ποιο κοντερ μωρε?
σε κουρσα αγωνιστικη ειμαστε?
ε ρε γλεντια!
Printable View
ποιο κοντερ μωρε?
σε κουρσα αγωνιστικη ειμαστε?
ε ρε γλεντια!
Quote:
Originally posted by Remedy
η ζινοβια ειναι πολυ ετοιμη για διαλογο, και η αποδειξη ειναι οτι εχει κανει απειρες φορες εποικοδομητικους διαλογους εδω μεσα.
αυτος που δεν ειναι ετοιμος για διαλογο και το αποδεικνυει μη μπορωντας να συνομιλησει με κανεναν εδω μεσα παρα μονο να δημοσιευει παραληρηματικους, αναχρονιστικους, αντιεπιστημονικους μονολογους, που δεν εχουν ιχνος επιστημονικης αληθειας, αλλα κομματια επιστημονικου λογου ατακτως ερριμενα, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
σταματα λοιπον να επικαλεισαι επιστημονικη ιδιοτητα για να διαφημιζεις μεσαιωνικες μεθοδους σωφρονισμου, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
το δηλωσες μονος σου απο την αρχη, εκ του πονηρου, για να ισχυροποιησεις τις απαραδεκτες αντιεπιστημονικες αποψεις που ανακυκλωνεις συνεχως σε καθε ποστ ειτε σαν απαντησεις ειτε σαν επιστημονικες ανακοινωσεις του σωτηρίου ετους 1820
Αρχιζω να καταλαβαινω οτι ο πανος χρειαζεται βοηθεια ψυχοθεραπευτη.Αν σκεφτεις αυτα που εγραψε τις μερες αυτες, τη συμπεριφορα του, τους χαρακτηρισμους του, νομιζω φτανεις σε αυτο το συμπερασμα.Μας παραπλανησε δηλωνοντας ψυχολογος, αλλα ακομα και αν ειναι ετσι, δεν ειναι και οι ψυχολογοι ανθρωποι για να αρρωστησουν ψυχικα?
ζινοβια
κι εγω νομιζω οτι καπως ετσι εχουν τα πραγματα...
λογω της συμπεριφορας σου δικαιουσαι και εσυ απαντησηQuote:
Originally posted by Remedy
εγω παλι εχω την εντυπωση οτι ο πανος ιατρικοποιει τις απαντησεις που δεν του αρεσουν, προσπαθωντας να τις ακυρωσει, με μοναδικο οπλο τον ισχυρισμο του οτι ειναι ειναι ειδικος!Quote:
Originally posted by zinovia
Εχω την εντυπωση οτι εισαι παραπανω απο ευαισθητος.Εχεις την ταση, οποιαδηποτε αλλη γνωμη απο τη δικια σου να τη θεωρεις προιον επιθετικοτητας και νομιζω οτι περισσοτερο τη μεταφραζεις σαν απορριψη.
η αληθεια ειναι οτι στερειται επιχειρηματων για να προβει σε διαλογο και βαφτιζει επιθετικοτητα καθε αντιθετη αποψη απο τις δικες του, θεωρωντας οτι ετσι ξεμπερδευει με αυτες...
ομως εφιστω την προσοχη ολων σας οτι μεσα σε 1 λεπτο
καλουμαι να απαντησω σε δυο καλους συνομιλητες και δεν θα πρεπει να με κατηγορησετε γιατι το κανω γιατι μου αρεσει να απαντω οπως ξερω
Ειναι σωστο οτι \"ιατρικοποιω \" καποιες απαντησεις....
Γιατι η τεχνη της θεραπειας ηταν ειναι και θα ειναι η απαντηση σε καθε μορφης προσπαθεια του ανθρωπου να μαθει τα μυστικα της φυσης και να βρει τον τροπο να ανταπεξελθει στις αντιξοοτητες...
Αυτο που δεν ειναι σωστο , ειναι οτι θελω να ξεμπερδευω με την αντιθετη αποψη γιατι εμπλουτιζει τις δικες μου γνωσεις...
Πχ έμαθα σήμερα απο τον κιπ [που όπως δήλωσε ειναι απο τους παλιότερους εδώ ], ότι αυτη η μορφή επικοινωνιας ειναι πειραματική!
