οχι οχι δεν ειμαι λεσβια αληθεια,ειμαι απλα θαυμαστρια του καμπυλωτου και φυσικου γυναικιου σωματος..
σας αρεσει να τρωτε πλαστικα οπως πχ καλαμακια?
Printable View
οχι οχι δεν ειμαι λεσβια αληθεια,ειμαι απλα θαυμαστρια του καμπυλωτου και φυσικου γυναικιου σωματος..
σας αρεσει να τρωτε πλαστικα οπως πχ καλαμακια?
Ναι, κυρίως παλιότερα, αλλά ποτέ δε μου άρεσε που τελικά τσάκιζαν υπερβολικά απ\' το πολύ μασημα :(:(:(
Με πόσα άτομα απο το φόρουμ τούτο έχετε πλακωθεί/διαπληκτισθεί?
1.TI ΣΑΣ ΤΣΑΤΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΠΛΑΚΩΘΕΙΚΑΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ?
ΓIA TA KAΛAMAKIA AΣ AΠANTHΣOYN OI AΘHNAIOI
τι εννοειτε ρε παιδια?τρωτε οντως καλαμακια η μιλατε για σουβλακια- plastic food κλπ?
Α, καλή ερώτηση... Ναι, και σε αυτήν τη περίπτωση!
λολ...
καλαμακια που πινουμε πχ τον καφε μας.καπακια απο στυλο..κυριε ολα ειναι δανεικα θεσσαλονικιε αφου εγραψα πριν πλαστικα!!!
Με πόσα άτομα απο το φόρουμ τούτο έχετε πλακωθεί/διαπληκτισθεί?
αχεμ :D
:):):)ENTONH GRAFH:p
TO KATAΛABA KAI TO EIΠA EIPΩNIKA ΓIA TOYΣ AΘHNAIOYΣ ;-)
γκουχου
αν τρωτε καλαμακια εχω παρει κατι πολυ εντυπωσιακα,ψηλα χοντρα και μαυρα,για σουπερ φραπεδες και για γρανιτες, να σας στειλω να τα φατε,ομπερον και μελενε...
ο λαλα τελεια!!!εγω τρωω τωρα ενα μπλε αλλα τα μαυρα ειναι τα αγαπημενα μου οπως και να χει!!
ολα ειναι δανεικα...σε πειραζω!!!!!!!!!!!
ΑΧ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑQuote:
Originally posted by Remedy
γκουχου
αν τρωτε καλαμακια εχω παρει κατι πολυ εντυπωσιακα,ψηλα χοντρα και μαυρα,για σουπερ φραπεδες και για γρανιτες, να σας στειλω να τα φατε,ομπερον και μελενε...
ΤΕΛΕΙΑ
:P
Δεν χρειάζονται ζήλειες ρεμ, αναμφίβολα όλοι μας έχουμε κάποιες ωραίες παραξενιές. ;)
melene έχεις καλό γούστο ;) και μάλλον βρήκαμε και οι δύο καλαμοprovider :P
...
Με πόσα άτομα απο το φόρουμ τούτο έχετε πλακωθεί/διαπληκτισθεί λιέμε??
1!!!GIATI DIAPLISTIKATE AN DIAPLISTIKATE TI SAS TSATISE???