Ποιος είναι ο μακρόπουλο;;;;;
...
\'\'σου δίνω πίσω σου δίνω πίσω την αγάπη που μου χάρισες
δώσε μου πίσω τη ζωή μου και ξοφλάμε\"
...
Printable View
Ποιος είναι ο μακρόπουλο;;;;;
...
\'\'σου δίνω πίσω σου δίνω πίσω την αγάπη που μου χάρισες
δώσε μου πίσω τη ζωή μου και ξοφλάμε\"
...
..ego pali exo to allo problima... opote akoyo zontanh moysiki... oso xazo ki an sas fanei... sigkinoyme toooso poli apo tn omorfia oloy aftoy poy akoyo... poy mpigo na klamata,.. erxonte kai oi anamnisis.. h katathlipsi.. ta apothimena.. oi epithimies.. kai fisika to sinaisthima..h magiki atmosfera poy iparxei ....poy ksafnika mporo na arxiso na kleo me anafilita.... kai ine poli xazo ekeini thn ora... giati kleo epeidi basika niotho poli omorfa... magika.... fantastite ixa paei ston papakonstantinoy zontano se skini...kai to ti anafilito epese den fantazeste.....gelaga kai eklega taytoxrona.... ksero pos ine xazo... den to elegxo omos... me aggizei para poli i moysiki... :p
Ποιος είναι ο μακρόπουλος??
καλά δεν χάνεις κ τίποτα....
καλα δεν ξερετε τον μακροπουλο?και ποιον ξερετε?\"ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης\"αυτος ειναι...πως περασατε το πασχα?εγω πηρα 2-3 κιλα σιγουρα!!!βαρεθηκα να τρωω και να πινω!!!
..εγω χωρισα... υστερα απο 6 μηνεσ... (θα σας πω καποια στιγμη... θελω πολυ..)
..τελειωσαν οι αντοχες μας... εκεινοσ δεν καταλαβαινε.. ..δεν ειχε ισωσ το κουραγιο και την δυναμη να καταλαβει....
..κι εγω κουραστικα να στεναχωριεμαι...με το καθε τι ...να μην με δεχεται οπως ειμαι... να τον βλεπω να φευγει.. και να νιωθω ολο και πιο μονη κοντα του σιγα σιγα... .. να εχω συνεχως αγχοσ... συν το αγχος πως τον φορτωνω συνεχως με τις ανησυχιες και τις θλυψεις μου... και δεν το αντεχει..και πανω απ ολα δεν το θελει....
ολα τελειωσαν με μια κριση καταθλιψης που ειχα..μαζι με υποθερμια... αλλα ολα καλα ..μην ανησυχειτε..:):)
..επισεισ ..απο χθεσ το βραδυ ξεκινισα να παιρνω αντικαταθλιπτικα... πρωτη φωρα ...(ημουν πολυ ανησυχη το βραδυ δεν μπρορουσα να κοιμηθω)...
...εβαψα εξω απο το σπιτι μου ενα φραχτακι λευκο... επιτελουσ... το ειχα πολυ καιρο στο προγραμμα...
...εφτιαξα μια μεγαλη λιστα με τα πραγματα που θελω να κανει η Αντουλα (εγω).. τωρα που θα εχει πιο πολυ χρονο για τον εαυτο της.. (για να μην στεναχωριεμαι...παρα πολυ....)
..εφερα το αγιο φωτακι στο σπιτακι μου...
..βοσκισα κλασικα την Κυριακη..μια και ειμαι βεντζετεριαν :P
..και μου λειψατε...
..υσιχα και απλα περασα δηλαδη... αυτεσ τισ ημερεσ...
εσεισ καλοι μου;
αααααα.... Δαναη δες το « Αμαντεους » ..το εργο... εγω πραγματικα το ερωτευτικα το εργο..και την μουσικη του...
με αγαπη Αdzik
..δεν ξερω...
Adzik μου ειναι δυσκολα αλλα θα τα καταφερεις να το ξεπερασεις.Σκεψου οτι θα εχεις πιο πολυ χρονο για τον ευατο σου,να κανεις πραγματα που ισως με τη σχεση σου ειχες αφησει πισω και γενικα να προσπαθησεις να κανεις οτι καλυτερο για σενα!!
Αντωνη μου τι κανεις?
Φιλακια!!
μια χαρα ειμαι νικη μου εσυ?adzik ειναι δυσκολο αυτο που περνας...ολοι το εχουμε περασει αλλα μετα το εχουμε ξεχασει...αυτο που θα σου πω ειναι κατι πολυ απλο ...ασε τον χρονο να σε γιατρεψει...ακομα και τα αντικαταθλιπτηκα θελουν τον χρονο τους για να ενεργησουν...ποσο μαλλον εσυ...ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!!!τον πιασατε τον μα ι βρε? κ α λ ο μ η ν α να εχουμε!!!
Και εγω καλυτερα ειμαι..Καλο μηνα!Φιλακια!!
δειτε την σελιδα www.psychiatry24x7.com να βρειτε οτι θελετε γυρω απο φαρμακα θεματα και οτι αφορα την ψυχιατρικη.
..εσυ Αντωνη μου πως εισαι αυτον τον καιρο?.... ελπιζω πολυ καλα... σε φιλω γλυκα.Adzik
Ειναι πολυ ενδιαφερον site.:)
Είναι πολύ ενδιαφέρον
ευχαριστούμε Αντώνη!!!!!!!!!!
τιποτα παιδια μου...οτι μπορουμε κανουμε...οτι καινουριο μαθαινουμε κατευθειαν το λεμε και στους αλλους για να ενημερωνωνται και αυτοι ετσι δεν παει?