Να λοιπόν πόσο δίκιο είχα, να γράψω τόσα ποστ με στόχο
να εντοπιστούν τυχόν δυσλειτουργίες και να προταθουν
οι αντίστοιχες λύσεις...
Γιατι μονο μαζι μπορουμε να βρουμε την οποια λυση...
Παλιοι και νεοι, ψυχοτετοιοι [λογοι , γιατροι κλπ] αλλα και οσοι εχουν αναγκη να επικοινωνησουν με τους αλλους...
καθε πείραμα ειναι μια διαδικασία μάθησης...
και εμενα μου αρεσει πολυ να μαθαινω...
Quote:
Originally posted by πανος12345
...........................γιατι παιρνω καθε μερα μια χουφτα φαρμακα μεταξυ των οποιων και ψυχοφαρμακα , οχι γιατι εχω καποιο ψυχικο νοσημα, αλλα για να ρυθμισω τα νευρα μου ....................
παιδιά το έχει πει και μόνος του ο άνθρωπος.....
πολυ σωστα ζηνοβια!Quote:
Originally posted by zinovia
Αρχιζω να καταλαβαινω οτι ο πανος χρειαζεται βοηθεια ψυχοθεραπευτη.Αν σκεφτεις αυτα που εγραψε τις μερες αυτες, τη συμπεριφορα του, τους χαρακτηρισμους του, νομιζω φτανεις σε αυτο το συμπερασμα.Μας παραπλανησε δηλωνοντας ψυχολογος, αλλα ακομα και αν ειναι ετσι, δεν ειναι και οι ψυχολογοι ανθρωποι για να αρρωστησουν ψυχικα?
μαλιστα ολοι οι ψυχλογοι , ψυχιατροι ψυχοτετοιοι , μπορουσαν να διαλεξουν καποια αλλη ειδικοτητα....
Πχ στην Φιλοσοφικη σχολη του πανεπιστημιου της Αθηνας [διορθωστε με αν αλλαξε κατι ] , το τμήμα της ψυχολογίας εγινε μεσα σε ενα αλλο , της φιλοσοφιας....
Ενας φοιτητης δηλαδη μπορουσε να διαλεξει τι θα σπουδασει στο τελος των σπουδων του και οχι κατ\'αναγκη στην αρχη.
Ολοι λοιπον , γιατροι , ψυχολογοι νοσοκομοι , διαλεξαν να σπουδασουν και να δουλεψουν κοντα σε \"ψυχικα αρρωστους\"
[οπως τους θελει το συστημα ενω εγω διαφωνω ριζικα ], γιατι ηθελαν να μαθουν καταρχην τον εαυτο τους οπως αλλωστε εκανε και ο Σωκρατης που ελεγε το \"γνωθι σαυτον\"...
Μην τους βλεπετε λοιπον με καχυποψια...
Στην παραγματικοτητα ψαχνονται πρωτα οι ιδιοι και μετα ψαχνουν να καταλαβουν και τους αλλους...
Αυτό κανεις τις τελευταίες μέρες. Δεν είμαστε όμως υποχρεωμένοι ούτε να τους αποδεχτούμε, ούτε να τους σεβαστούμε, ούτε καν να τους υποστούμε αν δεν μας αρέσουν, γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες ψυχίατροι εδώ μέσα για να δεχόμαστε το μακρύ και το κοντό του καθενός. Είμαστε μια μικρογραφία τις κοινωνίας με τους δικούς της κανόνες αλληλοβοήθειας, που για κάποιο λόγο θέλεις να αλλάξεις επειδή δεν αρέσουν σε εσένα συγκεκριμένα.Quote:
Η αληθεια ειναι οτι θελω να επικοινωνησω με τους δικους μου ορους , αλλα δεν με αφηνετε....
