Ωραιος πανο...δεν το επιασα καλα αλλα ωραια ιστορια....απιστευτο δεν περναει ο χρονος...τρωω χρονο...βγαινω εξω για να περασει ο χρονος,δουλευω για να περασει ο χρονος...ολα σταματημενα...μια απιστευτη περιεργεια.
Printable View
Ωραιος πανο...δεν το επιασα καλα αλλα ωραια ιστορια....απιστευτο δεν περναει ο χρονος...τρωω χρονο...βγαινω εξω για να περασει ο χρονος,δουλευω για να περασει ο χρονος...ολα σταματημενα...μια απιστευτη περιεργεια.
Παιδια παω να κανω μερικα πανω -κατω το σπιτι εχω φρικαρει απο την ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
εχεις ακουσει ποτε για καποιον Κουπερ κιπ?Quote:
Originally posted by keep_walking
Ουτε ενα σωμα ψυχιατρων δεν με κανει καλα τωρα.
πηγαινε αγορασε το βιβλιο του \"Η αντιψυχιατρικη\" για να δεις τι φταιει στο περιβαλλον και τι πρεπει να αλλαξει για να βρεις απαντησεις στα ερωτηματα σου...
Δεν καταλαβαινετε τι τραβαω...κανεις δεν το εχει ζησει και ειμαι στο σκοταδι σχεδον................πρεπει να ικανοποιησω την διαολεμενη περιεργεια....
τι να μου κανει ο ψυχολογος?Να μου πει τι θεωριες τι εχει ζησει αυτος/η?
Θα ικανοποιησω την περιεργεια για το παρελθον το παρον και θα σχεδιασω το μελλον.
κιπQuote:
Originally posted by keep_walking
τι να μου κανει ο ψυχολογος?Να μου πει τι θεωριες τι εχει ζησει αυτος/η?
Θα ικανοποιησω την περιεργεια για το παρελθον το παρον και θα σχεδιασω το μελλον.
μη μου τα γυριζεις τωρα...
μου υποσχεθηκες οτι θα πας!
περιμενω...
Πρωτα θα ικανοποιησω την περιεργεια...δεν μπορεις να φανταστεις για τι περιεργεια μιλαμε....για ολη μου τη ζωη.
Δεν το εχεις ζησει remedy...δεν ξερεις τι ειναι στα καλα καθουμενα να ασχολειτε ολο το κοινωνικο περιγυρο με την παρτη σου...μα εντελως στα καλα καθουμενα.
Οχι δεν τρελλαθηκα και θα περασω ολα τα τεστ οταν ικανοποιησω την περιεργεια.
den einai etsi keep.ta farmaka p meioses ftene perissotero
και περνω τα φαρμακα μου κανονικα.
πανικουλα δεν ξερεις υποθετεις
Σε μερικα μπορει να υπερβαλλω,μα μαλακας δεν ειμαι πλεον και δεν πιανομαι κοτσος.ΘΑ ΜΑΘΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
poso kero ta perneis kanonika?
tote den se pianoun.prepei na taallaksei o giatros.iposxe8ikes sthn rem oti 8a pas.
Θα μαθω επιτελους...