Δεν πιστεύω ότι την προκαλούν σέ μία δύο βδομάδες... Αλλά μετά από πολύ καιρό καί αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο...Έλα Όλα θά πάνε καλά.
Έως σήμερα δεν ήταν η καραντίνα; κάνε καμία βολτιτσα νά περάσεις ώραια
Printable View
Καλά αποτελέσματα εύχομαι!
Παιδια για έναν άνθρωπο που είναι αρρωστοφοβικός δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δεν μπορείς να του πεις απλά μην το σκέφτεσαι. Δεν γίνεται! Όλες οι σκέψεις μέσα στο κεφάλι μεγαλώνουν τόσο που σε κάνουν κυριολεκτικά να βασανίζεσαι. Είναι παθολογικό, δεν μπορεί να κάνει κάτι, πέρα από ψυχοθεραπεία και ίσως χάπια για να ηρεμήσει προσωρινά. Τα λέω γιατί ήμουν και εγώ αρρωστοφοβική. Έχανα τον ύπνο μου ολόκληρες εβδομάδες γιατί πχ έβρισκα πάνω μου μια γρατζουνιά που δεν ήξερα πως την απέκτησα και σκεφτόμουν οτι εκεί που γρατζουνίστηκα μπορεί να έιχε γρατζουνιστεί και κάποιος με HIV και τώρα να το έχω κολλήσει και εγω. Ακραίο και κουλό? Ναι! Αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις τις σκέψεις σου, έδωσα μεγάλο αγώνα να το ξεπεράσω.
Αυτό που με βοήθησε, πέρα από την ψυχοθεραπεία φυσικά, ήταν να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως αυτό που σκέφτομαι είναι παράλογο. Ήξερα δλδ μεσα μου οτι αυτο δεν γινεται, η οτι ειναι σπανιο να συμβει και πως οι πιθανοτητες να τυχει και σε εμενα ειναι ελαχιστες, οποτε με εκανε να ηρεμω προσωρινα.
Γενικά εσύ κάνεις κάτι για την αρρωστοφοβία σου?
Τέλος να πω και πως να εχεις χλαμυδια τελικά, αλήθεια αυτά πλεον δεν είναι τιποτα, περνανε ευκολα με αντιβιωση ειδικα εσυ που το προλαβες τοσο νωρις. Αλλοι το εχουν μηνες κ χρονια και δνε το ξερουν καν. Ηρέμησε και ολα θα πανε πολυ καλα
Νίκο καλά αποτελέσματα και θα είναι να το ξέρεις!!Ακόμα όμως και να κόλλησες χλαμύδια δεν ήρθε το τέλος του κόσμου!!!Θα πάρεις την κατάλληλη θεραπεία και θα είσαι μια χαρά!!Εγώ αυτό που εύχομαι περισσότερο είναι να βρεις μια καλύτερη σύντροφο, έναν άνθρωπο με σεβασμό προς εσένα και τον εαυτό της.
Να μας κρατάς ενήμερους για τα αποτελέσματα!! :)
Σας ευχαριστώ πολύ όλους πραγματικά που ασχολείστε με το θέμα μου! Σκέφτομαι συνέχεια τα χειρότερα σενάρια ενώ δεν πρέπει αλλά το μυαλό βλέπετε με κάνει οτι θέλει έχουν κοκκινίσει λίγο τα μάτια μου κ σκέφτομαι αμέσως ότι τυφλώνομαι λόγω χλαμυδιων…Ευτυχώς και εσείς όλοι καο μου δίνετε κουράγιο ελπίζω να πάνε όλα καλά!
ΦΟΒΑΜΑΙ!!!! Έχουν κοκκινίσει λίγο τα μάτια μου και νομίζω πως έρχεται η ώρα της τύφλωσης
Βρε Νίκο μου,
Για να τυφλωθείς πρέπει να το αφήσεις χρόνια το πρόβλημα χωρίς θεραπεία!!Διαβάζω επιστημονικά άρθρα τώρα σχετικά με αυτό. Ηρέμησε βρε παιδί μου δεν θα τυφλωθείς!!Τα μάτια σου μπορεί να κοκκίνισαν ως αντίδραση σε κάποιον εξωτερικό παράγοντα ή να τα έτριψες άθελά σου και να ερεθίστηκαν.
Νίκο μου,
Είσαι ένας νεότατος άνθρωπος και χάνεις τις μέρες σου βρισκόμενος σε ένα τέλμα. Εσύ έχεις υπογράψει την καταδίκη σου με αυτά που σκέφτεσαι και ήδη νοσείς απο ο,τι μεταδιδόμενο υπάρχει. Είναι δυνατόν;; Βάλε κάτω τον ρεαλισμό και τη λογική. Ωραία, και εγώ έχω φίλες που κόλλησαν σμν απο έναν απαράδεκτο σύντροφο. Το αντιμετώπισαν μια χαρά με θεραπεια και όλα κομπλε. Εγώ να ξέρεις για να απασχολώ τον εαυτό μου έλυνα σταυρόλεξα. Αρκεί να μην πέσεις πάνω σε καμια ερώτηση για σμν και φρικάρεις αχαχα λίγο πλάκα να ελαφρύνει το κλίμα!!
Χαχαχα καταλαβαίνω απόλυτα τι μπυ λες Ρένια μου! Απλά δεν μπορώ να ελέγχω το μυαλό μου δυστυχώς σκέφτομαι hiv ηπατίτιδα και πει λέγοντας! Μόνο που μου απαντάς με ηρεμείς να ξέρεις και σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι ο θεός να σε έχει πάντα καλά και να στα φέρνει όλα δεξιά