Από τα άπειρα ενεργά μέλη του forum αυτού, η συντριπτική πλειοψηφία είτε σε αγνοεί είτε σε αντιπαθεί. Ο τρόπος σου, το ύφος σου, οι εκφράσεις σου, οι αοριστίες σου, κάτι τέλος πάντων αποκλειστικά ΔΙΚΟ ΣΟΥ σε έφερε σε αυτή την κατάσταση, γιατί δε γίνεται ένα ολόκληρο forum να αποφάσισε πως δεν αξίζει να ασχολείται μαζί σου η να σου δίνει σημασία για να σπάσει πλακα. Μήπως, στο παράδειγμα με τον ιερέα που μας ανέφερες, υποσυνείδητα να εννοούσες πως θα πρέπει εμείς στο forum να σου στερήσουμε την επικοινωνία μαζί μας, ώστε να μάθεις να την αποζητάς μονος σου κάνοντας τον αυτοέλεγχο και την αυτοκριτική σου ώστε, αντί να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου ορους, να μάθεις να αποδέχεσαι αυτούς της κοινωνίας του forum με τους οποιους άπειρα μέλη έχουν ήδη συμφωνήσει και αποδεχτεί, με άριστα αποτελέσματα; Γιατί ακριβώς επειδή είναι ένα δημόσιο forum, κανεις δεν είναι υποχρεωμένος να σε υποστεί, όμως σε αντίθεση με εσένα που δε θα λείψεις σε πολλούς αν αποχωρήσεις, ένας άνθρωπος που πραγματικά πάσχει και θα έρθει για βοήθεια, αν εισπράξει συμπεριφορά σαν τη δικη σου, οι επιπτώσεις μπορεί να είναι τραγικές. Όπως σε ένα group ατόμων στον κόσμο μακρυά από το internet, αν εισβάλει ένα νέο μέλος που προσπαθεί να αλλάξει τις ισορροπίες της παρέας για να ταιριάζουν στην προσωπικότητα του, θα γίνει αποδεκτης αδιαφορίας, κοροϊδίας η ακόμα και εκδίωξης, έτσι και εδώ έχεις ένα σωρό ανθρώπους -που φαντάσου, ΔΕΝ είναι απαραίτητα δεμένοι μεταξύ τους- που σου λένε, και θα το θέσω χωρίς σάλτσες και ευγένειες, ότι είσαι ενοχλητικός, στα όρια του ανεπιθύμητου.
Και επειδή σε ένα παλαιότερο σου post διάβασα πως τα γραφεις όλα αυτά για να αποφευχθούν περιπτώσεις σαν της Aφρουλας στο μέλλον, εδώ μπροστά σε όλους και δε με νοιάζει και αν φάω ban από τον admin, για εμενα είσαι ο,τι χειρότερο έχει να εκφράσει η ελληνική κοινωνία, και αλίμονο αν αποδειχθεί πως είσαι πράγματι ψυχολόγος.
Ντροπή σου να χρησιμοποιείς ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα ως μοχλό για να περάσεις τις δικες σου ιδέες και προοπτικές, όταν δεν ασχολήθηκες ούτε με ένα post όσο η Αφρούλα εξέφραζε τα προβλήματα της, δεν της είπες ούτε έναν καλο λόγο, ούτε μια συμβουλή πριν φτάσει στο σημείο που έφτασε, ούτε την καθησύχασες ούτε την υποστήριξες. Και μην ισχυριστείς πως δεν είχες δει τα θέματα της, ήταν πάνω πάνω στη λίστα των μηνυμάτων σχεδόν κάθε ώρα, ούτε ότι της έστειλες u2u γιατί ξέρουμε όλοι, και περισσότερο η ίδια, πως δεν είναι αλήθεια.
Έγραψες μονο στο θέμα που άρχισε ο \"αδερφός\" της αφού μπήκε η κοπέλα στο νοσοκομείο, και ακόμα και εκεί, εκτος από ένα post όπου προσπάθησες να εξηγήσεις μηχανισμούς άμυνας του αδερφού της, άρχισες να μιλάς για κράτος Πρόνοιας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας... Με λίγα λόγια άρχισες πάλι τις αερολογίες και τις πλατειάσεις, όπως σε ένα άλλο θέμα που μιλούσες για τις χασισοφυτείες της Κρήτης.
