Originally Posted by
Remedy
οκ, εγω μπορω να σου επισημανω συμπεριφορικα θεματα, γιατι για κατι πιο βαθυ, χρειαζεται οπωσδηποτε ψυχοθεραπεια, οχι αποψεις...
ως προς τις συνεδριες, δεν μου ειπες ποσο καιρο τις κανεις.
ως προς το θεμα, απ οσα εχεις πει στο θεμα και απο μια απογοητευση στο στυλ "παλι τα ιδια", καταλαβαινω οτι ειναι ενα μοτιβο που επαναλαμβανεις να κολλας σε μη διαθεσιμους.
επομενως, κι εφοσον δεν σου συμβαινει σε δευτερολεπτα, αλλα περασε ενας - δυο μηνες, τι πιο απλο, απο το να διασταυρωνεις την σχεσιακη τους κατασταση πριν αρχισεις να πλαθεις παραμυθια, πραγμα που ειναι παρα πολυ ευκολο ακομα και για απλους συναδελφους. δεν δειχνειε ρωτικο ενδιαφερον κατι τετοιο! εναν καφε να πιεις με καποιον συναδελφο, ειναι πολυ απλο να ρωτησεις την ακτασταση του, να πεις και την δικη σου, κλπ, χωρις να υπαρξει καμια παρεξηγηση!
γι αυτο υπαρχουν και οι βερες, αλλωστε. για να ξεχωριζουν οι παντρεμενοι.
δλδ, πινετε καφε στο κυλικειο, 4 συναδελφοι, ακομα και πολυ καινουργιοι και λες "εσεις παιδια, σε τι φαση ειστε; παντρεμενοι, ελευθεροι, σε σχεση; εγω, ανυπαντρη ειμαι, μολις χωρισα, ή εχω σχεση, κλπ" κανεις δεν αρνειται να απαντησει.
δλδ, πραγματικα, δεν μπορω να θυμηθω δουλεια που περασε ενας- δυο μηνες και δεν ξεραμε ποιος/ α ηταν δεσμευμενος και ποιος οχι..
κατα τα αλλα, ειναι μεγαλο conflict να εχεις προσδοκιες ερωτικες απο μια νεα δουλεια, και οχι επαγγελματικες.
εγω δεν λεω "ποτέ", ειναι πολλες ωρες η δουλεια και πολυ ευκολα μπορει να προκυψει κατι ερωτικο, αλλα οχι και να το βαζεις στο προγραμμα, αντι να ασχοληθεις να προκυψει κατι επαγγελματικα καλο και να στεριωσεις η να προκοψεις επαγγελματικα..
λαθος στοχους βαζεις.
τους ερωτικους στοχους, ΔΕΝ τους βαζουμε στην δουλεια. αλλο αν προκυπτουν...