Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by weird
Πάνω σε αυτό, θα ήθελα να σου πώ φύση οτι, παρά την εμφανέστατη επικοινωνιακή δυσκολία του Πάνου, είπε κι αυτός με τη σειρά του βαρύτατα λόγια, έχοντας μάλιστα δηλώσει ειδικός του χωρου, πράγμα που ερέθισε ακόμη περισσότερο.
Προσωπικά στεκομαι πιο πολύ σε όσα έχω ήδη επισημάνει ( αντιδρούμε στην επίθεση με επιθεση και γιατί? Μήπως έχουμε κι εμείς κάτι σε ένταση μέσα μας?Πέφτουμε στο ίδιο επίπεδο?)
και όχι στο γιατί εκδιώχθηκε εμμέσως απο τον χώρο αυτό ή στο αν είναι θύμα.
Το είπα απο την αρχή, μπορεί να επιτέλεσε εύκολο στόχο με όλα όσα είχε δηλώσει αλλά και με την επικοινωνιακή του δυσκολία ( ώρες ώρες ήταν λες και μίλαγε ρομπότ), και εννοώ εύκολο στόχο γιατί δεν μπορούσε να κάνει απόλυτα κατανοητό τον εαυτό του, αλλά και πάλι θυμα λόγω της διαφορετικότητάς του, δεν θα τον έλεγα.
Ούτε θα χαρακτήριζα τους λοιπούς θύτες.
Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι επικροτώ κιόλας το ότι ακολούθησε.
Καλή μου weird οι καιροί είναι δύσκολοι....
Ο πάνος ερέθισε όπως λες και είχε κακή επικοινωνία.
Εγώ πώς ερέθισα και γίνεται τσαμπουκάς στο θέμα μου?
Κατονόμασα κάποιον ή επιτέθηκα σε κάποιον? Ακόμα και τα σκόρπια σχόλια των συμφορουμιτών που παρέθεσα, τα παρέθεσα χωρίς να κατονομάσω κανέναν.
Μπήκα στον κόπο και τα έγραψα, χωρίς να κάνω την εύκολη λύση που ήταν το quote, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Φυσικά είναι ρητορική ερώτηση. Δεν περιμένω να μου απαντήσεις ούτε εσύ ούτε κανείς γιατί τα λόγια μένουν....
Είναι ακριβώς εδώ από πάνω.....
Εχω δώσει ποτέ δικαίωμα να μου λένε ότι δεν έχω τι να κάνω και ξύνομαι?
Πιστεύεις ότι δεν είναι προσβλητικό και αιτία για καυγά αυτό και μόνο?
Η να αποκαλούν το θέμα μου άκυρο?
Η να μου λένε ότι έχω πλάκα?
Η να μου λένε ότι είμαι για τη χώρα του Γκούφη?
Η να ειρωνεύονται την αγωνία μου σαν πολίτη και σαν μητέρας για το bullying, αποκαλώντας το θέμα που άνοιξα \"πόνημα μπούλιγκ\"....
Η να λένε ότι το θέμα είναι λειωμένη καραμέλα?
Αν αυτό γίνεται επίσης για την προστασία του φόρουμ από τον άλλο εχθρό που λέγεται Nature, τότε το bullying, πράγματι καλά πάει.
Και το θέμα μου δεν φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΥΡΟ.....