Αν είσαι ψυχολόγος όπως λες, ΕΠΕΛΕΞΕΣ να αγνοήσεις ένα κορίτσι που ζητούσε βοήθεια, και μετά έχεις το ΘΡΑΣΟΣ να χρησιμοποιείς την κατάσταση της για να ευαισθητοποίησης άτομα να ασχοληθούν με το δικό σου θέμα. Και αυτό σε κάνει ο,τι πιο γλοιώδες έχω συναντήσει ποτε σε άνθρωπο.
γιατι να το κρυψω θεοφανια ? ειναι κακο να παιρνει καποιος τα φαρμακα που ρυθμιζουν την διαθεση του?Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
...........................γιατι παιρνω καθε μερα μια χουφτα φαρμακα μεταξυ των οποιων και ψυχοφαρμακα , οχι γιατι εχω καποιο ψυχικο νοσημα, αλλα για να ρυθμισω τα νευρα μου ....................
Τι σημασια εχει αν εγω τα παιρνω για να μου ρυθμιζουν την αρτηριακη πιεση και εσυ η καποιος αλλος , ισως για να του μειωνουν τις κρισεις πανικου η αλλης μορφης αγχους?
ολα τα φαρμακα εχουν μια συγκεκριμενη δραση και γαιυτο μας τα δινουν οι θεραπευτες μας ...
Μονο που καμμια φορα ξεχναμε να τους ρωτησουμε αν ειναι αρκετα για να μας βοηθησουν να μπορουμε να επικοινωνησουμε με τους αλλους....
Το πιο πιθανο , ειναι να μας πουν οτι για να μπορεσουμε να επικοινωνησουμε με καποιον αλλο, πρεπει να ειμαστε εγκρατεις και να εχουμε αυτοελεγχο.
Τι σημαινει αυτοελεγχος?
Να μπορούμε να σκεφτόμαστε και να σχεδιάζουμε τι θα πουμε , τι θα γραψουμε και τι θα κανουμε ...
Quote:
γιατι να το κρυψω θεοφανια ? ειναι κακο να παιρνει καποιος τα φαρμακα που ρυθμιζουν την διαθεση του?Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Τι σημασια εχει αν εγω τα παιρνω για να μου ρυθμιζουν την αρτηριακη πιεση και εσυ η καποιος αλλος , ισως για να του μειωνουν τις κρισεις πανικου η αλλης μορφης αγχους?
ολα τα φαρμακα εχουν μια συγκεκριμενη δραση και γαιυτο μας τα δινουν οι θεραπευτες μας ...
Μονο που καμμια φορα ξεχναμε να τους ρωτησουμε αν ειναι αρκετα για να μας βοηθησουν να μπορουμε να επικοινωνησουμε με τους αλλους....
Το πιο πιθανο , ειναι να μας πουν οτι για να μπορεσουμε να επικοινωνησουμε με καποιον αλλο, πρεπει να ειμαστε εγκρατεις και να εχουμε αυτοελεγχο.
Τι σημαινει αυτοελεγχος?
Να μπορούμε να σκεφτόμαστε και να σχεδιάζουμε τι θα πουμε , τι θα γραψουμε και τι θα κανουμε ...
γιατί αν το έλεγες από την αρχή θα ξέραμε πως να σου φερθούμε και πως να αντιμετώπίσουμε αυτή την κατάσταση...
Εγώ λοιπόν που δεν παίρνω κανένα φάρμακο, που υποτίθεται πως ανήκω στους ψυχικά \"υγιείς\" ανθρώπους έχω να σου πω, αν υπήρχε έστω και μια περίπτωση να ήσουν ψυχολόγος, έπρεπε να σκίσεις το χαρτί που αν έχεις θα είναι από κανένα σεμινάριο ψυχολογίας στο οποίο προφανώς κοιμόσουν, γιατί άτομα εδώ μέσα που αντιμετωπίζουν ΕΦΙΑΛΤΗ με τα ψυχολογικά τους προβλήματα σε έστησαν στον τοίχο και σε ξεγύμνωσαν σε χρόνο ρεκόρ.
