ευχαριστω Arsoula μου! :)Quote:
Originally posted by Arsi
Γίνεται....όταν αλλάζουν οι συνθηκες.....όταν ερχόμαστε πραγματικά κοντά με τους ανθρώπους μας......κ.λ.π.
Πάντα τέτοια researcher:)
Printable View
ευχαριστω Arsoula μου! :)Quote:
Γίνεται....όταν αλλάζουν οι συνθηκες.....όταν ερχόμαστε πραγματικά κοντά με τους ανθρώπους μας......κ.λ.π.
Πάντα τέτοια researcher:)
σημερα σκεφτηκα κατι που με κανει να οπισθοδρομω
σκεφτηκα
οτι ο εαυτος μου
χωρις να το εχει επιλεξει συνειδητα
ειναι σαν να εχει αναλαβει πολλες ευθυνες
σαν να αναλαμβανω την ευθυνη της ζωης
η τα ηνια εσωτερικα
σχεδον καθε ανθρωπου που συνναντω
σαν να αισθανομαι υπευθυνη για τη ζωη του τις επιλογες του και τις πραξεις του
υπευθυνη για ολα οσα εχει υποστει στο παρελθον
υπευθυνη για τα βηματα του στο μελλον
ολο αυτο ισως σας φαινεται πραλογο
ομως ενυπαρχει εσωτερικα
ταυτοχρονα θελω
καποιος αλλος να αναλαβει το βαρος της δικης μου ζωης και το δικων μου ευθυνων
και ολο αυτο με κανει να ειμαι στασιμη
ουτε μπρος ουτε πισω δεμενη με αορατα σχοινια ευθυνης και ενοχων
εξ ου και δεν μπορω να βρω τι αγαπω βαθεια
γιατι δεν μπορω να βρω εμενα
researcher, δεν ξερω πως θα το ακουσεις αυτο, αλλα το εννοω πραγματικα!Quote:
Originally posted by researcher
σκεφτηκα
οτι ο εαυτος μου
η τα ηνια εσωτερικα
ομως ενυπαρχει εσωτερικα
Εγω το νιωθω, οταν ειμαι σπιτι μου, οταν ειμαι οπουδηποτε εκτος Internet, οτι νοιαζεσαι και ισως με σκεφτεσαι εκεινη την ωρα!!!
και αναρωτιεσαι,
τι κανει η Μπου...
πως να τα πηγαινει αραγε με τα θεματα της;.........
Κουφο;
Ισως!
Quote:
Originally posted by boubourina
researcher, δεν ξερω πως θα το ακουσεις αυτο, αλλα το εννοω πραγματικα!Quote:
Originally posted by researcher
σκεφτηκα
οτι ο εαυτος μου
η τα ηνια εσωτερικα
ομως ενυπαρχει εσωτερικα
Εγω το νιωθω, οταν ειμαι σπιτι μου, οταν ειμαι οπουδηποτε εκτος Internet, οτι νοιαζεσαι και ισως με σκεφτεσαι εκεινη την ωρα!!!
και αναρωτιεσαι,
τι κανει η Μπου...
πως να τα πηγαινει αραγε με τα θεματα της;.........
Κουφο;
Ισως!
οχι δεν ειναι καθολου κουφο φυσικα!
η αληθεια ειναι οτι σε σκεφτομαι οπως και αλλα μελη εδω :)
αλλα αυτο δε με ενοχλει καθολου
ισα ισα χαιρομαι
και εδω μεσα δεν πολυαναλαμβανω εσωτερικη ευθυνη...
με τους ανθρωπους ομως live
ειναι δυνατον να εχω αισθανθει ενοχη
για τη μιζερια η τη θλιψη τους και τις επιλογες τους
ακομα και στην πρωτη ωρα γνωριμιας
φαντασου τι γινεται με τους δικους μου ανθρωπους
apisteftable!
Ειναι πολυ ωραιο να νοιαζεσαι τους αλλους, αλλα το καταλαβαινω οτι ταυτοχρονα ειναι και ψυχοφθορο και κουραστικο.
Αλλα ειναι η φυση σου.
Καλλιτεχνικη
Ευαισθητη
Συμπονετικη
Μπορεις να την αλλαξεις;
Θελεις να την αλλαξεις;
researcher μου νομίζω πως αναλαμβάνοντας ευθύνες για τους άλλους αποφεύγεις τις δικές σου.
