Originally Posted by
Art_Phil
Ράνια καλησπέρα,
διάβασα το θέμα σου και λίγα διάσπαρτα updates.
Αυτό που κατάλαβα με λίγα λόγια είναι ότι εδώ και λίγο καιρό μιλάς με κάποιον φίλο φίλου μέσω μηνυμάτων, αλλά μένει Πάτρα.
Και έχεις μπερδευτεί - θυμώσει που σου μιλάει αρκετά με μηνύματα αλλά δεν έρχεται Αθήνα να σε βρει για να γνωριστείτε.
ΚΑτα την γνώμη μου
Δεν γίνεται στην αρχή μίας γνωριμίας να θίξεις το κομμάτι της σχέσης σας γιατί δεν υπάρχει αυτή η "σχέση" σας ακόμη.
Μας μιλάς για έναν ξένο κατά ένα τρόπο που μιλάτε με μηνύματα.
Με αυτό τον άνθρωπο μιλάτε στο τηλέφωνο ή σε κάμερα;
Και αν όχι, δεν μπορώ καθόλου να κατανοήσω ούτε την απαίτησή σου να έρθει να σε βρει Αθήνα ούτε γιατί κάποια χαλαρή κουβέντα πρέπει να καταλήξει κάπου επειδη ανταλλάσσετε κάποια μηνύματα και λέτε ότι θα βρεθείτε.
Κάθε γνωριμία ένέχει μέσα της την αμφιβολία. Είναι ρισκο.
Δεν ξέρεις αν θα χάσεις τον χρόνο σου ή θα πάει κάπου.
Δεν μπορείς να ξέρεις αν η γνωριμία θα οδηγήσει κάπου, γιατί πρόκεται ακριβώς για γνωριμία.
Και σίγουρα δεν μπορείς να πιέσεις μια κατάσταση για να πάρεις μία απαντηση ναι ή όχι.
Εγώ δεν κατανοώ το πιο απλό όμως: εάν θέλεις να γνωριστείτε γιατί δεν πας εσύ με τον φίλο σου Πάτρα για ταξιδάκι.
Γιατί η απαιτητικότητα δείχνει εκείνον και δεν μετατρέπεται σε διεκδικητικότητα που δείχνει εσένα.
Εφόσον εσύ θες κάτι, διεκδίκησε το.
Εκείνος αυτή τη στιγμή μπορεί να μην ξέρει τι θέλει από σένα. Δεν σε ξέρει. Είναι λογικό.
Εφόσον εσύ ξέρεις γιατί δεν κάνεις εσύ την κίνηση να δεις πώς θα πάει και θυμώνεις με εκείνον που δεν κάνει αυτό που θα θελες εσύ.
Και από την άλλη εάν βλέπεις ότι είσαι σε μία φάση που δεν θες πολλά πολλά μα μου σου του, και θες κάτι πολύ ξεκάθαρο και κοντινό γιατί εαρχής να δώσεις ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που μένει Πάτρα;
Δεν ξέρω αν βλέπεις τις αντιφάσεις.