Quote:
Originally posted by soft
εγω δεν το εψαξα ετσι, oboro ημουν ενα ατομο με πολυ ενεργεια ,απο το πρωι μεχρι το βραδυ.κανοντας διαφορα ,και καμια φορα ελεγα {να ειχε περισσοτερες ωρες το 24ωρο}γιατι δεν προλαβαινα
οταν κολλησα,τα κιλα που πηρα τα απεδωσα στην αδρανεια ,και στις βουτιες στο ψυγειο απο τα νευρα μου,γιατι βαθια μεσα μου δεν μπορουσα να με αποδεχτω ετσι,και ηταν μια διεξοδος
Οποτε για μενα θα πω οτι ετρωγα για να ειμαι ενεργη καπως,για να αισθανομαι οτι κατι κανω
Οσο αναφορα {τις σεξουαλικες παρενεργειες τοτε}, τις απεδωσα στην διαθεση μου,που δεν ηταν και απο τις καλυτερες,αφου αισθανομουν οτι ειμαι τελειως αντισεξουαλικη,και μη ποθητη,και γενικα δεν μου αρεσα καθολου
Παρολο που συνεχιζω φαρμακευτικη αγωγη,εχοντας βγει απο ολα τα παραπανω και αλλα τοσα, {οχι ολα} βρηκα ξανα τον ρυθμο μου,με τις οποιες πτωσεις εχω εκαστοτε
Nα προσθεσω,για να μην υπαρξουν παρερμηνειες,οτι στην {αρχη}οχι διαθεση για φαγητο,αλλα ουτε διαθεση για νερο
Α, και με εμενα καπως ετσι ηταν, μη νομιζεις. Ολα τα χρονια που ειχα καταθλιψη ετρωγα για να αισθανομαι καλυτερα, βασιζομενος στον καλο μεταβολισμο μου για να αποφευγω καπως τις συνεπειες. Αλλα ρε συ, με το zyprexa ο μεταβολισμος μου εφαγε μεγαλη φλασια. Μεσα σε ενα 9μηνο ειχα παρει 35 κιλα... Ελεος. Εννεα μηνες αφοτου μου το σταματησε σταδιακα ο γιατρος μου (δεν με ωφελουσε αλλωστε), ειχα γινει στυλακι. Ευτυχως με το risperdal δεν ειχα τετοιο προβλημα, κι ας με ειχε κανει ζομπι. Η σεξουαλικη διαθεση μου δεν επηρεαστηκε απο κανενα φαρμακο, ευτυχως. Βασικα δεν ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις τι τον επηρεασε και πως σε τοσο δυσκολες περιοδους... Μου πηρε πολλα χρονια να ξεμπλεξω το κουβαρι διαθεση-μεταβολισμος-ψυχοσωματικα-φαρμακα.