Απο οσο ειδα απο τις προηγουμενες εξεταστικες μου φαινονται ολα παλουκια :p
Eυτυχως που εχει και θεωρητικες ερωτησεις....
Printable View
Απο οσο ειδα απο τις προηγουμενες εξεταστικες μου φαινονται ολα παλουκια :p
Eυτυχως που εχει και θεωρητικες ερωτησεις....
Παιδια μου φτιαξατε απιστευτα το κεφι,παω μια τσαρκα εξω να κοψω κινηση...τα λεμε.
mariap μεταπτυχιακό κάνω..και είμαι προς το τέλος!
Άντε να τελειώνω!Δουλειά-διάβασμα, εργασίες..ευτυχώς δεν έχω και παιδιά να θρέψω:Ρ
Ωραιές είναι οι σπουδές στο εαπ, πιο προσεγμένες θα έλεγα, καλύτερη αντιμετώπιση, ωραίο διδακτικό υλικό, αλλά.. πολύ χρονοβόρες!
Κeep τα λεφτά δε νομίζω ότι είναι πολλά, σε σχέση πάντα με το να πήγαινες σε μία άλλη πόλη να σπουδάσεις (ενοίκια κλπ) και πολλές φορές μη έχοντας την πολυτέλεια του χρόνου να πιάσεις και καμια δουλειά παράλληλα.
Και για να μην ξεφύγω και από το θέμα σου...ο συγκεκριμένος τρόπος σπουδών (από απόσταση) ευνοεί και την ανάγκη που έχεις αυτό τον καιρό για απομόνωση :Ρ
Aντε καλη βολτα , πιες και τιποτα και για μας :)
iberis δεν ειναι ολα τοσο ροδινα ομως.. επειδη ειναι σπουδες εξ αποστασεων δεν εχεις τοσο πολυ βοηθεια οσο το να σπουδαζεις κανονικα.
mariap σίγουρα η εκπαίδευση από απόσταση έχει κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες.
Αλλά όταν ξεκινήσεις με το καλό, θα δεις ότι το διδακτικό υλικό (τα βιβλία κυρίως) είναι έτσι προσαρμοσμένο ώστε να υποκαθιστά τον ρόλο του καθηγητή.
Έχεις βέβαια πάντα την δυνατότητα να επικοινωνείς με τον καθηγητή σου, τηλεφωνικώς ή με mail, οπότε θα δεις ότι και οι όποιες δυσκολίες θα συναντήσεις θα ξεπεραστούν.
Σε καταλαβαίνω, έτσι σκεφτόμουν κι εγώ αρχικά.
Θα δεις όμως που όλα θα πάνε καλά! Καλή αρχή να έχεις!
iberis ευχαριστω μου ανεβασες το ηθικο :)
Περιμενω και αυτο τον καιρο να μου ερθουν και τα βιβλια , για να αρχισω διαβασμα.. .πιστευω δεν θα ειναι πολυ δυσκολα !!
Σχετικα με το θεμα μας...μου εχει περασει η εξης σκεψη απο το μυαλο.
Μηπως προκειται για διαφορετικη προσεγγιση των πραγματων που κανω αθελα μου?
Εξηγω.
Μια ζωη...τουλαχιστον απο τοτε που αρωστησα και αρχισα να ξανακοινωνικοποιουμε απο την αρχη με ενοιαζε υπερβολικα η γνωμη των αλλων.
Μηπως προσπαθω να καταπολεμησω το συγκεκριμενο?
Και το κανω φτανοντας στα ακρα δηλαδη της απομονωσης?
Το βλεπω οτι δεν ειναι λυση...λυση ειναι η περαιτερω κοινωνικοποιηση και οχι οσοι πιστοι προσελθετε,αλλα δεν ξερω.
Ετσι μου βγαινει παντως αυτη την περιοδο,λεω να το ακολουθησω και να μην ζοριζω υπερβολικα τον εαυτο μου.
Αλλωστε ειμαι σε διακοπες!!!! που σημαινει κανω οτι γουσταρω:p
΄λύση΄ για μένα keep είναι να κάνεις αυτό που νιώθεις ότι έχεις ανάγκη.Αυτό που κάνεις δλδ.Δεν υπάρχει σωστό και λάθος αλλά ζωή που καλό είναι να τη ζούμε όπως νιώθουμε ότι θέλουμε και μας αρέσει.Quote:
Originally posted by keep_walking
Το βλεπω οτι δεν ειναι λυση...λυση ειναι η περαιτερω κοινωνικοποιηση και οχι οσοι πιστοι προσελθετε,αλλα δεν ξερω.
Ετσι μου βγαινει παντως αυτη την περιοδο,λεω να το ακολουθησω και να μην ζοριζω υπερβολικα τον εαυτο μου.
Αλλωστε ειμαι σε διακοπες!!!! που σημαινει κανω οτι γουσταρω:p
Το κακό είναι όταν κάνουμε κάτι και δε μας αρέσει,αφού σ΄αρέσει είσαι τυχερός....μην αναρρωτιέσαι απλά επειδή είναι περίεργο.
