διορθωση: τα κοριτσια και ο κιπ :Ρ
Printable View
διορθωση: τα κοριτσια και ο κιπ :Ρ
δεν υπονοουσα και γω κατιQuote:
Originally posted by Remedy
ρισερτσερ
δεν ξερω ποιον υπονοουν τα κοριτσια.
δεν τους ειχα παρακολουθησει αυτους που λες
πρωτη φορα ειδα τον κυρ πανο να κανει το χορευτικο του,δεν ξερω αν σχετιζεται με αλλους:)
αληθεια
γελασα απλα με το μυνημα
μου προκαλεσε γελιο τιποτε αλλο
τα αλλα ο κυρ μεντιος κι οποιος θελει συζητειστε τα
εγω παντως βαρυνοβαρεθηκα
αλλα αυτο ειναι η αποψη μου
η μαλλον η κουραση μου
αχ keepakoQuote:
Originally posted by keep_walking
Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος...
τι κανεις εσυ πουλακι μου?
glad that you are here!:)
Παρεξηγηση, δεν εννοουσα συγκεκριμενο ατομο, αλλα τι ποιοτητας ειναι αυτο το ατομο!!Λαθος διατυπωση..
Θα συμφωνήσω απόλυτα κύριε αρχιδιαχειριστη , φτάνει να συμφωνήσετε μαζί μου ότι ένας χώρος ψυχολογικής υποστήριξης στο διαδίκτυο, δυστυχώς η ευτυχώς, πρέπει να ελέγχεται πολύ περισσότερο απο ένα ανοιχτο και ανώνυμο χώρο διαδικτυακής επικοινωνιας....Quote:
Originally posted by NikosD.
Είναι μέρες ιδιαίτερης έντασης στο φόρουμ και θα πρότεινα να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Σε ένα θέμα \"μέθοδοι αντισύλληψης \" το οποίο δίδασκα επί σειρά ετών , με χρήματα απο του εταίρους μας , στην λαϊκή επιμόρφωση, σε εκατοντάδες γυναίκες σε όλη την Αθήνα, γράφτηκαν απόψεις, που δεν ανήκουν σε Ευρωπαϊκή Χώρα,
με πανεπιστημιακές σχολές Ψυχολογίας ...
Αυτό μόνο προς το παρόν....
κου - ρα - στη - καQuote:
Originally posted by πανος12345
Θα συμφωνήσω απόλυτα κύριε αρχιδιαχειριστη , φτάνει να συμφωνήσετε μαζί μου ότι ένας χώρος ψυχολογικής υποστήριξης στο διαδίκτυο, δυστυχώς η ευτυχώς, πρέπει να ελέγχεται πολύ περισσότερο απο ένα ανοιχτο και ανώνυμο χώρο διαδικτυακής επικοινωνιας....Quote:
Είναι μέρες ιδιαίτερης έντασης στο φόρουμ και θα πρότεινα να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Σε ένα θέμα \"μέθοδοι αντισύλληψης \" το οποίο δίδασκα επί σειρά ετών , με χρήματα απο του εταίρους μας , στην λαϊκή επιμόρφωση, σε εκατοντάδες γυναίκες σε όλη την Αθήνα, γράφτηκαν απόψεις, που δεν ανήκουν σε Ευρωπαϊκή Χώρα,
αμαν πια!
Quote:
αχ keepako
τι κανεις εσυ πουλακι μου?
glad that you are here!:)
Βασικα καλυτερα να μην εμπαινα στο φορουμ σημερα...δεν ξερω φταιν οι ζεστες αλλα μου φαινονται ολα περιεργα, και μαλλον ειναι,αλλα παντα υπαρχει αυτη η αμφιβολια.
Τεσπα nice to see u too;)
αν σου απαντησω θα με πληρωνεις για τα ποστ που θα βαζω?Quote:
Originally posted by zinovia
Πες μας αληθεια, πανο, ποιο πανεπιστημιο τελειωσες και ποιες μεταπτυχιακες σπουδες/ειδικευση ακολουθησες?
Quote:
α, η μια απο τις 35 δουλειες που εκανες ηταν γυναικολογος δλδ και η αλλη ψυχολογος? και στα ρεπα σου τι εκανες? την χορευτρια?
Πες μας Πανο, ποιο Πανεπιστημιο σου εδωσε πτυχιο?Ή ειναι μυστικο?
Συγγνωμη που επανερχομαι, αλλα θελω πολυ να μαθω που διδασκεται αυτη η προχωρημενη μεθοδολογια.
Εγω δεν ειμαι κατα Πανου γενικως,αν και αμφιβαλλω για πολλα...
δεν ξερωQuote:
Originally posted by keep_walking
Βασικα καλυτερα να μην εμπαινα στο φορουμ σημερα...δεν ξερω φταιν οι ζεστες αλλα μου φαινονται ολα περιεργα, και μαλλον ειναι,αλλα παντα υπαρχει αυτη η αμφιβολια.
Τεσπα nice to see u too;)
και γω κουραστηκα keepako
τι περιεργη αισθηση
ποτε αλλοτε τετοια γευση απο το forum
α στο καλο....
κου-ρα-στη-κα!
αγκαλιτσα keep?
ναι
απο θεσσαλονικη...
ηρθαμε και στο δια ταυτα!Quote:
αν σου απαντησω θα με πληρωνεις για τα ποστ που θα βαζω?Quote:
Originally posted by zinovia
Πες μας αληθεια, πανο, ποιο πανεπιστημιο τελειωσες και ποιες μεταπτυχιακες σπουδες/ειδικευση ακολουθησες?
θελει και λεφτα ο κυρ πανος για το χορευτικο του.
ειδε οτι δεν προχωραει το θεμα με το σαιτ γνωριμιων κι ειπε να του κοψουμε μισθο....
Τεσπα το καθε ποστ εχει τη δικια του βαρυτητα.
α χα χαQuote:
Originally posted by Remedy
Quote:
α, η μια απο τις 35 δουλειες που εκανες ηταν γυναικολογος δλδ και η αλλη ψυχολογος? και στα ρεπα σου τι εκανες? την χορευτρια?
αχ!
δεν μπορω αλλο
τουλαχιστον γελαω κατι ειναι κι αυτο...