keepwalking de mporv na dvsv ypsxesh
Printable View
keepwalking de mporv na dvsv ypsxesh
Αυτο που σου ειπε h Remedy βασικα στους υπολογιστες ολα τα χρωματα γινονται με αναμειξη τριων βασικων χρωματων.κοκκινο,πρασινο και μπλε.
Εχεις σιγουρα το προγραμμα ζωγραφικη στον υπολογιστη σου εχεις ασχοληθει ποτε με αυτο?
Αν το ανοιξεις προγραμματα...βοηθηματα...ζω γραφικη...χρωματα...προσαρμο σμενα χρωματα αν δεν κανω λαθος και αναλογως τι windows εχεις μπορεις να παιξεις με τις αποχρωσεις μεχρι να βρεις με την απολυτη ακριβεια αυτη που σε ικανοποιει.
πανικουλα το πιο ανοιχτο να ναι ψευτικο να μην υπαρχει ΠΡΟΣΕΧΕ!!!οκ?να αποκλειεται να υπαρχει σε ανθρωπο.Αν δε βρισκεις πες μου γρηγορα και σας ευχαριστω ολους.Ακουω τηλεφωνα ,φωνες,εισαγγελεις εγω θα λυτρωθω με αλλο τροπο
Δεν ειπε κανενας οτι δεν εισαι εξυπνη.Δεν ειπε κανενας οτι δεν εισαι δυνατη.Ομως υποφερεις, και αυτο το βλεπουμε ολοι..Και εσυ το ξερεις..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...Δεν εισαι η πρωτη που το παθαινει αυτο ουτε δυστυχως η τελευταια..
afrula
Να μην ακουω τετοια!!!Εχεις μια ασθενεια, και εχεις υποχρεωση στον εαυτο σου να γινεις καλα, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.Ημουν στη θεση σου και σε καταλαβαινω, ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ..Ακουσε με..
παιδια θελω γρηγορα το πιο ανοιχτο μπεζ σε εικονα που να αποκλειεται σε ανθρωπο να υπαρχει.γρηγορα.Πανικουλα?
καλεσαν την αστυνομια οι βλακες !!!!!!Πανικουλα βρηκες τιποτα?Παιδια βοηθεια να αποκλειεται σε ανθρωπο ενα ανοιχτο παρα πολυ μπεζ ζητω.Γρηγορα......................να αποκλειεται να υπαρχει σε ανθρωπο!!!!Προσεξτε
Afrula προσπαθησε να ηερεμησεις...ολα θα φτιαξουν.
afrula ,
το προσωπο του ανθρωπου δεν εχει μονο ενα χρωμα, ειναι συνδιασμος χρωματων.
τωρα ειναι αργα...
ποτε δεν ειναι αργα...ετσι ηταν και για μενα πριν μια δεκαετια,αλλα δεν μετανοιωνω για τιποτα ακομα και ο αγωνας που εδωσα ηταν ωραιος.
βρειτε μου σας παρακαλω γρηγορα ενα μπεζ παρα πολυ ανοιχτο αρα θα ναι κοντα στο ασπρο.ΓΡΗΓΟΡΑ
afrula , ηρεμισε, προσπαθησε να ηρεμισεις...
PANIKOYLA ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????????
Αφρούλα γράψε μας είσαι καλά;