Άραγε αν άρχιζες να μην αναζητάς την ανάληψη των ευθυνών σου από άλλους να λυνόταν και το θέμα????Πως το εννοείς όταν λες ότι το επιζητάς?
Είσαι δοτική,αλτρουίστρια και αν έφευγαν και οι ενοχές και τα αρνητικά συναισθήματα από το θέμα θα λειτουργούσε ακόμα καλύτερα για σένα αυτός ο τομέας της δοτικότητας.
boubourina kai Arsi
η οποια αλλαγη για μενα ειναι παντα δυσκολη
ευχαριστω για τα χαρακτηριστικα που μου αποδιδετε :)
ομως ναι
αυτο που λες αρση ισως ειναι ετσι
αναλαμβανω τους αλλους
αναθετω καπου αλλου η εχω σε εκκρεμοτητα εμενα!
ναι αυτο μου κανει πολυ!
με εχω συνεχεια σε εκκρεμοτητα με πολυ λιγη δραση πολλα ανεννεργα χαρισματα και σκεψεις
εχω ενοχες βεβαια ακομη και να δρασω
αλλα ισως ειναι και ενας τροπος εσωτερικος αναλαμβανοντας τους αλλους ναμη με βλεπω
να μη με φροντιζω
και το καλυτερο ειναι πως οταν με φροντιζω και αισθανομαι καλα τοτε ολα λαμπουν περισσοτερο
και μαζι και οι ανθρωποι που αγαπω
εμπρος λοιπον
ας συγχωρω τον εαυτο μου
και λιγη δραση καθε μερα
οσο μπορω
ας μη μεμφομαι και γι αυτο
ωσπου να φτασω και να δω
αυτο που αγαπω :)
researcher κι εγώ με παραγκωνίζω ή αποφεύγω να αναλάβω δραστικά τις ευθύνες μου.
Είναι θέμα εξάσκησης πιστεύω.Αν αποφασίσουμε να ασχοληθούμε λίγο πιο πολύ με μας και δούμε την ομορφιά της νέας κατάστασης ίσως τότε χτίζοντας νέα βιώματα να λυθεί το θέμα.Συμφωνώ απόλυτα με τη δράση.
Αυτό παθαίνω κι εγώ.Τρώω αναλαμπές βλέπω πόσο πιο καλά είναι όταν με ΄άκούω΄ και με φροντίζω.Πόσο πιο καλά και εγώ και οι γύρω μου αλλά σα μαγνήτης η παλιά κατάσταση και η συνήθεια με κάνει να ξαναξεχνάω και να παύω να ακούω τον εαυτό μου.Θέλει χρόνο και διαρκής ΄επαγρύπνηση΄ νομίζω....
ναι θελει χρονο και κοπο!Quote:
researcher κι εγώ με παραγκωνίζω ή αποφεύγω να αναλάβω δραστικά τις ευθύνες μου.
Είναι θέμα εξάσκησης πιστεύω.Αν αποφασίσουμε να ασχοληθούμε λίγο πιο πολύ με μας και δούμε την ομορφιά της νέας κατάστασης ίσως τότε χτίζοντας νέα βιώματα να λυθεί το θέμα.Συμφωνώ απόλυτα με τη δράση.
Αυτό παθαίνω κι εγώ.Τρώω αναλαμπές βλέπω πόσο πιο καλά είναι όταν με ΄άκούω΄ και με φροντίζω.Πόσο πιο καλά και εγώ και οι γύρω μου αλλά σα μαγνήτης η παλιά κατάσταση και η συνήθεια με κάνει να ξαναξεχνάω και να παύω να ακούω τον εαυτό μου.Θέλει χρόνο και διαρκής ΄επαγρύπνηση΄ νομίζω....
λεω πολλες φορες στον εαυτο μου
πως βρε παιδι μου οι τραγουδιστες για να πουν ενα τραγουδι καλα ποσες ωρες ατελειωτες παλευουν
οι ηθοποιοι το ιδιο
και μεις με την ιδια μας τη ζωη τεμπελιαζουμε
οντως θελει κοπο τελικα
αλλα αξιζει
ειτε εχουμε αναλαμπες ειτε οχι να παλευουμε για το λιγο η το πολυ
για αυτο που μπορουμε!