Αν έχεις το παραμικρό φιλότιμο πάνω σου-που πολύ αμφιβάλω-ζήτα συγνώμη για τις προσβολές σου στην κοινότητα, χαμήλωσε τους τόνους, εξέφρασε το πραγματικό σου πρόβλημα και τότε θα δεις τι σημαίνει φόρουμ υποστήριξης που απ\' ότι φαίνεται σαν λέξη και μόνο, (υποστήριξη), δεν έχεις πάρει και δεν έχεις προσφέρει ποτέ....
εδω κανεις λαθος κοπελα μου και δεν διαβασα το μηνυμα σου παρακατω απο αυτο γιατι πρεπει να συμφωνησουμε για να μην σταματησει ο διαλογος...Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Αυτό κανεις τις τελευταίες μέρες. Δεν είμαστε όμως υποχρεωμένοι ούτε να τους αποδεχτούμε, ούτε να τους σεβαστούμε, ούτε καν να τους υποστούμε αν δεν μας αρέσουν, γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες ψυχίατροι εδώ μέσα για να δεχόμαστε το μακρύ και το κοντό του καθενός. Είμαστε μια μικρογραφία τις κοινωνίας με τους δικούς της κανόνες αλληλοβοήθειας, που για κάποιο λόγο θέλεις να αλλάξεις επειδή δεν αρέσουν σε εσένα συγκεκριμένα.Quote:
Η αληθεια ειναι οτι θελω να επικοινωνησω με τους δικους μου ορους , αλλα δεν με αφηνετε....
Από τα άπειρα ενεργά μέλη του forum αυτού, η συντριπτική πλειοψηφία είτε σε αγνοεί είτε σε αντιπαθεί. Ο τρόπος σου, το ύφος σου, οι εκφράσεις σου, οι αοριστίες σου, κάτι τέλος πάντων αποκλειστικά ΔΙΚΟ ΣΟΥ σε έφερε σε αυτή την κατάσταση, γιατί δε γίνεται ένα ολόκληρο forum να αποφάσισε πως δεν αξίζει να ασχολείται μαζί σου η να σου δίνει σημασία για να σπάσει πλακα. Μήπως, στο παράδειγμα με τον ιερέα που μας ανέφερες, υποσυνείδητα να εννοούσες πως θα πρέπει εμείς στο forum να σου στερήσουμε την επικοινωνία μαζί μας, ώστε να μάθεις να την αποζητάς μονος σου κάνοντας τον αυτοέλεγχο και την αυτοκριτική σου ώστε, αντί να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου ορους, να μάθεις να αποδέχεσαι αυτούς της κοινωνίας του forum με τους οποιους άπειρα μέλη έχουν ήδη συμφωνήσει και αποδεχτεί, με άριστα αποτελέσματα; Γιατί ακριβώς επειδή είναι ένα δημόσιο forum, κανεις δεν είναι υποχρεωμένος να σε υποστεί, όμως σε αντίθεση με εσένα που δε θα λείψεις σε πολλούς αν αποχωρήσεις, ένας άνθρωπος που πραγματικά πάσχει και θα έρθει για βοήθεια, αν εισπράξει συμπεριφορά σαν τη δικη σου, οι επιπτώσεις μπορεί να είναι τραγικές. Όπως σε ένα group ατόμων στον κόσμο μακρυά από το internet, αν εισβάλει ένα νέο μέλος που προσπαθεί να αλλάξει τις ισορροπίες της παρέας για να ταιριάζουν στην προσωπικότητα του, θα γίνει αποδεκτης αδιαφορίας, κοροϊδίας η ακόμα και εκδίωξης, έτσι και εδώ έχεις ένα σωρό ανθρώπους -που φαντάσου, ΔΕΝ είναι απαραίτητα δεμένοι μεταξύ τους- που σου λένε, και θα το θέσω χωρίς σάλτσες και ευγένειες, ότι είσαι ενοχλητικός, στα όρια του ανεπιθύμητου.
Και επειδή σε ένα παλαιότερο σου post διάβασα πως τα γραφεις όλα αυτά για να αποφευχθούν περιπτώσεις σαν της Aφρουλας στο μέλλον, εδώ μπροστά σε όλους και δε με νοιάζει και αν φάω ban από τον admin, για εμενα είσαι ο,τι χειρότερο έχει να εκφράσει η ελληνική κοινωνία, και αλίμονο αν αποδειχθεί πως είσαι πράγματι ψυχολόγος.
