melene
την αγωγη που κανω 1 xanax 0.5 kai 1 seroxat
Printable View
melene
την αγωγη που κανω 1 xanax 0.5 kai 1 seroxat
Emmi κάνεις κάποια ψυχοθεραπεία?
τωρα οχι
εκανα ειμουν καλα και τα παρατουσα τωρα εχω σκοπο να ξανα ξεκινησω αλλα πρεπει να βρω την δυναμη να βγω εξω να παω
ta seroxat ποσο καιρο τα παιρνεις?σε βοηθαν?δε χασμουριεσαι?δεν κοιμασαι ολη μερα?
Γιατί τα παρατούσες?Quote:
Originally posted by ΕΜΜΥ
εκανα ειμουν καλα και τα παρατουσα τωρα εχω σκοπο να ξανα ξεκινησω αλλα πρεπει να βρω την δυναμη να βγω εξω να παω
Γιατί έφευγες απο κάτι που σε βοηθούσε?
Υπάρχουν και θεραπευτές που μπορούν να έρθουν στον χώρο σου αν έχεις θέμα αγοραφοβίας.
ναι εχω τασεις υπερβολικου υπνου περιπου 2 μηνες
weird
εφευγα γιατι ενοιωθα καλα η δεν ειχα την δυναμη να ντυθω να παω
καλο ξημερωμα και ευχομαι ολοι μας να ξυπνησουμε με μια νεα διαθεση ...
ο πονος της ψυχης μου ειναι αβασταχτος.ποτ θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο για μας?????????????????δεν υπαεχει τιποτα που να μπορει να μας βοηθησει να το ξεπερασουμε και να απαλλαχθουμε απ αυτο?????????????αν οχι στη ελλαδα καπου εξω ξερει κανεις?δεν την παλευω ΘΕΛΩ ΝΑ Ζ Η Σ Ω
κουράγιο κοριτσάκι. Άφησέ το κι αυτό θα φύγει. Κουράγιο τίποτε άλλο. Είναι μέρες, είναι ώρες που όλα ένα βουνό αξεπέραστο μοιάζουν. Κι έρχονται μικρές απηροελάχιστες στιγμές που αρκούν για να ξεχαστούν οι πόνοι της ψυχής. Ζήσε γι\'αυτές τις στιγμές. Αξίζουν
μα πως αφου ξερω οτι σε λιγο αυτες οι απειροελαχιστες στιγμες σε λιγο παλι θα ειναι ενα αξεπεραστω βουνο πωσ με τι ψυχη να ξεχαστω και να τις ζησω?
Μη με ρωτάς και εγώ δεν ξέρω πως να βγω από τον πάτο. Δεν ξέρω και κολύμπι. Αλλά λέω πανσέληνος είναι θα περάσει το αύριο και θα ζήσω κι αυτό το φεγγάρι. Κάνω κουράγιο δυό μερούλες κλαίγοντας οικτίροντας τον εαυτό μου και μετά άλλο βουνό. Και περιμένω με την ψυχή κομμάτια τις στιγμές. Μα λέω αξίζει η αυριανή μέρα. Κάτι θα δω , θα μάθω, θα ακούσω έναν ψίθυρο αρεστό, ένα τραγούδι όμορφο και θα πάρω ανάσες μέχρι το βυθό.
Εμυ, το να φεύγεις, όταν νιώθεις καλά, βλέπεις οτι δεν σε εξασφαλίζει.Quote:
Originally posted by ΕΜΜΥ
weird
εφευγα γιατι ενοιωθα καλα η δεν ειχα την δυναμη να ντυθω να παω
Νομίζω οτι θα πρέπει να πάρεις πιο σοβαρά το θέμα της ψυχοθεραπείας, όπου σοβαρά σημαίνει να δεσμευτείς οτι θα πηγαίνεις, ακόμα κι όταν νιώθεις καλά, ακόμα κι όταν δεν μπορείς να σηκωθείς απο το κρεβάτι.
ο φίλος μου πάθαινε πολύ συχνά κρίσεις. Τώρα είναι πολύ καλά