καλά κρασιά
Printable View
καλά κρασιά
θα σου λυσω την απορια για την συνεχεια...Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by πανος12345
η δικη μου εμμονη ειναι η επικοινωνια....σημερα η επικοινωνια ειναι η πιο σημαντικη δραστηριοτητα σε ολο τον πλανητη και οχι μονο στο ινετρνετ...
υποψιαζομαι οτι στερείσαι ερεθισματων για να επικοινωνησεις στο ευρυτερο χωρο που ζεις καθημερινα και εχεις ριξει βαρος σε οτι κινειται και αναπνεει στο διαδυκτιο.
Θα δειξει αν εχω λαθος....
το διαδικτυο ξεκινησε απο τις αναγκες του αμερικανικου στρατου να ρυθμιζουν ηλεκτρονικα τις βολες των οπλικων τους συστηματων....
ομως σημερα ειναι ο χωρος διατριβης και εργασιας πολλων ειδοκοτητων περα απο τους \'κατασκευαστες του\" που ειναι οι μηχανικοι της πληροφορικης ...
στον τομεα μου δηλαδη τις κοινωνικες επιστημες ενας ανθρωπος ο Σκινερ , πολυ πριν υλοποιησουν οι αμερικανοι τις ιδεες του ειχε μιλησει για τις μηχανες αυτοδιδαχης.....
αυτο με εφερε σε αυτο το πεδιο δρασης ....
η δυνατοτητα να συμμετασχω στην ομορφη περιπετεια των κοινωνικων υπηρεσιων στην χρηση της επικοινωνιας μεσω ιντερνετ για την διορθωση οσων κακων συμβαινουν στον εξω κοσμο.....μεσω επικοινωνιας χωρις συνορα...
το μεγαλυτερο σχολειο του πλανητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι το κανει σημερα να πουλαει βιαγκρα και να γινεται χωρς υποκλοπης ατομικων δεδομενων ειναι αυτα που στεκονται απεναντι μου.....
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιι.Αμερικαν� �κός στρατός βιάγκρα όλα ταιριάζουν.Γράψου σε φόρουμ για γνωριμίες που το πας που το φέρνεις στο σεξ καταλήγεις.Αλλο είναι το πρόβλημα Κρινο
ηθελα να το πω εδω και ωρα αλλα καλυτερα που το ειδες μονος σου...εγω παντως θα πω καληνυχτα προς το παρονQuote:
παρακαλεισθε να συνεχισουμε την οποια συζητηση σε αλλο θρεντ και οχι στο συγκεκριμενο,
γιατι ηδη εχουμε παρεκλεινει του θεματος εδω και ωρα.
Mιμι εγω θα σου προτεινα αν ειναι οριστικος ο χωρισμος σας, αν μπορουσες να αλλαξεις και δουλεια...
Αλλιως ειναι σαν να τριβεις το μαχαιρι στη πληγη καθε μερα, γιατι ακομα ειναι μια ανοιχτη πληγη ο χωρισμος σας. Και οσο τον βλεπεις δεν θα τον ξεπερνας. Ολα αυτα βεβαια αν ειναι οριστικος ο χωρισμος σας, αλλα αν τον αγαπας ακομα, και βλεπεις πως ο αλλος δεν κανει το πρωτο βημα καντο εσυ, και τολμησε...
Καλυτερα να μετανοιωνεις για κατι που εκανες , παρα για κατι που δεν εκανες.
Ξέρεις που κολλάω Μαρία?Quote:
Originally posted by mariap
Mιμι εγω θα σου προτεινα αν ειναι οριστικος ο χωρισμος σας, αν μπορουσες να αλλαξεις και δουλεια...
Αλλιως ειναι σαν να τριβεις το μαχαιρι στη πληγη καθε μερα, γιατι ακομα ειναι μια ανοιχτη πληγη ο χωρισμος σας. Και οσο τον βλεπεις δεν θα τον ξεπερνας. Ολα αυτα βεβαια αν ειναι οριστικος ο χωρισμος σας, αλλα αν τον αγαπας ακομα, και βλεπεις πως ο αλλος δεν κανει το πρωτο βημα καντο εσυ, και τολμησε...
όχι στο να ρίξω τον εγωισμό μου και να κάνω την πρώτη κίνηση. Κολλάω στο αν είναι ώριμη η κίνηση μου, στο αν επιμένω χωρίς να έχω μάθει από τα λάθη μου. Στο αν για άλλη μία φορά υποστηρίζω το συναίσθημα και όχι τη λογική.
πως θα μαθεις απο τα λαθη σου?
Εννοείς να το παλέψω? Να μιλήσω? Να ανοιχτώ? Να προσπαθήσω να γίνω καλύτερη?Quote:
Γιατί αυτό μου το είχε στερήσει η σχέση μου... Ένιωθα ότι πέρναγε ο καιρός και γινόμουνα πιο μίζερη, πιο καχύποπτη, πιο ανασφαλής και πολλά άλλα... Όχι πάντως αυτό που ήθελα για μένα.
Να κάνω μία ύστατη προσπάθεια?
