εγω τα χω κανει ολα αυτα και δυστηχως φοβαμαι και παλι
σημερα ασ πουμε ενιωσα ενα εντονο φτερουγισμα και νομιζα πως εχασα τις αισθησεις μου για κλασματα δευτερολεπτων(οτι να ομως) λετε να ειναι ιδεα μου ?
Printable View
εγω τα χω κανει ολα αυτα και δυστηχως φοβαμαι και παλι
σημερα ασ πουμε ενιωσα ενα εντονο φτερουγισμα και νομιζα πως εχασα τις αισθησεις μου για κλασματα δευτερολεπτων(οτι να ομως) λετε να ειναι ιδεα μου ?
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ Μ ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΑ ΟΚ ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΤΟ 80 ΑΝΤΕ ΤΟ 70% ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ!!! ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Σ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ... ΑΣΤΟ!!!! ΕΙΝΑΙ 100% ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ 4 ΓΙΑΤΡΟΙ Μ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ!!!!:)
Καλησπέρα και από εμένα, Υποφέρω και εγώ από αρρυθμίες και έχω και πρότπωση μιτροειδούς βαλβίδας και θυροειδή Ηashimoto. Mου έχουν γίνει ειλικρινά ο εφιάλτης μου οι αρρυθμίες. Συνέχεια νομίζω πως κάτι θα πάθω. Ποιο έντονες με πιάνουν όταν τρώω και μετά.. η τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται αλλά με πιάνουν και σε άσχετες στιγμές ειδικά αν στεναχωρηθώ η αγχωθώ πολύ. Θέλω να σας ρωτήσω υπάρχει κάποια κοπέλα που με αρρυθμίες να έμεινε έγγυος και να πήγαν όλα καλά? Θέλω πολύ ένα παιδάκι αλλά φοβάμαι την καρδία μου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης..Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
γεια σου alexa28 καλος ηρθες εχω και εγω προπτωση μητροειδους αμελητέα οπως μου εχουν πει καμια 10ρια καρδιολογοι !!! και θυρεοειδη και αρυθμιες .ολα πηγαν μια χαρα στην εγγυμοσυνη δοξα το θεο αν και δεν το πιστευα φοβομουν παρα παρα πολυ μου ειχαν πει κιολας οτι φουσκώνοντας η κοιλια μου θα ειχα περισσότερες αλλα οχι ειχα τις ιδιες που ειχα και πριν
ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ Σ Η ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ!!!
alexa 28 κι εγω ακριβως τον ιδιο φοβο εχω..θελω κι εγω να κανω παιδακι και φοβαμαι πολυ με τις αρρυθμιες(εκτακτες συστολες)..ρωτησα ομως τον καρδιολογο μου και ειπε πως δεν υπαρχει κανενας φοβος..ασε που εμενα με τρομαζει πως οταν με το καλο ερθει η ωρα να γεννησω δεν θα μπορεσω φυσιολογικα γιατι δεν θελω να δωσω πιεση..οσο για το αν ειναι εφιαλτης που τις νιωθουμε καθε λιγο και λιγακι θα συμφωνησω..σημερα ειμαι ξυπνια απο τις 6 το πρωι γιατι ενιωσα ενα φτερουγισμα εντονο και μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω..αστα..ας μας πουν ομως κοπελες που εχουν γινει μανουλες αν ειχα καποιο προβλημα.
Σε διαβεβαιώ ότι όταν με το καλό γεννήσεις ούτε φτερούγισμα θα νιώθεις αλλά το μόνο που θα σκέπτεσαι είναι ότι σε λίγο θα κρατάς το μωράκι σου.Βρίσκεις δε τόση δύναμη και θάρρος οπότε μην ζορίζεις με αυτά το μυαλό σου.
Ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Με κάνατε πολύ χαρούμενη!!Ειναι πολύ δύσκολο να ζει κάποιος με τις αρρυθμίες και ακόμα ποιο δύσκολο οι γύρω του να τον καταλάβουν..Εύχομαι καλό κουράγιο σε όλους και θετική σκέψη που θα πάει όπως ήρθαν θα φύγουν!
εγω πανω που πηγα να ηρεμησω με επιασαν χτες το βραδυ 3-4 εκτακτες
αστα να πανε τρομαξα παρα πολυ,μου κοπηκαν τα ποδια αφου δεν μπορουσα να συνελθω απο τον φοβο..ακομα και σημερα νιωθω καπως ταλαιπωρημενη....αχ τι ειναι αυτα γαμωτο..αν παθω κανα τετοιο οταν με το καλο μεινω εγκυος θα με πιασει υστερια
το εχετε παθει κι εσεις να εχετε τοσες πολλες εκτακτες σε μια μερα?