Ντροπή σου να χρησιμοποιείς ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα ως μοχλό για να περάσεις τις δικες σου ιδέες και προοπτικές, όταν δεν ασχολήθηκες ούτε με ένα post όσο η Αφρούλα εξέφραζε τα προβλήματα της, δεν της είπες ούτε έναν καλο λόγο, ούτε μια συμβουλή πριν φτάσει στο σημείο που έφτασε, ούτε την καθησύχασες ούτε την υποστήριξες. Και μην ισχυριστείς πως δεν είχες δει τα θέματα της, ήταν πάνω πάνω στη λίστα των μηνυμάτων σχεδόν κάθε ώρα, ούτε ότι της έστειλες u2u γιατί ξέρουμε όλοι, και περισσότερο η ίδια, πως δεν είναι αλήθεια.
Έγραψες μονο στο θέμα που άρχισε ο \"αδερφός\" της αφού μπήκε η κοπέλα στο νοσοκομείο, και ακόμα και εκεί, εκτος από ένα post όπου προσπάθησες να εξηγήσεις μηχανισμούς άμυνας του αδερφού της, άρχισες να μιλάς για κράτος Πρόνοιας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας... Με λίγα λόγια άρχισες πάλι τις αερολογίες και τις πλατειάσεις, όπως σε ένα άλλο θέμα που μιλούσες για τις χασισοφυτείες της Κρήτης.
Αν είσαι ψυχολόγος όπως λες, ΕΠΕΛΕΞΕΣ να αγνοήσεις ένα κορίτσι που ζητούσε βοήθεια, και μετά έχεις το ΘΡΑΣΟΣ να χρησιμοποιείς την κατάσταση της για να ευαισθητοποίησης άτομα να ασχοληθούν με το δικό σου θέμα. Και αυτό σε κάνει ο,τι πιο γλοιώδες έχω συναντήσει ποτε σε άνθρωπο.
\"Αυτό κανεις τις τελευταίες μέρες. Δεν είμαστε όμως υποχρεωμένοι ούτε να τους αποδεχτούμε, ούτε να τους σεβαστούμε, ούτε καν να τους υποστούμε αν δεν μας αρέσουν\"
Η συμμετοχη καποιου σε αυτο το φορουμ ειναι προαιρετικη και οχι υποχρεωτικη σε ολα τα ποστ!
Αν δηλαδή κάποιος γράφει πράγματα που δεν συμφωνείς, δεν εισαι υποχρεωμενη να το κανεις γιατι τοτε δεν εχεις αυτοελεγχο και αθελα σου ισως δεν μπορεις να επικοινωνησεις με το συγκεκριμενο ατομο.Με καποια αλλα ισως.Εχεις παντα το δικαιωμα της επιλογης...
Δεν μπορεις ομως να αναγακσεις κανενα να συνομιλησει μαζι σου αν δεν τηρεις τους δικους του ορους συνομιλιας .
Αυτο σημαινει επικοινωνια.
Συνειδητή αναγκη για διάλογο για περισσότερους απο ένα συνομιλητές που καθοριζουν μονοι τους τους κανονες επικοινωνιας τους.
