Quote:
Originally posted by weird
Πάνο,
ωραία και καλά.
Αλλά δεν θα συνιστούσε υποβάθμιση του οικιστικού περιβάλλοντός μας το να γεμίσουμε άχτιστες οικοδομές?
φυσικα γιαυτο ειπα να το κανει το κρατος αντι να γκρεμιζει τις ηδη χτισμενες ! ξερεις ποσο κοστος εχει αυτο?
Ξέρεις τα χελιδονάκια, δεν χτίζουν φωλιές μόνο στις οικοδομές και μάλιστα στις άχτιστες.
Χτίζουν και κάτω απο τις στέγες των σπιτιών.
ασφαλως !μονο που παμε τοτε για συνεταιρισμο που παλι το κρατος πρεπει να τον διοργανωσει αφου βαλει στην σχολικη υλη την οικολογικη σημασια του επιχειρηματος για το οικοσυστημα μας και για την οικιακη οικονομια μας ...
Και μέσα σε σπηλιές της Ταυλάνδης, όπου οι ντόπιοι με ανεμόσκαλες τις κατεβάζουν για να τις πωλήσουν στους Κινέζους.
Διαβασμενη σε βλεπω!
Δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να υποβαθμίσουμε το περιβάλλον,
αφενός με αδέσποτες και ακατοίκητες οικοδομες,
μα ολοι ετσι κανουν στην ελλαδα η κανω μηπως λαθος ? γιατι εφευρεθηκαν τα στεγαστικα δανεια και πως καταφερε ο Αλογοσκουφης να πεισει την Ε.Ε οτι το ανοιγμα της οικνμιας μας ειναι μικροτερο απο την συγκλιση με το ευρωπαικο κεκτημενο? δεν φουσκωσε την αξια της γης δημιουργωντας ψευτοπληθωρισμο?
αφετέρου με την καταστροφή των χελιδονιών και την διατάραξη της ζωικής μας αλυσίδας.
τα χελιδονια δεν καταστρεφονται καθολου! σαλιο εχουν , χωμα δοξα το θεο υπαρει μπολικο και σταχυα επισης ....τα γυμναζουμε λιγο παραπανω .... ενω σημερα τα κυνηγαμε με σφεντονες , τα καιμε στα υπεργεια καλωδια της ΔΕΗ και τα σκοτωνουμε απο ηλεκτροπληξια...
Κι όλα αυτά για τα κέρδη?
οχι! γιατι ηδη εχουμε μαθει να ζηταμε φτηνα παπουτσια, φτηνα μολυβια και τετραδια , φτηνα τα παντα , χωρις να σκεφτομαστε οτι 10.000.0000 φορες μια δεκαρα κανουν 1.000.0000 ευρω!!!!
Για να γεμίζουν οι Κινέζοι τα στομάχια τους???
ναι , αλλα για να παιρνουμε σε ανταλλαγμα παπουτσια , ρουχα , μηχανηματα κλπ θα σου δωσω ενα παραδειγμα γράφοντας αυτα , σκεφτηκα μια μηχανη που θα μοιαζει με φορτηγο αυτοκινητο , αλλα δεξια και αριστερα της θα εχει λεπιδια , τα οποια θα κοβουν τα αγριοχορτα απο τους δρομους της Ελλαδας γιατι σαν τεμεπληδες που ειμαστε προτιμαμε να καιγομαστε χωρις να τα κοβουμε με τα χερια μας ... Αν ζητουσα να μου την φτιαξουν οι γαλλοι θα μου επαιρναν ισως 1.000.000 ευρω [αν δεν υπαρχει ηδη στην αγορα ] , ενω ο κινεζος μονο 100.000 ευρω!!!!! αντιθετα το μεσημερακι για κολατσο , θελει να φαει χελιδονοφωλιες ...γιατι να μην τον ξεχρεωσω ετσι αν ας πουμε εμενα δεν μου αρεσει η γευση τους?
Ε όχι.
Προτιμώ να πάρω το στεγαστικό δάνειο.
Καλύτερα να χρωστάω και να έχω και ένα σίγουρο μέρος διαμονής, παρά να καταστρέφω το περιβάλλον!
ερωτηση