γεια σας.ειμαι 18,5 χρονων και ολα ξεκινησαν σχεδον 1 χρονο πριν οταν 1 μερα ενιωσα 1 σφιξιμο στην καρδια,αυτο μου κρατησε 4-5 μερεσ και τελικα επαθα κριση πανικου.πηγα νοσοκομειο δεν μου βρηκ τιποτα.επαθα αλλες 2 φορες.εκανα 2 τριπλεξ και πολλα ηλεκτροκαρδιογραφηματα.δε� � ειχα καποιο ιδιααιτερο προβλημα μονο κατι απο κατασκευης που δεν αλλαζει..παρολα αυτα η ολη κατασταση μου δημιουργησε αγχος.και απο φετος το σεπτεμβρη αρχισαν οι αρρυθμιες.το περιεργο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι εκτος απο το οτι νιωθω 1 παραπανω παλμο σε ασχετες χρονικες στιγμες αυτο που με ανησυχει ειναι οτι νιωθω 2-3 παλμους τησ καρδιας μου σε διαφορα μερη του σωματος μου οπως στα ποδια,στισ γαμπες,στους μηρουσ,στα χερια ,στην κοιλια και στην παλτη κυριωσ αριστερα.μοιαζουν σα συσπασεις.και καμια φορα εχω πονικεφαλους κ ζαλαδες.δεν ξερω αν αυτεσ οι συσπασεισ ειναι δυνατον να προκληθουν απο αγχος.ακοα κ τωρα που γραφω αυτο το μηνυμα τισ νιωθω και δεν ξερω αν και αυτες θεωρουνται αρρυθμιες???παρακαλω HELP
μπορει να μου λυσει κανεις αυτη την απορια pls??
Μην ανησυχείς κορίτσι μου ψυχωσωματικά είναι.Εχω περάσει ανάλογες καταστάσεις επικίδυνο δεν είναι όσο και αν σε τρομάζει
Ακριβώς αυτό. Εξάλου τον παλμό της καρδιάς μπορεί κάποιος να τον νιώσει σε αρκετά μέρη εκτός απο τον καρπό του χεριού. Οταν αγχώνομαι ακουμπάω συνήθως τους κροτάφους μου για να τον νιώσω. Πάντως είναι πραγματικά πολύ σπαστικό πράγμα να μετράς συνέχεια τον παλμό σου, και μένα παρόλο που μου την δίνει , μου χει κολήσει και το κάνω συχνά.
Επίσης ένας απο τους λόγους που αγχωνόμαστε περισσότερο, είναι επειδή δίνουμε μεγάλη σημασία σε όλα αυτά τα \"συμπτώματα\", στρέφουμε δηλαδή πολύ έντονα την προσοχή μας στο σώμα μας προσπαθώντας να βρούμε πράγματα, ενώ αν δεν ασχολιόμασταν καν τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Βέβαια από την στιγμή που μπήκαμε στον χορό, δεν είναι και τόσο εύκολο να βγούμε.
καταρχας καλησπερα,alwaysnever εχω ακριβος την ιδια εμμονη,με το παραμικρο νομιζω οτι μου ανεβαινουν οι παλμοι και κραταω την ανασα μου βαζω το χερι στο στηθος και προσπαθω να τους μετρησω,αρχισα πριν 4 χρονια να νοιωθω στη κοιλια,η μαλλον στο στομαχι καλυτερα κατι στα γδουπο-χτυπημα χωρις πονο αρχισα να εχω το φοβο οτι ειναι αρρυθμια πηγα στο καρδιολογο δεν μου βρηκε απολυτος τιποτα ουτε αρρυθμιες,απλα μου ειπε οτι αμα κρατασ την ανασα σου συμβαινει να επηρεαζετε ο καρδιακος ρυθμος,αν καποιος μπορει να βοηθησει, αυτο που νοιθω στο στομαχι ειναι αρρυθμια? η νευρικο? γιατι το νοιωθω επισης οτι με ταραζει κατι,πραγμα που συμβαινει καθημερινα,αν ειναι αρρυθμια θα πρεπει να σταματησω να αθλουμε,γιατι κανω εντονη αεροβικη ασκηση,ευχαριστω
Γεια σας και από εμένα μετά από έντονη στεναχώρια παρουσίασα προχθές το πρωι πολλές έκτακτες μαζί. Με έπιασε τρόμος πήγα στην γιατρό μου και ευτυχώς τις έπιασε την ώρα που κάναμε τριπλεξ. Μου έδωσε Inderal να παίρνω. Οι έκτακτές όμως δεν υποχωρούν και πολύ, μόνο το πρωί με το χάπι το βράδυ που το παίρνω κοιμάμαι κάποιες ώρες και μετά πάλι τα ίδια η καρδιά μου. Το μόνο παρήγορο είναι ότι όταν είμαι όρθια είμαι πολύ καλύτερα δεν εχώ σχεδόν τίποτα ακόμα και χωρίς το χάπι. Είναι ψυχολογικό αλλά με τρομάζει. Φοβάμαι μήπως είναι κολπική μαρμαρυγη αλλά πάλι όταν είμαι όρθια γιατι είμαι καλά? το χάπι γιατι με πιάνει μόνο το πρωί και όχι το βράδυ? σημειώστε ότι έχω και πρόπτωση και θυρεοειδή. Αν θα μπορούσε κάποιος να βοηθησει θα το εκτιμούσα πολύ