Και μένα μου τυχε αυτό που λες.
Πολλές φάσεις απομόνωσης.Και καταναγκαστική,να μη μου αρέσει αλλα να την λούζομαι αλλά και να την κυνηγάω και να την απολαμβάνω.Ας πούμε στην 2η περίπτωση που είσαι κ συ τώρα το είδα σα διακοπές με τον εαυτό μου...σε ένα μέρος ολομόναχη!Κάνω ότι θέλω ανα πάσα στιγμή ασχολούμαι με μοναχικά πράγματα,πράγματα που θα μπορούσα να κάνω μόνο με μένα π.χ. ζωγραφική(κ ας κάνω καλικατζούρες..),ημερολόγια-σκέψεις,βόλτες όπου ήθελα κ.λ.π.Εμένα μ΄αρέσει αυτή η φάση όταν μου΄ρχεται....
Ευχαριστω Arsi ετσι νομιζω και εγω.
Σκεφτομαι μερικες φορες μηπως ομως με το να επιζητας παρεα και κοινονικοποιηση,μπορει να σε φερνει σε δυσκολες φασεις...να σε ζοριζει ψυχικα,αλλα αργοτερα δρεπεις πραγματικα αξιολογους καρπους.
Και νομιζω οτι ετσι ειναι.
Σιγουρα ομως ειμαι σε διακοπες και οφειλω στον εαυτο μου την μεγιστη χαλαρωση:)
Δεν ξέρω γμτ έχεις δίκιο,αλλά πιστεύω το αναγνωρίζεις αυτό.Π.χ.για μένα απ\'το φόβο μου για τους ανθρώπους κάποιες φάσεις την έβλεπα σα λύτρωση την απομόνωση και τότε ίσως μιλάμε για αναγκαστική απομόνωση αλλά η απομόνωση επιλογής για μένα είναι απ\'τις καλύτερες φάσεις.Βασικά έχει πολλά πρόσωπα η απομόνωση(χεχεχε μεταπτυχιακό στο θέμα...).Άλλη περίπτωση κι αυτό που λες ΄πολεμάω τη γνώμη των άλλων΄ και είμαι τετ α τετ με τον εαυτό μου,επίσης ξαναπροσδιορίζω το περιβάλλον μου και αναγκαστικά πρέπει να βγω λίγο έξω απ\'αυτό (αλλάζω φάση δλδ)κ.λ.π.
Αλλά μέσα σ\'όλες αυτές υπάρχει και η γ@@@@η,διακοπές με τον εαυτό μου!κάνω ότι μου γουστάρει ανα πάσα στιγμή!που σημαίνει αμα μου τη δώσει κοινωνικοποιούμαι κιόλας μέσ΄την απομόνωση μου!άμα μου τη δώσει κοιμάμαι 20 ώρες την ημέρα,κάνω ότι θέλω!!!!καλές διακοπές keep!!!!
χεχεχε καλες διακοπες εχω 20 ημερουλες να φαω:)
No money αλλα μου φιανεται θα περασω καλα...λιγο φορουμ...λιγο εξω...λιγο μελετη σε διαφορα θεματα γιοα καποιους στοχους που εχω βαλει,και δεν το κανω σαν αγγαρεια...μια χαρα:)
Κ γω στο χωριό μου είμαι από χθες,μια απ\'τα ίδια κανένα 20ήμερο....
Πήρα ένα βιβλίο μαζί μου,το λαπ τοπ 30 πακέτα τσιγάρα(είναι σε βουνό κ δεν έχει μαγαζιά) και ότι μου΄ρχεται θα κάνω μέσ\'τα λαγκάδια....ας χαλαρώσουμε λοιπόν όλοι μας!!!!!!!!
καλές διακοπές επί ευκαιρίας σε όλους παιδιά!
Καλες διακοπες οσοι φευγετε... σας ζηλευω .. καντε και κανα μπανακι για μενα :)
καλες διακοπες keep και arsi!!!!
για μενα τελειωσαν οι διακοπες στο νησι,αλλα το καλο ειναι οτι μενω στην αθηνα κοντα στην παραλια και ετσι συνεχιζω τα μπανακια μου.;)
Quote:
Originally posted by Arsi
Κ γω στο χωριό μου είμαι από χθες,μια απ\'τα ίδια κανένα 20ήμερο....
Πήρα ένα βιβλίο μαζί μου,το λαπ τοπ 30 πακέτα τσιγάρα(είναι σε βουνό κ δεν έχει μαγαζιά) και ότι μου΄ρχεται θα κάνω μέσ\'τα λαγκάδια....ας χαλαρώσουμε λοιπόν όλοι μας!!!!!!!!
καλές διακοπές επί ευκαιρίας σε όλους παιδιά!
arsi πανε στα βουνα να μαζεψεις χοχκλιους(σαλιγκαρια) και κλεψε και απο κανενα μπαξε κανενα φρεσκο αγγουρακι.μιαμ μιαμ