Originally posted by afrula
γιατι ειναι ασχετος δε καταλαβαινει ειναι μικρος σε ηλικια και ειδικευομενος στη γνωσιακη στο 2ο ετος.Θελει 4 χρονια για να παρεις πτυχιο.Βεβαια ειναι ψυχολογος και μια φορα τη βδομαδα 15 ευρω εχουν οι δικοι μου περισσοτερα δε μπορουν.Δε ξερω ειλικρινα εχω τρελλαθει.Κοροιδευα το krino πιο πανω παω και σε αλλα χρωματα και λεω υπαρχει αυτο το χρωμα στον ανθρωπο ?Η κατασταση εχει ξεφυγει.Αυριο παω στο ψυχιατρο μου που μαλλον θα με κλεισει μεσα γιατι προσπαθω να κανω αποπειρες αλλα ειμαι δειλη και τρεμω τη κολαση.Απο την αλλη θελω να νιωσω αναλαφρη και ας μεινω και αστεγη.Δεν αντεχεται.weird πρωτη φορα συμβαινει αυτο και φοβαμαι που παω ?Οδευω προς αλλη ασθενεια?Ειμαι τρελλη ενα τιποτα και αορατη μακαρι να μην ειχα γεννηθει ολη μου η ζωη ειναι μια αποτυχια.Ποτε δεν εζησα κατι και το απολαυσα με ολη μου τη ψυχη.Εσυ κοριτσι μου να σεχει καλα ο Θεος παντα καλα και την οικογενεια σου αλλα ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ.Ας μη κανω ονειρα ειμαι τρελλη και θα παω ειτε ψυχιατρειο ειτε κολαση.Αρκετα ως εδω ξεφτιλιστηκε το ταχα πανεξυπνο μυαλο μου,η ψυχουλα μου.Εσενα σε πρηζω χωρις να χω το δικαιωμα αυτο και ειμαι μια ντροπη για ολους .Παιδια σας ευχαριστω γιατι δε τολμουσα να τα πω αυτα σε αλλους γιατι θα με παιρναν για τρελλη πρεγμα που ειναι αληθεια.Αυτη η μερα θα ναι η τελευταια.Θα παρω ολα τα χαπια και δε με νοιαζει τιποτα.Απλως δε θελω να αισθανομαι τιποτα ουτε αγχος ουτε φοβο και δε με νοιαζει ουτε η ευτυχια και η χαρα.Θελω να πεθανω μονο.Τι φταιτε εσεις οι γονεις μου ο αδερφος μου που εχει ψυχωση να τον τρελλαινω με ολα αυτα.Αντιο και θα σας θυμαμαι παντοτε τωρα που θα παω δε ξερω .Ας καιγομαι τι να πω .
Αφρούλα,