νομιζω οτι σωστα κολλας σε αυτα Μιμη....Quote:
Originally posted by Mimi82
όχι στο να ρίξω τον εγωισμό μου και να κάνω την πρώτη κίνηση. Κολλάω στο αν είναι ώριμη η κίνηση μου, στο αν επιμένω χωρίς να έχω μάθει από τα λάθη μου. Στο αν για άλλη μία φορά υποστηρίζω το συναίσθημα και όχι τη λογική.
ΑΝ εσυ εχεις πεισθει οτι η ιστορια αυτη αξιζει αλλη μια ευκαιρια, ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑς, ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙς ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΚΕΝΟς ΟΤΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ παραδεχεστε τα λαθη σας και θα κανετε κατι για να μην επαναληφθουν..
δεν θα ηταν καλο πιστευω να γινει μια επανενωση στα μουγγα, με καποιο τρυφερο επεισοδιο για παραδειγμα και σε λιγο καιρο να επαναληφθουν τα ιδια.
το γεγονος ομως οτι και ο πρωην σο δεν κανει καποιο βημα, εμενα μου δειχνει οτι η δεν ειναι σιγουρος οτι το θελει, η θα το εκανε ανευ ορων, δλδ στην ουσια με τους δικους του ορους...
Ουσιαστικά πιστεύω ότι και οι δύο είμαστε στη φάση. Ότι δλδ φοβόμαστε ότι θα γίνουν τα ίδια...Quote:
Originally posted by Remedy
νομιζω οτι σωστα κολλας σε αυτα Μιμη....Quote:
ΑΝ εσυ εχεις πεισθει οτι η ιστορια αυτη αξιζει αλλη μια ευκαιρια, ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑς, ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙς ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΚΕΝΟς ΟΤΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ παραδεχεστε τα λαθη σας και θα κανετε κατι για να μην επαναληφθουν..
δεν θα ηταν καλο πιστευω να γινει μια επανενωση στα μουγγα, με καποιο τρυφερο επεισοδιο για παραδειγμα και σε λιγο καιρο να επαναληφθουν τα ιδια.
το γεγονος ομως οτι και ο πρωην σο δεν κανει καποιο βημα, εμενα μου δειχνει οτι η δεν ειναι σιγουρος οτι το θελει, η θα το εκανε ανευ ορων, δλδ στην ουσια με τους δικους του ορους...
μιλησες για ψεματα...
τι ψεματα ηταν αυτα?
οτι θα ειναι στο γραφειο ενω ηταν για μπυρες με τους φιλους του, η υποψιαζεσαι οτι σε απατουσε?
πηγαινε να αγορασεις το \"listen to your hard\"φιλεναδα...Quote:
Εννοείς να το παλέψω? Να μιλήσω? Να ανοιχτώ? Να προσπαθήσω να γίνω καλύτερη?Quote:
Γιατί αυτό μου το είχε στερήσει η σχέση μου... Ένιωθα ότι πέρναγε ο καιρός και γινόμουνα πιο μίζερη, πιο καχύποπτη, πιο ανασφαλής και πολλά άλλα... Όχι πάντως αυτό που ήθελα για μένα.
Να κάνω μία ύστατη προσπάθεια?
δεν θα σου πει ο κρινος τι θα κανεις ουτε εγω φυσικα...
εσυ μονο να ξερεις αυτο που λεει ο λαος μας
οπου εστρωσες θα κοιμηθεις..
αν εβαλες σλιπινγκ μπαγκ , δοκιμασε και κανενα μυρωδατο σεντονι.... δικη σου η ζωη και δικη σου αποκλειστικα η επιλογη
ομως απο αυτα που γραφεις σε διαβεβαιωνω οτι κρεμεσαι απο τα χειλη του..αν σου λεει κατι βεβαια αυτο...
Όχι ότι με απατούσε.Quote:
Originally posted by Remedy
μιλησες για ψεματα...
τι ψεματα ηταν αυτα?
οτι θα ειναι στο γραφειο ενω ηταν για μπυρες με τους φιλους του, η υποψιαζεσαι οτι σε απατουσε?
Έλεγε ψέμματα από το πιο αστείο μέχρι το πιο σοβαρό. Όπως περιστατικά απο τη ζωή του που μετά από λιγο καιρό δεν τα θυμότανε και τα ξαναέλεγε πιο ξεφούσκωτα.
Ή για την σχέση μας, χωρίς να του το ζητάω έλεγε μεγάλα λόγια και εγώ στράβωνα όταν πέρναγε οκαιρός και καταλάβαινα ότι ήταν μόνο λόγια (και δεν εννοώ για γάμους κ αρραβώνες!!!-καμία σχέση!)
Πίστεψε με Πάνο το ξέρω ότι κρέμομαι...
Πάλι σήμερα τα ξημερώματα μου έστειλε μήνυμα. (Έχει γενέθλια ο ανιψιός μου).
Άκρως τυπικό βέβαια. (Το μόνο που με ρώτησε είναι τι κάνει το σκυλάκι μου!).
Αλλά μπορώ να φύγω. Μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου. Αμφιταλαντεύομαι όμως γιατί σημαίνει πολλά αυτός ο άντρας για μένα.