Αυτη την απαντηση της Arsi πρεπει να την εκτυπωσω - μεγενθυνω - κορνιζαρω, να την βαλω στον τοιχο απεναντι μου να την βλεπω καθε πρωι που ξυπναω, και εναν καθρεπτη διπλα να ριχνω κανα φασκελο οποτε ξεχνιεμαι!!!!!Quote:
Αξίζει γιατί αλλιώς......ζωή πεζή και μέτρια που έγραψες κι εσύ.
Τώρα άσχετο με σένα αλλά σχετικό με μένα.Ρε γμτ για να μάθεις να τραγουδάς όντος θέλει πρόβες για να δέχεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου είναι έμφυτο πιστεύω.Εδώ έγινε το αντίστροφο έμαθα να μη με δέχομαι.....
Μπορείς π.χ. να φανταστείς ένα παιδάκι να μη δέχεται τον εαυτό του????όλα,απλά ζουν.
Εδώ είμαι στη φάση ότι είμαι τραγουδίστρια τόσα χρόνια με διπλή βάρδια και θέλω να αλλάξω επάγελμα!!!!!
Ή όλα ξεκινάν και τελειώνουν στην αγάπη?????
Πάντως μ΄αρέσει ο τίτλος του θέματος ΄κάτι να αγαπώ΄ και όχι ΄να νιώσω ότι μ΄αγαπούν΄....
Κ γω αυτό πιστεύω το σημαντικό είναι να αγαπάμε.
αχχχααχα αααα ρε boubourina ......Quote:
Originally posted by boubourina
Αυτη την απαντηση της Arsi πρεπει να την εκτυπωσω - μεγενθυνω - κορνιζαρω, να την βαλω στον τοιχο απεναντι μου να την βλεπω καθε πρωι που ξυπναω, και εναν καθρεπτη διπλα να ριχνω κανα φασκελο οποτε ξεχνιεμαι!!!!!Quote:
κοιτα αμα σου ρχεται ετσι ξερω γω αυθορμητα καλο ειναιQuote:
Αξίζει γιατί αλλιώς......ζωή πεζή και μέτρια που έγραψες κι εσύ.
Τώρα άσχετο με σένα αλλά σχετικό με μένα.Ρε γμτ για να μάθεις να τραγουδάς όντος θέλει πρόβες για να δέχεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου είναι έμφυτο πιστεύω.Εδώ έγινε το αντίστροφο έμαθα να μη με δέχομαι.....
Μπορείς π.χ. να φανταστείς ένα παιδάκι να μη δέχεται τον εαυτό του????όλα,απλά ζουν.
Εδώ είμαι στη φάση ότι είμαι τραγουδίστρια τόσα χρόνια με διπλή βάρδια και θέλω να αλλάξω επάγελμα!!!!!
Ή όλα ξεκινάν και τελειώνουν στην αγάπη?????
Πάντως μ΄αρέσει ο τίτλος του θέματος ΄κάτι να αγαπώ΄ και όχι ΄να νιώσω ότι μ΄αγαπούν΄....
Κ γω αυτό πιστεύω το σημαντικό είναι να αγαπάμε.
για ο,τι ομως δεν ερχεται καλο ειναι να παλευουμε!
και πιστευω πολυ βαθεια
πως σε πολλους ανθρωπους αυτο που βλεπουμε φυσικο και λεμε α να! ειναι προιον εσωτερικης παλης!
οσο για τα μικρα παιδια αισθανομαι οτι βιωνουν κι αυτα πολλες οδυνες αναπτυξης και κυριως εαν δεν αγαπιουνται ειλικρινα και αυθορμητα οι γονεις τους
και ειναι πολλοι οι γονεις που δεν αγαπιουνται κι ουτε καν το παλευουν αλλα εκει ειναι που αξιζει περα για περα να το παλεψει κανεις!
το πιστευω αυτο!
Πάλη δράση και επαγρύπνηση λοιπόν.......
ναιαιαιαιαιαιαια!Quote:
Πάλη δράση και επαγρύπνηση λοιπόν.......
η μαλλον οσο μπορει κανεις
μη νιωσω παλι ενοχη οτι δρω λιγο...δε θα το αντεξω :)