Διαισθάνομαι επίσης οτι έχεις σκαλώσει τόσο πολύ λόγω εμφάνισης με τη συγκεκριμένη (σαν μοντέλο, 10αρι σε εμφάνιση, τέλεια χωρίς ατέλεια) κριτήριο πολύ επιφανειακό για να δικαιολογείς και να δέχεσαι τα πάντα.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν οτι τα λάθος κριτήρια χαρακτηρισμών και ανάλυσης ατόμων είναι λάθος.
Αντιλαμβάνεσαι κι εσύ όπως μας μεταφέρεις ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιο πρόβλημα, απλά για τους δικούς της λόγους δεν θέλει η κοπέλα, τι να κάνουμε τώρα?
Στις ενήλικες ερωτικές σχέσεις δεν βάζεις χρονόμετρο πότε θα κάνετε σεξ για να έχει ''αξία'' η σχέση και να είναι ''σοβαρή'', λες και σχέσεις που ξεκίνησαν με σεξ αμέσως δεν ήταν σοβαρές και δεν προχώρησαν ή σχέσεις που άργησε το σεξ ήταν happily ever after.
Εξηγήσου όμορφα κι ωραία να μην νιώθεις και μαλάκας (αν και τα τραβάει κι εσένα ο οργανισμός σου ) και move on σε κοπέλες που ίσως δεν είναι σαν μοντέλα αλλά ξέρουν τι θέλουν και δεν χρησιμοποιούν τους ανθρώπους για να λύσουν τα θέματά τους.
Εκτός αν θες να παραμείνεις η παρηγορήτρα της για τους προηγούμενους και να ελπίζεις σε συνέχιση της κατάστασης επειδή είναι σαν μοντέλο και σου στέλνει όταν βγαίνει με τις φίλες της.
Edit γιατί δεν είμαστε εδώ να σου λέμε αυτά επειδή ζηλεύουμε την ευτυχία σας ή την συγκεκριμένη κοπέλα ή θεωρούμε οτι οι ερωτικές σχέσεις είναι μόνο σεξ και τίποτα άλλο, σε καμια περίπτωση. Αλλά είναι ΚΑΙ ΣΕΞ, κυρίως στην αρχή είναι μόνο αυτό και δεν θεωρείται κριτήριο για τη συνέχιση ή μη καταστάσεων ούτε σεξουαλικά ωφέλη και λοιπές μαλακίες.
Δεν φορτώνεις σε έναν άνθρωπο από το πρώτο λεπτό τα προηγούμενα λάθη και ψυχολογικά σου ούτε αναζητάς εγγυήσεις με αντάλλαγμα το σεξ, είναι χειριστικό και να μου επιτραπει και παθολογικό.
Έχεις σκεφτεί οτι ΜΠΟΡΕΙ να χρησιμοποιεί την ομορφιά της και το πόσο τη θες για να σε φέρει εκεί που θέλει, κάτι που δεν κατάφερε με τους προηγούμενους? Κι επισης τι θα πει έχω καει απο τους προηγούμενους? Θεωρεί δηλαδή οτι δεν πήγαν καλά τα πράγματα με αυτους επειδή κάνανε σεξ και τώρα που δεν θα κανετε εσείς σεξ θα πάνε όλα ρολόι? WTF?
Το ''δεν θέλω να σε χάσω'' μου ακούγεται αστείο και ύποπτο, να σε χάσει από τι, τη ρώτησες? Από ασφάλεια, από εγγυητή συναισθημάτων, από τι?
Είναι λάθος το σκεπτικό και των 2 για τις έννοιες ''σοβαρή σχέση'', εμπιστοσύνη, νοιάξιμο, ''σοβαρή γυναίκα για σχέση'' κλπ, μπάζει από παντού και δεν θα έχει καλό τέλος.
Think on it και μην θαμπώνεσαι από την ομορφιά!