Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις λινκ από την ανάκληση ποινής που αναφέρεις?Quote:
Επειδή ακριβώς ήξερα ότι θα συμβεί όλο αυτό υπεύθυνος είσαιι μόνο εσύ Άεον και κανένας άλλος ..
Έγιναν αναφορές και στα δύο ποστ το λέω και δημόσια και περιμένω να αποδοθούν οι ποινες σε σχόλια που προσβάλουν την ηθική ενός μέλος σου και σύμφωνα με τους κανόνες σας πρέπει να τιμωρηθούν και μάλιστα με αυστηρό τρόπο ...
Λυπάμαι όμως ειλικρινά γιατί σε ένα φόρουμ που υποτίθεται ο διαχειριστής είναι εδώ για την ομαλή συνύπαρξη ατόμων τροφοδοτεί και επιτρέπει πλέον επιλεκτικά συμπεριφορές που οδηγούν σε πραγματικά τραγικές καταστάσεις για εκείνους φυσικά ..
Μια απλή επισήμανση όπως σου είπα και στο μήνυμα ότι η ποινή ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ και θέλω πάρα πολύ ένα μέλος να μου πει πως μπαίνει σκριν σοτ εδώ δημόσια για να διαπιστωθεί έμπρακτα πλέον αυτό που λέω και που η διαχείριση δε είναι σε θέση να το υποστήριξη και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο γιατί είπαμε ότι λάθη γίνονται ,θα απέτρεπε ΠΑΛΙ όλη αυτή την ανηθικότητα πλέον γιατί έχει ξεπεράσει τα όρια της φαντασίας των μελών που όπως πάντα παίρνουν τα μηνύματα και τα ερμηνεύουν όπως θέλουν ..
Πλέον ειλικρινά το λέω τα λόγια είναι περιττά και έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα ..
Πραγματικά αν νομίζετε ότι εδώ μέσα καλλιεργούνται εμμονικες και φαντασιόπληκτες συμπεριφορές είστε πραγματικά επικυνδινοι εφόσον μιλάμε για ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ φόρουμ και εδώ και καιρό εσείς οι ίδιοι επιτρέπεται αυτή την συμπεριφορά παρά τις αλλεπάλληλες αναφορές μου ..
εγώ την συνείδηση μου την έχω καθαρή απλά να δει και όλο το φόρουμ ότι υπάρχουν επιλεκτικές πλέον ποινές και μεταχειρισεις και μάλιστα επιτρέπουν την ύπαρξη μελων εδώ μέσα που κατά εξακολούθηση ΑΠΕΙΛΟΥΝ ,ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ και ΒΡΙΖΟΥΝ ένα μέλος στοχευμένα ..
Πόσο ποιο παραβατική συμπεριφορά περιμένετε δηλαδή για να τιμωρηθούν αυτά τα άτομα ?
Περιμένω λοιπόν τις αντίστοιχες ποινές εφόσον εγώ δεν πρόσβαλα κανέναν και Παρ όλα αυτά επιτρέπεται να συμβαίνει ..
Ελπίζω μόνο το ποστ αυτό να μην εξαφανιστεί και να απαντηθεί γιατί καλλιεργείται αυτό το κλίμα από τα δύο συγκεκριμένα μέλη πλέον χωρίς να τιμωρούνται ?
Τίποτε άλλο και δεν με ενδιαφέρει και να μου δοθεί ποινή αλλά ως συνήθως δεν υπάρχει λόγος γιατί πολύ απλά δεν απαντάτε ξεκάθαρα και ΈΝΤΙΜΑ πλέον .
Το ιστορικό μου υπάρχει και είναι στην διάθεση των υπολοίπων μελων τα οποία βέβαια δεν μπορούν να πιστεύουν ότι μπορεί να φέρομαι τόσο ανεύθυνα και να λέω κάτι τέτοιο δημόσια πέραν από αυτά τα δύο άτομα που πλέον έχουν καταντήσει επικυνδινα εφόσον μιλάμε για ψυχολογια
Ειλικρινά το ξαναλέω λυπάμαι για το τι κακία και απωθημένα κουβαλάνε κάποια μέλη χωρίς να με ξέρουν και απλά βρίσκουν διέξοδο στα δικά τους θέματα ξεσπωντας μέσω μιας πλατφόρμας αδιαφορώντας για την ψυχολογία του εκάστοτε ατόμου ..
Για ότι ακολουθήσει από την πλευρά μου από εδώ και πέρα θα είστε συν υπεύθυνοι όλοι γιατί το αστειακι παρατραβηξε ...
Δεν ξέρω αν κλειδωθεί το θέμα αλλά τουλάχιστον τα σχόλια αυτά πρέπει να σβηστούν να τιμωρηθούν τα μέλη και σε μια επόμενη αναφορά τους να γίνεται ακριβώς το ίδιο ..
Μόνο έτσι ένας αντικειμενικός διαχειριστής επιβάλει το κλίμα που θέλει να καλλιεργείται στην προσωπική του ιδιοκτησία ..
Καλημέρα να έχουμε και όταν μιλάμε για ηθικές και αξίες να το δείχνουμε και έμπρακτα πλέον ..