Οι δικοι μου ειναι σαφης και θα τους ξαναγραψω παλι για να τους διαβασεις
1. απαντα στο ποστ οποιος δεχεται τους κανονες επικοινωνας μου
2. οι κανόνες επικοινωνίας μου ειναι να διαβάζετε προσεχτικά και ήρεμα, τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας και να ξαναρωτάτε ήρεμα και χωρίς ύβρεις , προσβολές , μειωτικές για την προσωπικότητα μου εκτιμήσεις, γιατί τότε δεν μπορεί να συνεχιστεί ο διάλογος, λόγω του ότι είμαι άνθρωπος σαν και εσάς και εκνευρίζομαι που σημαινει ότι με παρασερνετε να μην τηρήσω ούτε εγώ τους κανόνες μου
3.για να υπάρχει διάλογος, πρέπει να ειναι σεβαστοί οι κανόνες επικοινωνιας
Ή ικανότητα της επικοινωνίας δεν αφορά μόνοτην ικανότητα να μεταβιβάζεις ένα μήνυμα με τους όρους που ο άλλος θέλει, είναι και να μπορείς να \"πάρεις το μήνυμα\" που σου στέλνουν οι άλλοι. Δεν φαίνεται να το καταφερνείς καλά αυτό. Για αυτό μη χαρακτηριζείς - έμμεσα - συνεχώς τους άλλους ανεπικοινωνητους και ως μη εχοντες αυτοέλεγχο. Προσπάθησε να δεις μήπως εσύ βάζεις φραγμούς στην επικοινωνία. Οι άλλοι δεν αντιδρούν απο το πουθενά όσο κι αν προσπαθείς να τους πείσεις για κάτι τέτοιο. Ακόμα κι αν θεωρεις τις απόψεις μας απόρροια της επιθετικότητας μας, σκέψου πως η \"επιθετικότητα\" δε προέρχεται απο μια αόριστη ενδοψυχική κατάσταση, είναι αντίδραση σε κάτι. Συνήθως σε μια άλλη επιθετική συμπεριφορά.Quote:
γιατι να το κρυψω θεοφανια ? ειναι κακο να παιρνει καποιος τα φαρμακα που ρυθμιζουν την διαθεση του?
Τι σημαινει αυτοελεγχος?
ευτυχώς για μένα, εμαθα για την αφρουλα απο μια καλη της φιλη εδω μεσα και μολις καταφερα να γραψω δυο αραδες προσπαθωντας να της σηκωσω λιγο το πεσμενο ηθικο με μια μικρη δοση αισοδοξιας , επεσε \"το χερι του θεου \" και εκλεισε το ποστ για λογους της κρισιμότητας της καταστασης...αυτα απλα για την αληθεια γιατι ειπαμε..στην εικονικη πραγαμτικοτητα εισαι οτι δηλωσης,,,,το ιδιο ισχυει και για το ιδιο το πειραματικο φορουμ μεχρι αποδειξης του αντιθετου...
θα σου έλεγα τα ίδια και από κοντά.μία συμβουλή επσκέψου σύντομα ψυχίατρο.έχεις φάει κόλλημα με τη λέξη επικοινωνία.Quote:
θα με ενδιεφερε να ακουσω την αποψη σου απο κοντα αλλα προς το παρον αρκουμαι να την δω γραμμενη σαν αποδειξη οσων ισχυριζομαι....Quote:
Originally posted by arktos
δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι.μπορεί να πάψει να έχει αυτό το υφάκι?αν είσαι ψυχολόγος πάνοςF16, ας σου περάσει από το μυαλό ότι κάποιος που πάσχει από διπολική, μπορεί να περνάει φάση μανίας.ξέρεις μέχρι που είναι ικανός να φτάσει?
πάλι ψέμματα...Quote:
ευτυχώς για μένα, εμαθα για την αφρουλα απο μια καλη της φιλη εδω μεσα και μολις καταφερα να γραψω δυο αραδες προσπαθωντας να της σηκωσω λιγο το πεσμενο ηθικο με μια μικρη δοση αισοδοξιας , επεσε \"το χερι του θεου \" και εκλεισε το ποστ για λογους της κρισιμότητας της καταστασης...αυτα απλα για την αληθεια γιατι ειπαμε..στην εικονικη πραγαμτικοτητα εισαι οτι δηλωσης,,,,το ιδιο ισχυει και για το ιδιο το πειραματικο φορουμ μεχρι αποδειξης του αντιθετου...
επειδή εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τι συνέβη στην αφρούλα και αν μίλησες με καμιά φίλη της και αν έχει φίλες εδώ μέσα, κόφτο εδώ αυτό το θέμα και μην ανακατεύεις την κοπέλα που περνάει τόσο δύσκολα.
ΚΑι θα παρακαλέσω και τα υπόλοιπα μέλη, (αν και δεν νομίζω πως χρειάζεται), να μην αναπτύξουμε καμιά συζήτηση για την αφρούλα όσο και να μας προκαλέσει ο \"επιστήμονας\".