δεν του εχεις πει οτι γνωριζεις οτι ειναι παντρεμενος; κανεις οτι τον πιστεψες;Quote:
Αυτή που σε καλαβαινει απόλυτα διαβαζοντας την ιστορια σου είμαι εγώ. Βέβαια εγώ έχω άλλο προβλημα σοβαροτερο από το δικο σου.όταν διαβασα την ιστορία σου νόμιζα ότι μιλάς για το ίδιο άτομο.
Τα ίδια λόγια ακουω και εγώ από ένα παντρεμενο που μου κρύβει ότι είναι παντρεμενος.Τι ότι με αγαπάει μου λέει τι ότι δεν με βλέπει για σεξ τι ότι με σκεφτεται συνέχεια τι ότι δεν θα ξανά βγει με καμια,τι ότι θέλει να κάνουμε σχεση τι ότι θέλει να παντρευτουμε στο μέλλον και ότι θα είμαστε κάποια στιγμή μαζί στο μελλον, τι ερωτες τι παραμύθια.άσε.Και αναρωτιέμαι και ρωτάω τους άντρες εδώ τόσο πολύ αναγκη έχετε το σεξ που ποσες μαλακιες μπορεί να πει κάποιος για να πηδηξει? Βέβαια και εγώ σαν χαζή που είμαι λεω βρε λες να τα εννοει?τελικά έχω καταληξει ότι όταν ακους πολλά κεράσια κράτα και μικρο καλάθι. Αυτοί που λένε πολλά λένε και τα πιο μεγάλα ψέματα.
Και εγώ επειδή μου αρέσει να τα ακούω κάθομαι και τα ακούω σαν ηλιθια.θεωρώ ότι είναι θέμα ανασφαλειων μας.εσύ πως νοιωθεις με τον εαυτό σου?και αφού έκανες σεξ εκανες γιατί το ηθελες η γιατί πιστευες ότι έτσι θα τον κρατησεις?