Quote:
Originally posted by Nora
Mπουμπού που το κακό να δει ο άντρας σου το παιδί?Ακριβως την ιδια γνωμη με εσενα εχω και εγω! Πως του ηρθε να ρωτησει απορησα! Φανταστηκε οτι δεν θα ηθελα να παρει το παιδι; Ισα ισα που οσο μεγαλωνει η αποσταση μεταξυ μας τοσο ευχομαι να μικρυνει η αποστση με τα παιδια του. Ολα του τα παιδια
Και θεωρώ ότι πρέπει να έχετε μια χ επικοινωνία, τουλάχιστο όσο αφορά το παιδί
Αν κατάλαβα καλά,εσύ απλά σηκώθηκες και έφυγες με το παιδί χωρίς να του γνωστοποιήσεις τις προθέσεις σου?
Ναι εφυγα θυμωμενη χωρις να πω λεξη. Ειχε κανει αρκετα αυτε ςτις μερες και το γεγονος οτι εφυγε να παει στην πσοδσφαιρκη ομαδα, και εχασε το ραντεβου με τον δικηγορο μας, οπου πηγα μονη μου για δικη του υποθεση + το οτι ειχα γυρισει στις 6 απο δουλεια και Σ/Μ και τον βρηκα να μην εχει ταισει τον μπεμπη για μεσημερι απο τις 3!! γιατι το ξεχασε! + το οτι ειχα ζητησει απο τον μεγαλο να γεμισει με νερο τα μπουκαλια και δεν βρηκα ουτε μια γουλια νερο + το οτι οταν του ειπα στις 7 να παμε τον μπεμπη για μπανιο βιαζοταν να παει στην ομαδα και δεν μπορουσε, αλλα τελικα εφυγε στις 9 + το οτι με αποπηρε στις 11 που του γκρινιαξα!!, το βουλωσα εβαλα 2 ρουχα στην τσαντα μου και πηρα τον μικρο και εφυγα.
Αν όχι, θα σου πρότεινα να μιλήσετε και να τον κάνεις να καταλάβει ότι σκοπεύεις να μείνεις εκτός σπιτιού για κάποιο διάστημα και να σκεφτείτε αμφότεροι.
Προφανώς αυτός νόμισε ότι πήγες για διήμερο στην μαμά σου.
Δεν το νομιζω! Αλλα τον συμφερει να πιστευει οτι απο μια κουταμαρα ειμαι τοσο επιπολαιη που εγκαταλειπω τον αντρα μου και το σπιτι μου